AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Resmen soğumak için bahane aramişsın sen bu kizi sevmiyorsun ve ayrıca bi çok otellerde o sabun, şampuan ve mini buzdolabında ki içecekler oda ücretine dahildir oradan onun parası müşteriden çıkartılır ama ticarette pazarlama için ücretsiz ikramımızdır denilir yani ücreti verdiniz zaten yani almakta özgürsünüz ve bu çok normal yani bende olsam bende alırdım.
Kızın belki ihtiyacı vardı da aldı? Olamaz mı yani senin ihtiyacın olduğun bir şeyi almaz mısın önüne bedava olarak konulunca. Ayrıca onlar bedava bile değildir, otele verdiğiniz paradan onlar da kesiliyordur. Soğumak için bahane aramışsın gibi geldi bana.
Soğuman normal. Ben de olsam ben de soğurdum. Görmemiş olduğunu gösteriyor bu davranış. Kendini kötü hissetmemelisin. Çok doğal bir duygusal tepki bu..
Sadece güldüm
:) ben de sana
Gülebilirsin bu güzel bir şey kadınların gülmesi çok güzel Umarım tüm kadınlar Güler
👍👍🙄
🙃🤔🤭ama bende alırım terlik şampuan vs o günü hatırlatsın diye :))
Alabilir ben olsam bende alırdım ahahhswpısğwkslsmx
Doğru yapmış israf mı olsun.
Sen kendin onunla otelde şakşuka yaparken soğumadın da şimdi mi..
Höströ zia.
Yaptığı ne hırsızlık ne de ayıp karşılanması gereken bir hareket. Sevdiğim dediğin insandan soğuman neden bu kadar basit?
Aman 2 tane sampuanı da görmezden gel anladk sen elitsn o varoş sogumak icn neden aramayan
Bn hc yapmadm ama benim sevgilim böyle bsi yapsa da anormal bakmazdm sonuçta bedava olan bsi calmiyorki
Basit duz bir adamsın belli ki, böyle ufak şeylerden dolayı sevdiği insandan soğudum demek filan yakışıksız söylemler
Kızla işin bitti tabi soğuman normal. Yazık kıza acıdım senle olduğu için.
EİG
Ayyy bende nefret ederim böyle insanlardan almancı bir akrabamla yemeğe gitmiştik lokantanın temiz bütün peçetelerini cebine sokmuştu
Otelde hani kulak çöpü filan alırım ben genelde uzun yolda kullanıyorum lazım da oluyor ama hepsini doludurmak görgüsüzlük
Turkiyede kizlar cirkin ve görgüsüz oluyor genelde
Sensin çirkin @Sisinho
Belli ki baba evinde doymamış bir kız. Baba evinde doymayan birisinin gözü aç olur. İleride büyük sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Yani maddi anlamda seni zora sokabilir.
Yuh
Şampuan şişelerini bende alıyorum sonuçta bizim kullanmamız için konulmuş. O şişeler baska bi tatile cıktıgım zaman lazım oluyo içine kendi sampuanımı falan koyuyorum büyük kutusunu taşımak yerine
Abartıyorsun. Çün, ü onlar sizden sonraki müşterilete verilecek mi sanki, içine bisey koydunuz belki, ve ayrıca otel onları alıp götürülecek bi yapıda olmasa seramik kaplarda servis eder. Plastik take away tarzı şişelerde ve haliyle götürmemek aptallık
Kaynana sorusunda sjw olan erkek ve bayanlar burda sırf bayan diye ikiyüzlülük yapmışlar bilader bu kötü birşey ve kul hakkıdır öteki tarafta sen bayansin olsun demezler ve ahlaka sığmaz hemen terk et bak hırsız demiyorum feministler kadın düşmanı diyip saldırmasin
Bahane aramışsınız. Ayrıca yakın görmüş ki gözünün önünde yapmış. İçi dışı bir bir de haha :D
Ah siz kızlar 😆
gayette normal her otele giden kişi yapar bunu sen tuhafsın bence
Kıtlık bilincindedir geçmişte yaşadığı yoklukta kodladigi inançlar ona yön veriyordur
kız doğru yapmış sen ota bo ka bahane edeceğine kendini sorgula
hırsızlık değil ki bu adı üstüne bedava alın diye zaten
Yorumlara baktım da beleş mezar bulsa yatacak insanlar varmış onu öğrendim.
Bu devir öyle
Bunda soğunacak bir şey göremedim ben hoşuna gitmiştir almıştır.
Kardeş o kadar para veriyorsunuz. Zaten O ürünleri o para karşılığın da siz kullanın diye koyuyorlar. Abartma ya. Sevmiyorsun demek ki. bu kadar basit değil ya sevmek.
Malak insan miss gibi gacı bulmuşsun işte bu kız aç kalmaz seni de aç bırakmaz soğudum diyor birde pu sıfat-ı cemalini edem
Şuna bakın sevineceği yerde soğudum diyor. Ooolum nikahı bas hemen bu kıza 😂
Saçma sen gidip dünyanın parasını veriyorsun yani seni kazıklıyorlar zaten neden alman utanç verici olsun ha bu arada ben hiç almadım.
Erkek arkadaşım da şampuanları çok beğendiğini söyleyerek almıştı normal karşılamıştım ama ben ama herseyi alması bence saçma olmuş. Görgüsüz ce
Bdn pek öyle bio değilimdir ama adam fiırsatalrı değerlendiriyo veya kız kehej bunda soğuycak bişey yook ki
Bence gereksiz abartıyosun , böyle saçma nedenlerden hiç soğuma
Tamam da sonuçta oraya para verdiniz sizin olmayan bir şeyi almamış ki anlamıyorum soğumak için bahane mi kolluyoruz hayatta
Ayrilirim. Her sevismemizde aklima bu gelir, igrenirim. Tutumlu insan severim ama bedavacidan tiksinirim.
Allahımmm ne kadar elit düşünen bir insansın hayran kaldım kimse de kadın eminim varyemez ya da cimri tiplerden
Yani biraz garip olmuş bizim evimizde her gittiğimiz otele ait şampuan vesair var bence çoğu kişi bunu yapıyordur ya da bana öyle geliyor
Bende öyle yapıyorum sonuçta hakkınız onlar alın kullanın işte çok mantıklı bir hareket hakkım olan şeyi neden almayayım
Ben almazdım ama almasını soğuma sebebi olarak görür müyüm bilmiyorum. Şık bir hareket değil bence ya.
Abartıyorsunuz bence bunun için soğunmaz birinden ama baktınız ki her zaman böyle yapıyorsa bir sıkıntı var demektir.
Valla bende alırdım sonuçta onlar onun için konuyor onun hakkı yani niye almasın?
Bence sen onun yaptığından çok bavula tıkıştırırkenki yüz ifadesinden soğudun..
ne guzel hatunu kacırma tutumlu karı olacak bak bu .
çok garipsiniz onlar size verilmiş ve ücretini ödemişsiniz neden almayacaksınız sanki bir şey çalıyormuş gibi anlatıyorsunuz
O kadar para veriyorsunuz yani bunların hepsinin parasını çıkartıyorlar hani normal bence bende alırdım
Gereksiz. Almam. Bilirim ki işe yaramaz şeylerdir. Kullanmayacağım şeyi de almam. Tatile giderken kendi bakim ürünlerimi götürürüm.
asıl abartan kız arkadaşın. Ruhunda çingenelik olsa gerek ki onlara bile tenezzül ediyor. Benim de hiç sevmediğim insan müsveddelerindendir kendileri
Bi kız sorsaydı bunu millet linçlerdi erkek arkadaşınla tatile gittin diye vay be. Neyse soruya gelelim cidden ben de olsam, soğurdum
Yıl 2021 ve biz hala tatile gidilir gidilmez bunu mu konuşuyoruz?
Ne dediğimi anlayıp yazın bi kere de yahu. Bunu konuşalım mı diyorum? Pozitif ayrımcılıktan bahsediyorum hey Allahım ya
Çocukluğunda yokluk çekenlerde oluyor bu yemek yerken hızlı yerler aç kalacaklarını düşünürler alışkanlık değişmez
Ben çocukluğum da çok yokluk çekmiş biriyim bu düşüncen çok yanlış yemekleri hızlı yiyip aç kalacağımızı düşünmüyoruz
varlık içinde büyüdüm, ama hala dehşet hızlı yerim :D
alakası yok her otele gittim yinede alırım ama
Normal de yapılabilir ama
Sevgilinle gitmişsin şahsen ben utanırdım almazdm
Ama çokta büyük bişey değil almış olabilir unut gitsin sende
Ya çok abartmışsın, beğenmişse niye almasın? Onlar zaten minik tek misafirlik oluyor yani size özel, otel masrafına dahil.
Baktıkça hatırlar senin için sabun ve sapuan olabilir ama o buna anlam yüklüyor seninle gitti için tatile bu yönden bak
Cevapları okudum inatla soğuduğunu belirtmişsin. Uzatmaya gerek yok o zaman ayrılın hanımefendi önündeki kısmetlere baksın iyi geceler
Kadın arkadaşın doğru olanı yapmış. Ben de olsam öyle yapardım.
Kim olsa yapar sen kullan diye veriliyor almasa gülerdim gayette iyi yapmış sen soğuduysan sorun sende
Bence mük haraket asdkljgsalgkjsadlgksda maliyeti çıkarmaya çalışmış kız ne suçu var xd
Alsın zaten sizi kullansın diye konuluyor onlar bu kadar abartmaya gerek yok.
Tuttuğunu koparan cinsten korkulur böylesinden ahahahah
İyi de küçük küçük şeyler neyine yarayacak o kadar mı muhtaç
bi ara oda temizliği yapıyordum şampuan vs alanlara şaşıyordum amaç ne yani tek kullanımlık şey
biz o şişeleri dolduruyoruz
Milletçe böyleyiz biz bizim için hobi bu o kadar para veriliyor bende alırım
Haklısın ya çok rezil bir şey. Görmemiş mi? İlk defa tatile seninle mi çıktı acaba?
Otelin şampuanına, şekerine, duş jeline de tenezzül etmezsiniz ya millet. Aç mısınız açıkta mısınız o yorumlar ne öyle.
aynen yaa katılıyorum. İnsanlar görmemiş malesef... Yatil kültürleri yok çünkü tatile çıkmamışlar doğru düzgün.. Ne yapılması gerekir bilmiyorlar... Yorumlara ben de çok şaşırdım. Hiç mi bir şey görmediniz yani 😕
ne alaka açlıkla parasını veriyorsun sonuçta şampuanlar bedava isteyen alır başkası senin kullandığın şeyi kullanıcak değil herhalde çöpe gidiyor
Başkası kullansın diye bırakmıyoruz herhalde 🤦♀️ gerçekten bunun tartışmasına girmeyeceğim ya.
eee çöpe gidiyor al o zaman
zaten parasını ödüyorsun onların
Adabı muaşeret kuralları gibi yazılı olmayan bazı kurallar vardır, etik olan vs sana ne katacak aldığın küçük bir tüp şampuan eve götürüp onu mu kullanacaksın? Ülkede böyle düşünen insan fazlayken ülkenin neden bu durumda olduğunu da çok düşünmemek lazım demek ki...
hayatımda bu kadar saçma konuşan biri görmedim neyse sana laf anlatmalla uğraşamıycam
hahahahah :) yaa cahille etme muhabbet diye bi laf var ya tam o yani :)) görgü kurallarından bihaber insanlar gerçekten...
bu yüzden mi herkes yanlış düşündüğünüzü söylüyor
Ülkede cahil ve görgüsüz çok olduğu için gelişmemiş durumda e haliyle olumsuz yorumda olacaktır.
eğer herkes tek bir görüşte toplandıysa bu senin yanlış olduğunu gösterir
istisnalar kaideyi bozmaz ve burdaki istisna sen oluyorsun
Herkes öyle yapıyor. Sizin için verilen sabun şampuan size özel zaten. Atarlar zaten onlar.
Atmazlar doldurururlar
atarlar
Soğumak için sebep mi aradın calmamis ya hakkınız olan şeyleri almış
Kız arkadaşın fakirse normal değerlendirilebilir... Aksi halde kaç kaç :D
onlar zaten sizin parasını ödedinizkişisel ihtiyaç alabilir normal