Ayrılırsam karaktersizlik olucak gibi hissediyorum ama bilmiyorum ya buluştuk tenha bi sahil kenarında oturuyoken öpüşücektik. Tam öpüşücez hafif bi geğirdi sonra ayıp olmasın diye hafif bi dokundurdum sonra geri çektim kendimi. Sonra burnuma bi koku geldi ki bu sanırım gelmeden önce lahmacn yemiş. Etraf sarımsak koktu. Bunu Anladığım an yüz ifademden tiksindiğimi anladı muhtemelen. Daha da öpmedim iğrençti napıcam ben seviyorum ama soğudum ya
Güncellemeler
+1 yıl
Bidaha asla lahmacun yiyemeyeceğim için üzülüyorum en çok. Lahmacundan soğudum
Sevgilimle buluştuk çok soğudum napıcam ayrılsam mı?
Bence seven insan bir hataya bunuda yapamaz bilmiyorum soğduysan tabi ki ayrıl ama yok onsuz yapamam dersen bu durumu belirt ona hayat müşterek hayatın geri kalanında senin başına ne geleceği belli değil.
Bahane arıyorum bu nedenle ayrıldığımı diyemem konusunu açmaya bile utanıyorum rezil oldu çünkü daha çok rezil olmasın konusunu açmam o yüzden. Soğudum bilmiyorum nedenini diyip ayrılıcam asla neden söylemem zaten
Hayır iskender falan belki ama normal yemek bile yiyememiştim bak eve geldim buluşmadan sonra. Sonra yemek yicektim yiyemedim ağzımı falan yıkadım fırçaladım üç kez falan kusuyodum ya 😥 bide sordu bana whatsapptan aşkım kusura bakma çok canım çekmişti😂 böyle gülücüklü mesaj bile attı yüzsüzlük bu ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Buluşmadan önce insan en kötü mentos yer tam öküzmus
Evet sakız çiğnedim hatta ben buluşmadan önce
Insan lahmacun yedi diye ayrılır mi
Sonra sevda yok aşklar niye böyle kısa uzun sürmüyor
Sorun lahmacun yemesi mi yüzüne geğirmiş kızın jfjsjdjdjsj
😥lahmacundan soğudum çok da severim aslında ya salak çocuk bu
Bırak git ya da bunun hep böyle olmayacağını o anlık olduğunu bil
seni sevmiyor , popalamak istiyor cocugu abaza bırakma bır kez ver sonra gıtsın:))
Öpüştü diye sevmiyor mu oluyo😂
ya pompalamak ıcın öpüşmük gegirmiş senı onemsese yana gegısrır pompacı işte vaktını calma cocugun kunllandır gıtsın ısı gucu vardır
3 meksika pezosu etmessin laf koymaya çalışıyor çocuk seni ne yapsın 2 dakikalık kızsın cocugu yormusun terbıyesız
Kiz güldürdün beni gözümde canlandirdim. Oda ayip etmis ama
Komik ve iğrenç rezil bi durum ya koku hala burnumda. Bidaha lahmacun yiyemeyecek olmama üzülüyorum.
Yanınada ayran veremmi diyeyidn ya:/
Komik ve iğrenç rezil bi durum ya koku hala burnumda. Bidaha lahmacun yiyemeyecek olmama üzülüyorum.
Yani bi müddet yiyemeyebilirisn bol maydonoz koy içine gideri olur öyle:/
Her geçen gün daha çok soğursun oda her geçen gün daha çok bağlanır ayrıl bence
Ayrılıcsm ya Komik ve iğrenç rezil bi durum ya koku hala burnumda. Bidaha lahmacun yiyemeyecek olmama üzülüyorum.
Manyak gelmeden önce sakız felan alsaydı soda alıp geğirseydi
Normalde de böyle bakımsızmıdır?
Hayır bu buluşmamızda böyle oldu sadece
Bence seven insan bir hataya bunuda yapamaz bilmiyorum soğduysan tabi ki ayrıl ama yok onsuz yapamam dersen bu durumu belirt ona hayat müşterek hayatın geri kalanında senin başına ne geleceği belli değil.
Haklısın ama ayrılacağım sanırım onsuz yapamam aman aman bağlanma durumları vesaire yoktur bende. Teşekkürler
İnşallah senin için hayırlısı olur umarım bu sebeptrn sende hiç terk edilemezsin biraz kötü
Bahane arıyorum bu nedenle ayrıldığımı diyemem konusunu açmaya bile utanıyorum rezil oldu çünkü daha çok rezil olmasın konusunu açmam o yüzden. Soğudum bilmiyorum nedenini diyip ayrılıcam asla neden söylemem zaten
Ayril gitsin
İstemeye istemeye iş olmaz
Ayyy cak tekmeyi ya 🤦🏼♀️
Seviyorum ama aşırı tiksindim o koku hala burnumda
Gegirmek nedir ya opusurken Sevme dusuncesiz biri
bidahakine naneli seker yer gelir ısınırsın :))
Boşluğuma geldi güldüm
Gülme krizine girerdim ben senin yerinde olsam yine iyi idare etmişsin
Yanında bi öğürücektim nerdeyse kuscaktum yani zor tuttum midemi. Gülemezdim o durumda istesem de 😥
Şaka gibi gerçekten hangi dağdan inmiş hödük buluşmadan önce lahmacun mu yenir
Çiğ soğan yeseydi bari yan😥
Üzüldüm cidden umarım lahmacun yiyebilirsin tekrar
Hayır iskender falan belki ama normal yemek bile yiyememiştim bak eve geldim buluşmadan sonra. Sonra yemek yicektim yiyemedim ağzımı falan yıkadım fırçaladım üç kez falan kusuyodum ya 😥 bide sordu bana whatsapptan aşkım kusura bakma çok canım çekmişti😂 böyle gülücüklü mesaj bile attı yüzsüzlük bu ya
Böyle dengesizlerle çıkmaya devam edin
Kustum su anda
Ben de o an kusucaktım inan ki
İgrenc yaa
Güzel. Kafa
Ayrıl manittenn sende
bu ne lan :)
Ben de aynısını düşünüyorum😥
Lamacun 🥬🍅🍖
Aç mısın kanka
🌍'lar kadaaaarr
Seni gidi trolcük
Sende tröl yapiyin bence 🧕
Ayrıl