+1 yılHem malına hem mihina diyecem ama ayıp olur. Kendini övüp duranlardan acayip tiksinirim. Madden 10 15 boy büyük olabilir. Manen beş kuruş etmez öylesi.
Cok mal haramsiz cok laf yalansız olmaz. Derler bizim burada. Aracın plakasını ozelden yaz bana. Kiralık mi değilmi öğrenelim bakalım. Aklinda ise tabi 😜02 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun dostum
En İyi Cevaplar
+1 yılKes mutlaka kanka. Yarın birgün doğum günü olacak senden 2000-3000 liralık hediye isteyecek. Alabilecekmisin? Sonra bir kafeye gideceksiniz çay 20 lira. Alırsın alırsın da bir zamandan sonra, onun bu görgüsüzlerine katlanamazsın. Bende sana tavsiye hemen irtibatı kes, önüne bak :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kendini düşün bide yani, hani maddi durumları geçtim. İlk buluşmada sana 500-1000 liralık getirttiği şeyleri anlatıyosa ilerde neler der kim bilir. Sen seninle kendinden samimi bişekilde bahseden bir hatun bak. Hem kafan rahat olsun hem kalbin bemde cebin.
Kes bence. Ben anlamıyorum bu görgüsüzleri sana ne onun gelirinden giderinden ne bilmem başka yerinden öylelerini anında oracıkta bozacaksin ve hadi benim işim var diyeceksin kalkıp gideceksin oda davranasinidan hatasını anlicak. İggg benim 14 yenım yapmaz bunu be 😡😡
01 Yorumla
+1 yılyazık nekadar fakir bir kızmış sahip olduğu tek şey para... (anlayan anladı)
31 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılkiz sonradan görmüs bence, ben bile yurtdisinda kaliyorum Allah a sükür durumum iyi, fakat insanlarin gözünün icinede sokmam ne burada, nede Türkiyeýe gidince, hem Italya dan terzi getirmekte neymis sanki Türkiye de yok hahahha, neyse bence sen kes at o isi fikirlerini acik acik belirt sen böylesin ben senden hoslanamadim diye
20 YorumlaBence kız senin maddi durumunu çok önemsememiş. Tek araba gitmeme isteği, yemekten sonra kendisini bırakma muhabbeti olmaması için olabilir. Sen maddi durum farkını çok irdelemişsin. Bu kadar takmamalısın
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZenginlerin çoğunda kibir ve ego tavan olur. Hele sonradan görmeyse senin görüştüğün bu kız gibi oluyorlar. Ben böyle biriyle görüşmezdim şahsen. Onun isteklerine yanıt verecek erkek çok zengin olmalı.
21 YorumlaBen sana uygun biri degilim tarzinda bisey soyle kizin cevabina gore konusmayi kesersin belkide gercekten seninle takilmak istiyodur
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Varlıklı olması sorun değil ama görgüsüz olması ciddi sorun..
11 Yorumla
+1 yılya kimisinin mükemmeli kusurluda kimisinin kusuruda mükemmelliğinde yatar bence zamana bırak ama bakarsın ilerler bu durumu gel bir konuşalım senle de anlat düşünceler bazı şeyleri netliğe kavuşturavilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnladım ki kız çok eziklik çekmiş. Para her derde deva değil dostlar. Kendince sana göstermeye çalışıyor yaşadığı hayati. Bunu yapmasının sebebide buyuk ihtimal cevresindekiler ondan daha zengin. Kurtul derim
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo sana bir kaç beden büyük gelmiş, bence uzak dur kardeşim. kendine yazık etme.
öyle insanların kendi egoları tavan yapsın diye seni kullanmalarına izin verme..11 Yorumlas**tiret kendini beğenmis kızdan hayır gelmez. Canını sıkar bir yerde ezer seni bu sefer katil olursun :) bence uzak dur ya da katlan karar senin
11 YorumlaBulmussun zengin kiz iste birakma bence bir sans daha ver eger seni asagiladigini dusunecek hareketler yaparsa konusmayi kesersin.
11 Yorumla
+1 yılmaddi durumu iyi olabilir ama sürekli gözüne sokuyorsa o tiplerden uzak dur. gerçekten çekilmez oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
itici işte. ona tipim değilsin üzgünüm de. zorlarsa paranın satın alamayacagı seylerden bahset. yanına yakısmadıgını begenmedğini söyle :D
Bence o 10 15 boy kücük sana. Neyse sal gitsin. Hic sevmem öyle insanları.
11 Yorumla
+1 yılBir kez daha görüş. Sonra istemezsen kızı kırmadan uzaklasirsin. Hem zengin hem de tek çocuk anlayışlı ol biraz öyle olmasi normal
12 Yorumla- +1 yıl
Ben ona bir şey demiyorum zaten ben sadece ne yapacaksan kızı kırmadan yap diyorum yetişme şartlarından dolayi tevazudan bihaberdir
o iş yaş, eşitlik eşitlik diyoruz ama erkegin maddi acıdan bir adım önde olması gerekiyo sanki yinede, üzülürsün bırak gitsin
10 YorumlaBelli ki seni etkilemek için bu yöntemi kullanmış muhtemelen de kullanmaya devam edecek tahammül edebilirim bu kız buna değer diyosan devam et
10 Yorumlaİnsanın karşısındakinden haz alması gerekir.. konuşmasıyla, sohbetiyle duruşuyla..
sen diyorsun ki 10-15 büyük
o halde kızı fazla yormamak gerek.. arayışlarına, beklentilerine yanıt veremeyeceksen kızı da kendini de yorma..00 Yorumla
+1 yılBence kız sana buyuk degil aksine kucuk sonradan gorme falan sanirim? Bence gorusmeyi kesmelisin
12 Yorumla- +1 yıl
Eger hakkiyla kapanmis olsaydi boyle olamazdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEgosit kizin birisi iste boylelerine senin gibiler yakismaz canim. Kisa zamanda birakmani oneririm zaten sogumussun..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaklisin ben bile sogudum tanimadan
+1 yılKes gitsin o kızdan hayır gelmez , mütevazı biriside değilmiş.
10 YorumlaYok ya maddiyata göre değer biçme arkadaş :) kişiliğine bak sen yansitiyosa irtibatı kes ama öyle değilse gittiği yere kadar :D
02 Yorumladiyeydin acaba kalbinizde bu kadar zengin mi diye sonra kalkıp gitseydin :D
10 Yorumla
+1 yılBir de sevgili oldugunuzu dusun o kiz sadece parayla mutlu olur onu kucuk seylerle memnun edemezsin. Bence hic bulasma.
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle
+1 yılKendini övüyorsa ve istediğim elde ederim havasındaysa salla gitsin işim var falan de.
10 Yorumla
+1 yılKes tabii ki. Öyle insanla hayat mi geçer. Hiçbir şeyden memnun olmaz. Benim eşimde fazla zengin ama bir gün bile hava atmadı bana
03 Yorumla- +1 yıl
Ben şahsen utanirdim. Benim şahsi durumumda iyi ama öyle çok zengin de değilim. - esim dedigime bakma bir ay sonra evlenicez- sinir oluyorum öyle insanlara. Dedemin cenazesi vardı. Kuran okunuyordu evde. Ben orada agliyorum kadın bana kızını kolejlere keman kurslarina götürdüğünü söylüyordu. Yok yurtdışına çıkmışlar felan aptal aptal konuşuyordu orada bir bagirdim sustu sonra
Ben senin maddi ihtiyaçlarını karşılayacak kadar zengin değilim dersin. birazda ajitasyon tamam. ayrıl gitsin gerçekten rahatsız olduysan.
10 Yorumla
+1 yılDur hele paşam hemen geri vites yapma, bırak yapsın şeklini. Ben olsam gamsızlığa vururum ne derse gıcıklığına aksi şeylerin muhabbetini yaparım. Yine seçim senin...
01 Yorumlaaraban olduğuna şükret. ben tabanvay gidiyorum okuluma. ehliyetim olmasına rağmen. ne yapalım bizim babamızın bize 2004 polo alacak kadar parası yok... 2014 captiva alacak kadar zaten yok...
01 Yorumla
+1 yılHiç sevmem böyle tipleri. Açıkça yüzüne görüşmek istemediğini söylemelisin.
01 Yorumla
+1 yılgörmemiş bu
yazık abisi acıyıp bir kaç kez daha görüş
sonra tekmeyi bas gitsin10 Yorumla
+1 yılBoşver, iptal et. Kendini övenlerden oldum olası nefret ederim..
10 Yorumla
+1 yılkısacası kız maddi olarak senden üstün diye soğumuşsun düzgünce anlat derdini işte
02 Yorumla- +1 yıl
bazen bozuk olmuyor ben de aynı şeyi kaç kez yaptım şekil mi yapıyorum yani hemde tek başımayken :/ ya bence sen soğudun diye bu kadar her lafı her hareketi batıyor
Bu tip kızlardan hoşlanmıyorsan uzatma birader , sana yazık
10 Yorumla
+1 yılKız sana buyuk degil aşşagilama kendini kiz kucuk cunku aciz
10 Yorumla
+1 yılona artistlik yap seni beğenemedim pek diye :) dış görünüşün pek hoşuma gitmedi de parayla istediği herşeyi alamayacağını anlasın
04 Yorumla- +1 yıl
mesaj olarak at bence yüzüne söylenmesi skıntılı olabilr sende rahat olamazsın mesajda daha iyi olur ama ince bir şekilde söylemesin ya kusura bakma seni kırmakta istemiyorum ama dış görünüşünü pek beğenmedim belki hoş kızsın ama ne biliyim sana karşı bişey hissedemedim falan de :)
- +1 yıl
o zaman hayırlısı ;) bol şanslar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence kesme
bak bakalım olcak işse o senın boyutuna zaten gelır ha gelmıyor o zaman sepeti koluna dersin10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızla son durum ne oldu ya merak ettim. Türk filmi gibi :)
03 Yorumla- +1 yıl
O gün akşam görüştük gene aynı arabayla geldi bende amcamın range le gittim baya bir şaşırdı falan bu araç senin mi ya falan dedi, yanında ezik kaldık falan dedi sonra geçtik ilk bulusmadaki aynı yere oturduk kendisine çok şımarık olduğundan böyle bir ilişkinin olamayacagindan bahsettim kendini beğenmiş ukalasın falan dedi bana dedim Allahtan korkta öyle bu lafı söyle ben mi sen mi dedim sonra telefonunda facebook u açtı bana arkadaşlık isteği atan erkeklerle mesaj atan erkekleri gösteriyor bak hiçbirine değer vermiyorum önemsiyorum gör senin yanındayım falan dedi bende dedim o tüm bayanlarda öyle kendine has birsey olduğunu düşünme falan dedim sonra öyledir böyledir baya konuştuk saat oldu 12 dedim hadi evlere gidelim geç oldu vaktin varsa otur diyor bana 9 da buluştuk saat 12.15 falan dedim birazdan sahur falan yapıcaz hadi kalkalım başka zaman devam ederiz dedim evlere gittik 4 5 defa mesaj atti 2 3 kez de aradı bakmadım, mesajlara da donus yapmadım şu an için bitti muhabbet öyle
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için, yüzüne onun nasıl bir kişilikte olduğunu söylemen iyi olmuş sen yine iyisin ben olsam neler derdim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstünlüğün kıza geçtiği ilişkiler uzun sürmez, bu kesin ve nettir. Denge önemli, o yüzden uzak dur.
10 YorumlaPara yüzünden değil mi
Bunu ona söyle dert ederse o zaman irtibatı kes02 Yorumlahemen kesme kaybedeceğin bişi yok ki ama herşeyi açıkça söyle bence
00 YorumlaHayor kesme. Ama durumunu izah et. Yani hemen karar verme biraz daha konusun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla öyle bir anlattın ki kız oraya x6 ile geldi sandım çok da zengin değil bence o dediğin araba çok dahpahalı değil yani senin anlattığın kadar değil
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArkadaş varsa para kullanır para varken otobüse binmek için aptal olmak gerek
tabiki kesiceksinn. kızında öküzü varmışşş demek
30 YorumlaHerşey para değil ondan hoşlanıyorsan iyi vakit geçiriyorsan görüş.
00 Yorumla
+1 yılO kız sana göre değil
11 Yorumla
+1 yılay en sevmediğim insan tipi uzak durr.
10 Yorumla
+1 yılDevam etmenin mantığı yok gibi görünüyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kaç kez görüş gördün olmuyor ayrıl numarasın bana gönder
00 YorumlaKız harbiden görgüsüz sonradan görmeymiş.
20 YorumlaUyuz alırım oylelerinden..
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence güzel dille ayrıl
10 Yorumla
+1 yılİlişkiyi ilerletmeme bence.
10 Yorumla
+1 yılGördüğüm en ucuz zenginmiş
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl tahammül ettin bir bota 1000 dolar verdiğini anlatan bir kişiye :))
+1 yılEvet kes
11 YorumlaYa kizim zengin olmasimi suc
03 Yorumla
+1 yılBen seni tasiyamam de gitsin
00 Yorumla
+1 yılTakıl panpa. İlla evelenecek misin
01 Yorumla
+1 yılGorgusuzluk yapmis arkadas
10 YorumlaKıza Açıkca Söyle anlar
10 Yorumla
+1 yılBenim bmw m5i sana vereyim
01 YorumlaKız paranın köpeği olmuş panpa. * et. :)
02 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat