İlk buluşmaya arabayla gelen kız! Çok soğudum sizce bundan sonra irtibatı tamamen kesmeli miyim?

Evet dostlar sorum şu Aynı fakültede olduğumuz bir tane kız ısrarla bir kac defa buluşalım dedikten sonra dün görüştük
görüşmeye cagırdıgı yer bir tane otobüs duragı şahsıma ait araçla kızı alırım diye gittigim yerde arabamla beklerken bende polo var 2004 model kız buluşmaya 2014 model chevrolet captivayla geldi çok şaşırdım sonra iki araba gitmemizin mantıksız oldugunu soylememe rağmen illa 2 araba gidelim ne olucak ki diyerek önden ben arkadan o gectik bir cafeye oturduk iftardan sonra gelişiyor muhabbet bu arada sonra konuşurken ailesinin maddi durumunun cok iyi oldugunu bir evin bir kızı oldugundan bahsetti işte ayakkabıya monta falan 500 dolar 1000 dolar verip getirtiyomuş istedigi birşey oldugu zaman hemen elde edermiş temmuz ayında falan barcelona ya gidicekmiş falan filan derken kızdan aşırı derecede sogudum sürekli kendini övme peşinde dün sonra tokalaşıp ayrıldıktan sonra sahurda mesaj atmış yarın iftardan sonra tekrar görüşelim diye henüz kesin birşey söylemedim ama buluşmak da istemiyorum kız bize 10 15 boy büyük yani anlıyacagınız ne yapayım sizce bundan sonra irtibatı tamamen kesmelimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Öncelikle herkese değerli görüşü için çok teşekkür ediyorum.. Cevapların yüzde 80 i muhabbeti bitirme amaçlıydı bende öyle düşünüyorum akşam icin ki düşüncem ise Nişantaşında oturan amcamın yanından geliyorum şimdi durumu kendisine izah ettim 2013 model range rover ını ben teklif etmeden kendisi verdi aksam bununla gidiyosun dedi bende aldım kapıda şuanda kiğılıdan da bir takım elbisem vardı onu giyiyorum ve kendisine şekil nasıl yapılır ı gösterip sert bir dille ayrılıyorum
İlk buluşmaya arabayla gelen kız! Çok soğudum sizce bundan sonra irtibatı tamamen kesmeli miyim?