Ya otelde şampuandır sabundur cart curt verilir ya toparlanırken bir baktım hepsini almış bavula koyuyor. Napıyorsun dedim neden bırakayım ki bunları dedi. Ben asla böyle bir şey yapacak biri değilim ama inanılmaz soğudum o an. Siz de böyle misiniz, abartıyor muyum acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıloraya gidenlerin %99 u ordaki şeyleri alır. onları oraya siz kullanin diye koyuyorlar adamların gunluk cirosu senin hayal edemeyeceğin kadar çok. kız arkadaşın devede pire iki parca şey almış diye gözüne nasil bu kadar batti anlayamadim. ben şimdi doktor oldum ama okurken kafede de çalıştım. o dökülen yemekler beni çok uzerdi onlara muhtaç olup ağzı açlıktan kokan cok insan var. bu yüzden kafede de bitiremedigimi her zaman yanımda alırım zeytini bile. bu görgüsüzlük değil israfsizliktir. empati yeteneği genisliktir. sizlerin ne çevre dostu ne de duyarlı olduklarına inanıyorum. moderniz diye geçinip sokakta yediği çekirdeğin çöpünü, sakızinin paketini atan tiplerden olmaniz çok muhtemel. bana göre sigara icmek bile cevrecilige zarar. düşünsene küçücük sen koskoca bi hava kirliliğine sebep oluyorsun. bana göre de bunlar itici ve yanlış. kendi aracımla tek basima gittiğimde koskoca araçta tek basima olup havayı kirlettigim icin cok üzülüyorum. Coronadan önce sürekli durakta bekleyenleri alirdim güzergahımda ineceklerse. modernizm özetle çevreci düşünmekle hayvanlara bi kap mama koymakla oluyor otelden şampuan almayarak değil.
136 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏👏
- +1 yıl
en iyi görüş seçilmeli bu herkes görsün
- +1 yıl
Herkesi arabana alman yanlış sen kadınsı. Hemde
- +1 yıl
Sapığı var katili var dikkat et
- +1 yıl
@Mehmet99320 onca şeyin içinde ona mi takıldın
- +1 yıl
Burdamısın 👋👋👏👏👏
En İyi Cevaplar
+1 yılSonuçta sen para veriyorsun o otel'e; şampuan, diş macunu vs. kullanmak veya bavula atmak senin hakkındır senin için konulmuş sonuçta. Bunları alması tuhaf bir hareket değil bana göre. Fakat; havlu, terlik vb. şeyleri alır bavula tıkarsa çingeneliktir bu. O kadar da değil.
00 Yorumla
Kanka zaten sana kullan diye verilmiş. Sizin ardınızdan temizlemeye gelen kadın onları tamamen çöpe atacak belki kadın şampuanı kullanmak istiyor. Bu soğumana neden olacak bir sebep değil ki. Sen bahane arıyormuşsun da bunu sebep gösteriyorsun gibi geldi bana
01 Yorumla
Odaya para verirken hepsi içinde veriyorsun senden sonra çöpe gidiyor. Bende alıyorum elimi falan yıkıyorum ya da arabamı yıkarken kullanıyorum ne var bunda soğuyacak para kolay kazanılmıyor üstelik küçük olduğu için kızın gözüne minik tatlış gözükmüştür.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
176
Cevap
99Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Banyodaki şampuan ve sabun gibi küçük tek kullanımlık şeyler bazen göze güzel görünebilir. Ambalajını beğenip almak isteyebilir. Benim daha çok düşüncem, onlara ucuz şampuan koyulduğundan ben kullanmıyorum. Ama alan kişiyi de tavrına göre değerlendirmek lazım. Sadece bu olayda değil, görgüsüz başka tavırları varsa bunlar üzerine eklenmiş olabilir. Ama sadece bu olay için olumsuz düşünme derim.
30 Yorumla
+1 yılBen bu sorunuza ilişki boyutuyla bakmıyorum. Sizi genel olarak değerlendirmem gerekirse siz estetiğe önem veren iyi yetişmiş birisiniz. Hayatınızda hiç yokluk çekmediniz veya nadir olarak yokluk çektiniz ama öyle ağır şekilde değil. Bu yüzden görgü nedir biliyorsunuz.
Kız arkadaşınız ise muhtemelen evde yalnız yaşamış, her işini kendisi yapmış, hayat tecrübelerini çocukluğundan şu ana taşımış birisi. Ve sizin eksik yanlarınızı o tamamlıyor da olabilir. Onun fazla yanlarını da siz yontuyor olabilirsiniz.
İkiniz de birbirinize karşı tamamlayan görevi üstlendiğiniz için birliktesiniz. Fakat bunun dışında onun yaptıkları size görgüsüzce geliyorsa yani gözünüze batmaya başlamışsa sadece bu konuda değil, her konuda kendinizle kalıp düşünün. Objektif olun ki ilişkiniz gerekli yola girebilsin. Yoldan çıktıkça herkes birbirine batar.50 YorumlaOrada otele koyulan her şampuan sabun vs. Ürünler gelen müşteriye özel koyuluyor ayrıca onları alma hakkına sahipsiniz ve siz gittiğinizde atılacak hepsi bu bir nevi israf aranızda birlikte tatile gidecek kadar bir samimiyet oluşmuş demek ki ve kız almaktan çekinmemiş bu aksine ne kadar tasarruflu , israftan kaçınan bir kızı hayatınıza aldığınızı gösterir bence
100 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 659 cevap paylaştı. Büyük filozofun birisi Hesap odendikten sonra parası ödendi diye masadaki suyu alan kızla evlenin, zengin olursunuz ama asla boşanmayin çünkü donunuza kadar alır demiş. Sogumayi boşver , Sen bu kızla evlen, zengin olursun ama asla boşanma. Donuna kadar alır vallah 😂
Şaka bir yana ama bu tarz ucuz hareketleri ben de sevmem. Aldığı seyleri metrodan toplasan 10-15 liraya alırsın. Ne gerek var20 Yorumladostum nerden baktıgına baglı. 1 sen musterisin ve sen para veriyorsun ve ücreti mukabilinde sana verilen seyler var. misal mınık sısede tek kullanımlık sampuan. alabilirsin niye almayasın ki. hakkınmı evet. bence bunun ayıp karsılanmaması lazım. parasıyla almıssın. kullanıp bırakmalık misal havlular olur onları alırsan hırsızlık olur. onu anlarım. ama tabi yakısmıyor cırkın duruyor ama bunu yapanı ben yargılamam ne yalan diyim. ekrek olsa neysede hatuna da ayrı yakısmıyor bence. ama dediğim gibi sogucak birşey yok sen bu devirde kafana göre manita bulmusun kızla aynı odada kalmıssın tatile gitmişsin hayatını yasa takılma bunlara.
10 YorumlaOnlar size verilmiş sizden sonraki kullanamaz. çöpe atılmasından sa alıp kullanması kadar doğal birşey yok. yurt dışında da alan çok insan var (zenginler bile alıyor)
elit olucam diye kasım kasım kasılmana gerek yok. kız almak istemiş ve almış.
bende uçakta bana verilen terliği havluyu vs alıp gidiyorum çünkü o ürünleri benden sonraki kişi kullanmayacak. okey?60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılotel sahibiyim
banyoya konulan sabun şampuan kağıt havlu gibi ürünler müşteri kullansın diye konulur sonuçta para vererek kalıyorsunuz isterse alabilir onları - zaten oda boşaldıktan sonra kalan ürünler çöpe atılıyor odalar temizleniyor , görende seni kız odadaki televizyonu götürüyor sanacak94 Yorumla- +1 yıl
Hakli olabilirsiniz, ama insan böyle basit şeylere tenezzül etmemeli kac kuruşluk şeyler
- +1 yıl
@drburakmert senin kuruş dediğin kolay kazanılmaz hâle geldi ve hanımefendi özellikle otel sahibi olarak çöpe atıldığını belirtti.
Bu da demektir ki fazladan artan atıklar doğrudan doğaya zarar vereceğine kullanılarak yapıldığına değmiş olsun daha iyi. - +1 yıl
Paranin ne kadar zor kazanildiğini bilen biriyim merak etmeyin, bana doğru gelmiyor
- +1 yıl
@drburakmert Mesele onun parası değil o tarz minik şeyler kadınlara güzel gelir, hoşuna giden bir de üstüne üstlük parasını da ödediği bir şeyi tam olarak neden almaması gerekiyor?
+1 yılGıcık olan sensin bence, müsriflik olmasın diye yapmıştır, hatıra kalsın diye almıştır. Çalmadı etmedi sonuçta böyle sebepten soğuyorsun da soğu kardeşim yani size lazım kol kadar hesap ödetecek hanımlar ancak öyle iyi oluyoruz..
110 Yorumla
+1 yılAyyy saçmalığa bak soğumuşmuş komik misin sen ya soğuyacak başka bir şey bulamadın mi tabikide alcak o sizin hakkınız ben de gittiğimde bu tür şeyleri hiç bırakmam toplarım hatta sevgilimle beraber toplarız yani kişiden kişiye değişir ama bunda soğuyacak bir şey yok abartma istersen ayrilcak yer ariyorsan o başka tabi de yine de mantıklı bir şey bul
100 Yorumla
u +1 yılNiye bıraksın ki, zaten müşterileri için koymuyorlar mı onları? Soğuma sebebi göremedim. Artistlik yapmasaydın da, sen de atsaydın bi iki sabun bavula, hem hatıra 😃
185 Yorumla- +1 yıl
Hahahaja 👏🏻👏🏻
- +1 yıl
- +1 yıl
İşte buu snebe
- +1 yıl
@baranTek125 Thanks 🙏😅
- +1 yıl
Sorun değil zevkle
+1 yılKızla sevgilisi otelde kaldı diye laf atanlar oluyor, size göre ne var arkadaşlar?
Kadın kadının düşmanı olmuş resmen. Belki sadece tatil yaptılar yahut öyle farklı bir şey yaşandiysa da sizlik bir durum yok.
Sorunun cevabına gelince; niye bu kadar büyüttün? Hemen soğuyacak yer ariyormuşsunuz sanki. Yaptığı yanlış olsa bile, burada sevgilinin arkasından sorman doğru değil.30 Yorumla
+1 yılBen ambalajını çok sevince alıyorum açıkcası. Hiltonun vs şampuan kutuları çok güzel oluyor atıyorum çantama ama kaliteli olduğunu düşünmediğim için kullanmıyorum. Her otelden de almıyorum tabi ki. Demek ki kız arkadaşın da beğenip almış, bence büyütülecek bir şey yok ortada.
30 Yorumla
+1 yılOtel sahipleri zaten onların alınacağını biliyor. Ufak şişelere konulmasındaki sebeplerden biri de bu zaten alınacak olması. Hemde üzerine logo yapıyor ki her gittiği götürdüğü yerde bedava tanıtım yapılıyor olması. Pazarlama stratejisi denir buna da.
31 Yorumla- +1 yıl
Bende sevgilimle tatile gittiğimde almıştım ne var bunda zaten kullanalim diye koyuluyor... Süs diye değil çok yanlış buldum düşünceni o zaman bi akşam yemeğine gittiğiniz de kız arkadaşım tabağında ki yemeği bitirdi soğudum diye gelmezsin umarım buraya bence sen Bi silkelen kendine gel..
+1 yılMüsrif olmamasi tutumlu olmasi normal degil mi? Demek bunu senin yaninda bile yapacak kadar yabanci gormuyor seni. Sonucta hirsizlik etmemis size verilen kullanmaniz icin ikram edilen seyleri almis. Siz almasaniz orayi toplayan kisiler aliyor sizin yerinize evlenirinizde kullaniyor zaten. Bende tutumlu oldugu icin hosuna gitmeli
62 Yorumla- +1 yıl
T9 kullanmamam gerekli. Yazım hatam çok zhsjsj
- +1 yıl
Anlamaz işte
Tatil & Seyahat konusunda 642 cevap paylaştı. Sen abartıyorsun ve kendi kendine tribe girmişsin. Bence değişmesi gerekende sensin birader. Bu eşyaları alırken espri yapıp daha eğlenceli hale getirebilirdin ama sen direkt soğudum diye buraya soru sormuşsun. Bence kendini dinle , öğren ve birazcık törpüle.
20 Yorumla
+1 yılBence bunda soğunulacak bir durum yok. Kız yapmacık tavırlarındansa doğal tavırlar sergileyen bir insan olmalı sanırsam. Bence biraz sorun sende, sanırsam küçük şeylerden bilene soğuyan bir insansın heralde ama bu hayatta emin ol dört dörtlük insan yok 😊
20 YorumlaBu devirde böyle kız bulamazsın... kaçırma yani tasarruf bilen kız senin de paranın kıymetini bilir...
Tabi havlu gibi şeyleri de yürüttüyse bunun adı hırsızlık...80 Yorumlaabartmıssın bence , bahane sanki biraz. baskasının malına konan beleşçi olur, o sampuanları zaten size veriyorlar onlar zaten sizin hakkınız. orda kullanmasanız bile baska bir gezinde kullanırsın oldukca pratik. yani senin hakkın biseyi kullanmamak elitlik, veya hava değil biraz enayilik sanki.
10 Yorumla
+1 yılSoğumam fakat kızarım her ne kadar maddi yönden bir külfet olmasa da otel için, düpedüz hırsızlık, görgüsüzce bir hareket bildiğin kalitesizlik, yiyemediği yemeği paket yaptırsa odaya götürse veya bir hayvana verse anlarım, hatta hoşuma gider bu tavrı israf sonuçta ama diğeri çok basit bir davranış
Beleşçi kocalarılar gibi ne öyle😄
Sence @HayatKısaKşlrUçyr114 Yorumla- +1 yıl
Hatıra için bir veya iki tane bir şampuan bir sabun bazen de bir tane terlik veya havlu ben de alıyorum otel çalışanlarından rica ediyorum gizlice almak yerine ama böylesi cidden abartı ve hırsızlık resmen
- +1 yıl
Zaten çöpe atılıyorlar nesi hırsızlık
- +1 yıl
@Julietinixiri kullanılmış olanlar atılıyor
- +1 yıl
Kaldıklarına göre kullanmaları gerekmiyor mu
- +1 yıl
@Julietinixiri odalar her gün check edilir ve kullanılan ürünler yarısı kullanılsa bile yenilenir
- +1 yıl
Yine de yeni konulan ürünler odada kalan kişi için konuluyor
- +1 yıl
Terlik ve havlu almak gorguzuluk değil de tek kulanimlik sampuan almak mi görgüsüzlük. Havlu almak nedir ya havlun mu yok
- +1 yıl
@GeriDöndümBebek okuma özürlüyüz ya da anlama özürlü hatıra amacıyla yazıyor yukarıda kullanmak amaçlı değil, bu mantığa göre şampuanı alanın da şampuanı yok o zaman bitli turist gibi geziyor şuursuzmusun nesin😄
Benim havlum var çok şükür senin beynin yok sanırım😄
- +1 yıl
@Julietinixiri odada kaldığı süre içerisinde kullanması için konuluyor. Evine stok yapıp kullanması için değil, klima, tv, saç kurutma makinesi de kullansın diye konuluyor😄
- +1 yıl
Beni karıştırma zaten tartismissiniz :|
- +1 yıl
@HayatKısaKşlrUçyr kambersiz düğün olmaz😐
- +1 yıl
Yoo yoo olur😏
- +1 yıl
- +1 yıl
Keşke stok kelimesinin anlamını bilerek kullansaydın. Odalardaki klima, tv, saç kurutma makinesi her misafir için ortaktır şampuan gibi her gün ya da gelen her konuk için değiştirilimiyor.
ufak tefek şeyleri almakta sakınca yok. hırsızlık filan da değil ama otel şampuanları vs kalitesi düşük oluyor. yine de bazı otellerde güzel ürünler oluyor mesela Japonyada otelde tarak bile vardı tek kullanımlık ve kaliteli de birşey di. Eee onu almamak aptallık olur, sonuçta çöpe gidecekti.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe varki bunda onlar sizin hakkınız zaten ve sizin gidince çöpe atılip boşa gideceğine alması gayet normal 🤷🏼♀️sonuçta calmamis ücretini ödediğimiz şeyler çarşaf yastık vs almamış ki 😂ki ayrıca bende öyle yapıyorum alıyorum kalanları niye çöpe gitsin parasını ödedim sonuçta ☺️🤷🏼♀️😂
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaparım alırım beğenirsem *
Cevap sahibi+1 yılSen kaç yaşındasın kız kaç abi 🤔
Ben otelciyim sabun şampuanın bı önemi yok ama havlu çarşaf ya da başka bişey caliyorsaniz zarar veriyorsanız ana avrat küfür ediyoruz bilgin olsun şuanda ben bir program üzerinde çalışıyorum patantinide aldım dünya çapında olack hep işletmeler puanlanip degerlenmiyecek müşteriyi puanliyacagiz ifşa edip kara listeye alacağız dünyanın neresine giderse gitsin o notla otel bulabilecek ya da bulamiyacak özellikle araplar
00 Yorumla
+1 yılBenim de başıma geldi bu tarz birşey ve inanın hayretler içerisinde izlemiştim hatta otelin koyduğu bornoza kadar almıştı ve bunu yapan erkek yani düşünün.. bana göre hiç değildi ama işte yapı meselesi mi diyelim ne diyelim bilemiyorum ama bana göre hoş değil
00 Yorumla
+1 yılbelki beğenmiştir ihitiyacı vardır? sonuçta otele para veriyorsunuz sizin sayılır sabın vs vs ister bırakır ister alır şu erkekler de soğudum kelimesi yok mu gıcık oluyorum önce kız arkadaşın okadar iyi ki senin telefonuna bakmıyor bu uygulama kızlar için sevgilisi olanın burda gerçekten seveceğine inanmıyorum kusura bakma
00 YorumlaBunda soğuyacak ne var anlamadım? Verilen şampuan sabun vesaire zaten sizin hakkınız olan şeyler toplayıp götürmesi normal bence
80 YorumlaOnlar zaten siz alın kullanın diye veriliyor neden soğuyasın hırsızlık yapmıyor sonuçta? Pandemi yüzünden zaten siz çıktıktan sonra odadan büyük ihtimalle çöpe atarlar onları.
60 Yorumla
+1 yılSen salak mısın bunu yapmayan yoktur tabiki alicak aferim ona keşke yardım etseydin
70 YorumlaSen eğitimli, kendini yetiştirmiş birisin anladığım kadarıyla, o yüzden bu davranış doğal olarak seni rahatsız etmiş. Ben de soğurdum böyle bir şey görsem. Görgüsüzlükten başka bir şey değil.
50 Yorumla
+1 yılUfak tefek şeyler alınabilir. Hakkın sonuçta onlar senin. Benlik bşy değil ben almam. Orda kullanır bırakırım. Hatıra olarak belki 1 2 bşy alınabilir. Bilemiyorum bakış açısı ama soğuyacak bşy yok. Sen bahane aramışsın gibi geldi bana.
30 Yorumla
+1 yılYa kanka ne soğuması ya :) hele evlenince ev geçindirince bir gör sen ☺️ Maddi sıkıntın olmayabilir evet ama alsa ne olur almasa ne olur. Ama bakma sen öyle şeyler bazen o kadar işe yarıyor ki anlatamam.
30 YorumlaYa aklima benim eski kayin validem geldi fettiyede otelde bir hafta kaldik bunalmusdim bi gocege gidecez esimle diye soledim onlarda ist donucekdi biz toplanmisdik onlar toplaniyodu kahvalti saatiydi onlar geldi bende osaya valizi almiya gitdim ne goreyim kadin wc kagitlarini bavula dizmis sok oldum cikdik kizina soledim yapsin napican dedi yeni evlenmisdik acayip sogudum terk edip gitdim bosandim saka gibi 29 gun evli kaldim bazilarinin yasam tarzi bole sanirim
03 Yorumla- +1 yıl
Bunun icin mi bosandn
- +1 yıl
Anlatma biçimin beni kahkahaya soktu 🤣
Ben almam ama o küçük şişeleri çok sevdiğimden çok beğenirsem alırım, bunu görsüsüzlükle alakalı olduğunu düşünmüyorum, bu hareketleri ucuz olarak tanımlıyorsan kendi egonda da sorun olabilir, ayırın yolları ikiniz de rahat etsin.
20 Yorumla
+1 yılo kadar para ödüyoruz son ana kadar barda ne icersek kardır düşünce 10 erkeğin 9 var var o ne olacak hacı? helal olsun hatuna bence en iyisini yapmıs vallah imkanım olsa havuzu alıp giderim ateş pahası oteller.
20 Yorumla
+1 yılYani yeterince duyguların olsaydı soğumazdın ama şöyle birşey var tabi bir kadın olarak erkek arkadaşımın önünde görmemiş gibi öyle malzemeleri tıkmazdım bavula çok itici duruyor :) Tabi duygularını bilemem senin.
20 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun bu yüzden soğumaz ki insan boşver de geç
70 Yorumla
+1 yılbende yapmam..
demek ki farklı karakterdesiniz..30 Yorumla
+1 yılSenin gibi adamlada kadının işi zor bundan oturuyorum soguduysan oooo...
50 YorumlaBu kız evlenilecek kız. :) Korumacı biri :) Evini ev yapar dostum :) Sonuçta kimseden dilenmiyor. Gerçi ben de gittiğimde almıyorum o ayrı ama :)
51 Yorumla
+1 yılBence alması normal yani nedir almış yanına kullanır pahalı olsa var efendim pahalı bedava olsa ay görmemiş deniliyor? parasını yese gözü paramda denilir
310 Yorumla- +1 yıl
Benim ismim ne
- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Neden sordunuz
- +1 yıl
Nick olarak yani
- +1 yıl
1 adam 1 sensiz de neden sordunuz
- +1 yıl
Anlamadınız neyse bosverin 🙂
- +1 yıl
Benimde anlamadığım bana neden sordunuz ki
- +1 yıl
Ya bı şaka yapayım dedim bak şimdi nick de bir adam birsen siz ordan bı espiri yapayım dedim
- +1 yıl
Himm anladım
- +1 yıl
İnşallah
Bedava değil, ücretini ödediğin şeyler onlar.
Şampuanlar va zaten kullanılmıyor da, iğne kitleri iş görüyor ufak ve yer kaplamadıkları için. İhtiyacım varsa onu alıyorum sadece.30 Yorumla
+1 yılhocam onlar bedava verilmiyor sen zaten girişte parasını ödüyorsun hepsinin :D
ayrıca şampuanların küçük kutuları daha sonra tatile biyere giderken çok işe yarıyor hemen 3 günlük şampuan dolduruyorsun içine kocaman şişeyi taşımıyorsun10 Yorumla
+1 yılZaten sizin neden almasin. savurgan simarik istiyosun sen ocagina incir agaci istiyosun sen😂
60 Yorumla
+1 yılAçgözlülük... Mesele bedava veya ikram olması değil, ihtiyacı olmadığı halde buna tenezzül etmesi... Onları aldığı için, otele verilen paranın karşılığını daha fazla aldığını sanması, ve evet, bence de hoş değil.
10 YorumlaSoguma bence oyle tipler evi guzel cekip cevirir. Ekonomik acidan asla zarara ugratmaz seni
61 Yorumla- +1 yıl
Öyle tipler bu arkadaşın parası için de evleniyo olabilir. Dikkat etmek lazım!
O otel kaç para alıyor sizden, tabi ki de alınmalı. Zaten kullanın diye veriliyor. Onların parasını her şekilde almış oluyorlar.
40 Yorumla
+1 yılSen bu kızı kaçırma evlen, valla helal olsun o kıza, tutumlu ve akıllı. Tabi ki alacak oteller havadan parayı alıyor bir sürü, o verilenler size ait alacaksın tabi.
20 Yorumla
+1 yılBedava olduğundan değilde ben seviyorum böyle minik şampuanları ya da küçük küçük sabunları alırsam sırf sevdiğim için alırım. Hoşuma gidiyor. Belki kız arkadaşınında hoşuna hidiyodur.
20 Yorumla
+1 yıllan esas bunları yapmasaydı soğumalıydın. bir kere bizim adetlerimizde oteldeki o şeyler illaki alınır çantaya atılır ve banyoda tuvalette dekoratif kozmetik ürünü olarak sergilenir. kaçırma bu ablamızı
00 Yorumla
+1 yıl.
Bunların birçoğunun ilk veriliş amacı hatıra amaçlıdır.
Hatta bir ara havlularımızı beğendi iseniz alabilirsiniz diye notta vardır.
Bu tercih meselesi ben bu ürünleri mecbur kalmadıkça kullanmam bile.
.00 Yorumla
+1 yılİtici bi durum ya benim de arkadaşım yapmıştı sinir olmuştum. Sevgilim yapsa ayrılma nedeni
51 Yorumla
+1 yılYani belki de beğenmiştir o yüzden yanına almış olabilir. Hani biraz görgü meselesi. O kişi görüp geçirdikçe bu huyu değişecektir elbet. Alışkanlık haline gelmedikçe şu an da bjr art niyet aranmasına gerek yok aslında.
00 Yorumla
+1 yılalsın yani olum ne çabuk soğuyorsunuz evlenseniz ne olur acaba
50 YorumlaBence kız çok Zeki ve tutumlu ben alkışlıyorum buradan
Bence feyz almalısın gereksiz egoya gerek yok30 Yorumlamerhaba eğer bilmiyorsan söyleyeyim otellerde odanızda ki sabun, duş jelleri vs alma hakkınız var hatta bazı otellerde terliği bile alma hakkınız var tabi ki alır ya da almaz kişinin kendi tercihi ama hakkın var bil istedim yani soğuman saçma olur iyi günler
10 Yorumla
+1 yılÇok ayıp söylediğin. Belki durumu kötüdür almıştır da sana belli etmiyordur herşeyi düşünmek gerek öyle değil mi? O oteller zaten sizin için veriyor bunları sonra değişiyolar hepsini. Kıza çok üzüldüm senin gibi birisiyle tatile gitmiş. Benim erkek arkadaşım olsa yüzüme söylerdi burda herkese bunu söylemezdi..
14 Yorumla- +1 yıl
Neden ayıp oluyor anlamadm
- +1 yıl
Ayıp olsa yüzüne söylesin burda gerek yok bir insanı aşağılamak.
+1 yılMuhtemelen erkek arkadaşımda oteldeki bütün ücretsiz ürünlerin hepsini toplasa bende soğurdum ama bir kaç şey alsa normal. Soğuma sebebin muhtemelen sen gururlu birisin kendini kötü hissettin ve kalitesiz geldi davranış, ayrılma sebebi değil elbette ama başka şekillerde de gözlemle ona göre duyguların ya yeniden canlanır ya da biter.
10 Yorumla
+1 yılYani bu durum bana da görgüsüzlük gibi geliyor biraz. Ama küçük şampuan şişeleri bazen işe yarıyor. Seyahate çıkarken falan bir şeyler koymak için kullanılabiliyor
10 Yorumla
+1 yılAbartma sonuçta yorgan takımını çalmıyor o şampuanları siz almasanız başkası alacak ve bu kadar sorun etmeye gerek yok bence bir sıkıntı yok dozunda aldıktan sonra.
10 YorumlaSen dua et yol icin restaurandan yolluk almamis :D
Abicim alabilir kadin milleti alsin evi ayakta tutan kadindir. Senin oteli odemen birsey ifade etmez10 YorumlaGozacik bir sevgilin var :)
Bu sebepten ötürü bir insanı bitirmek dogru olmaz ama uyumlu muyuz değil miyiz sorusunu anlamak için ilişkiyi zamana yaymakta fayda var gibi görünüyor senin için.10 Yorumla- Devamını Gör (215)
Devamını Gör(260)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Kız arkadaşımla tatile gittik, otelden çıkarken bedava verilen her şeyi bavula tıktı. Çok soğudum, bu normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler