AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Ya görgüsüzlük olarak görürüm. Şahsen ben bir kere otele gitmedim ama öyle birşey yapmazdim
Ben almam, çok da hoşuma gitmez. Zaten nereye gidersem gideyim kendi şampuanımı vs götürürüm.
görgüsüzlük aslında ama normal karşılanıcak bir durum da aynı zamanda 😄
Gayet de haklısın, görgüsüzlüğe gerek yok. Neyle geldiysen onunla git işte.
1_2 şey hoşuna gitti tamam fazlası bedavacılık sanırım.
Bu kız kesin Kayserili ya da Yozgatlı knka takılma salla gitsin bırak
Kız arkadaşın biraz tuhaf biri galiba. Ne öyle, hiç mi şampuan görmedi hayatında?
Kıt kanaat yaşamış bir ailede büyümüşse görmezden gelirim ama bunun dışında hoş değil
Sen iyi dayanın kız arkadaşına. Ben hiç dayanamam öyle kişilere.
Iyyy iğrenç direk ayrıl gitsin. Sana ondan hayır gelmez.
Tatilde çok ilişkiye girmekten bıkmışta olabilirsin
Ben verdiklerini bile kullanmam. Cildim hassas o şampuanı sabunu kullandım mı direk odun gibi olur saçım başım.
Aynen!
yani ben almazdım en azından sevgilimin yanında almazdım aileyle ya da yakın arkadaşla alınır ama işte sevgili aynen sizin yaptığınızı yapar soğur
bir şey diyemem al karşına kızı konus
Mükemmel uyum yoktur. İlişkilerde biraz esnek olmak lazım.
haklısın varoşça bi hareket ben olsam bende soğardım ondan
İnsani boşuna tatilde, ticarette tanırsın dememiş atalar.
Pireyi deve yapmakta üstünüze yok a q ne var kız beğenmiş almış
Paranı har vurup har savurunca gözüne girecekti dimi. Böyle kızların kıymetini bilin
Çoğu kişi alıyor ödediğiniz için yani soğumak için sebep ne? Uçakta verilen ambalajlı ürünleri de alan oluyor
Bence kötü birşey yapmadi sevgilinin, sonucta para veriyorsunuz otele onlar da sizin hakkınız oda sizin hakkınız olanı almiş işte ne güzel
Soğumak için sebep aramişsin resmen. Onlar bedava değil ayrica parasini ödemiş bulunuyorsunuz. Ayrica yaptiği şey ayip değil, hirsizlik değil yani.
Kızın gelip seninle tatil yapmasına takmıyorsunda bunamı takıyorsun? Ayrıca alması normal geçim zor tasarruf yapmış siz gidinde savurgan birini bulunda ocağınıza incir ağacı diksin
Niye iki insan tatil yapamaz mı hanımefendi
@mine12390 evlenmeden herkesle tatil yaparsak giren çıkanın haddi hesabı olmaz
Her tatil yapan biri ile mı yatıyor hanımefendi
@mine12390 öyle değil tabi ama çoğunluğu öyle malesef ateşle barut yanyana durmaz
Ne bedavası ya sonuçta oraya para veriyorsunuz kullanmak için öyle şeyler alınır nolcak yani, akilli kız tasarruf nedir bilir bu ama sen bilmezsin bence
Ben olsam bende soğurum ve asla almam. cimri ya da bedavacı filan mı acaba diye dusunurum, sonraki davranışlarını incelerim😂 ama gözüacık bir sevgilin var. bence sorun etme.
Erkek yapsa cimri bedavacı oluyor kadın yapınca gözü açık mı oluyor? Bu arada çok takılmam ama gözü açık ayrı yazılır ;)
Biz otelin mini barını günlük boşaltıyoruz bence no problem. Ama şapuan felan da almam yani
seninki bildiğin kezban hatta kezbanin hası bu tipler hem cimri olur hem de çıkarcı olur nerden buluyorsunuz böylelerini zor oluyor mu bulmak 😂
Çarşafları da topladı mı 😅
ne hakaret ediyorsun canım hem ne belli hangisinin altta olduğu?
@nefarkeder12 😂
bende herşeyi alırım o kadar parayı boşuna mı veriyoz
aman havlulara dokunmayın :)
havlu bedava değilki
kim ne bilecek? :D aha neler alanlar var neler. çok otel tecrübem var yurtdışı ziyaretlerimden dolayı.
bende her otele gittim
sen ne için peki? ne işle uğraşıyorsun ki. daha yaşın ufak çünkü
ailemle gittim bu kadar da kafan çalışmıyor mu
ahh kafa çalışması değil kuzum. her otele gittim dersen birçok otele gitmişsin demektir. Daha yaşın kaç ki bu kadar otel gezdin :) çok gezen bir ailesiniz sanırım.
küçüklüğümden beri gittim zaten, daha annem otel bakıyor gitmek için
ahh o halde sana bir sürü sorum olacaktır. ben tek gidiyorum ama sen ailenle. otel tecrübelerinden faydalansam birkaç soru cevaplarmısın. Mesaj atamıyorum gerçi sana off yaa
sende gidiyorsan neden tecrübeme ihtiyaç duyasın ki hem öğrenmen gereken şey ne İnternet varken?
aha iyide sorularımın cevabı sende? biraz özel sorular ve senin tecrübelerini sorucam , standart bişi değil yani..
ne alaka ya soru düşünüyorum aklıma da gelmiyor gitmesen neyse dicem
ahaha yaa bildiğin gibi değil ama merak ettiklerim. aklına gelmeyebilir..
sor o zaman
mesaj kutunu aç bakim
burda sor
hayır tabiki fazla özel soracağım şeyler. merak ettiklerim.
o zaman otelle alakası yok
sizin ailenle otel tecrübelerinizle alakası var. hem senin tek başına hem de ailenle..
o kadar da özel değil o zaman burdan yaz
ne alaka
yalancısın
şahsen siz oraya para ödüyorsunuz dolayısıyla eşyaları alma hakkına sahipsiniz ve bu çok normal soğumana geek yok
Bende alıyorum hatıra olsun diye :)
Sen bundan soğuduysan artık ileride düşünemiyorum zaten hediye olarak verilmiş
Amaan kaç kuruş onlar, bize yakışmaz boşver derdim. Ama soğumazdım heralde ya
Turizm üzerine otelde çalışıyorum sizin gibi zihniyette olan insanları çok görüyoruz arkanızdan sövüyorlar
Evet alınabilir ama ben kız kıza tatilde alırdım erkek arkadasımla ne kadar yakın olursak olalım almazdım ağırlığım olsun diye :D
Kardeşim bu kız seni yaşatır
Helal olsun yengeys
Kızı sevdiğine eminmisin bu soğuma sebebimi ben bile tebessüm ettim okurken çok tatli koy kız bavula doldur doldurr akıllı kızmış aga hahah
Bende olsam bende soğurdum o ne yaa nereye beleş yerleş hesabı otele para verdi diye herşeyi kendine ait görmek kadar saçma bişey yok
saçma konuşuyorsun şampuanlar zaten bedava oluyor isteyen alır
hiçte saçma değil
İyi sen cinganlik yapıp komple oteli al o zaman
herkes öyle yapıyor zaten belli ki hiç otele gitmedin
Çok gittim ama sizin gibi aç gözlülük yapmadim tatlım aileden ne görülürse o yapılır görgü meselesi
hiç alakası yok görgüyle sen fazla safsın
Saflıkla uzaktan yakından alakası yok 3 kuruşa tenezzül edecek insan değilim olay bu
parayı savuran tarafım diyorsun o zaman
2 ev 1 yazlık varken paraya ihtiyacım yok
Onlar zaten hakkımız alsın işte mantıklı bir hareket yaptığı
Görgü ile alakası yok parasını vermişim zaten veya otel hediye etmiş niye almayayım mantığa bak
senden fazla otel gezdim başkasının sadakasına ihtiyacım yok
Gezmeye devam et o zaman
ayn
Kesinlikle katılıyorum özetlersek bunun adı şark kurnazlığı😄
Adamsınn
6 dislike djfjf
✌🤗
yorumun kalkıcak
mesaj yerim zaten kapalı yavrum xd
@bahtsizgirll zaten o ürünlerin hepsi dandik en kalitesiz malzemeden üretiliyor alanında kullananında aklı yoktur😄
nerden biliyon araştırdın mı içeriğini markasını
Mal mısınız? Zaten onlar müşteri kullansın diye var. Kullanmazsa da alıp evinde kullanabilir. Bence bu gayet normal bişey ben de olsam alırdım yani.
Aynen aynen soğu, hesap kitleyecek paranı sömürecek bir kadın olduğu zaman peşinden koşarsın ama değil mi :)
Ben umursamam almış almamış, abartma bence 😄
sabun şampuan falan almam ama havlu varsa bedava alırım
ben olsam ben de yaparım çöpe gideceğine bi yararı olsun
bence bir sorun yok sonuçta o şeylere de para veriyorsunuz otelden yer ayırtırırken
Bence de soğumalısın, tam bir görgüsüzlük. O ne öyle ya, bunu yapan tek kelime ile varoştur. Böyle kalitesiz bir insana merhaba bile deme bence.
Sanan da bunu sosyete. Allah bilir bir ekmek bir salcaya muhtaç kalıyorsundur. Kıranı ödeyemiyordunuzdur. Gelmişsin varoş diyorsun .
Nikahı yapıştır işte senin cebi düşünüyor
🤣
Yani takma bence bu kadar tamam yapılan doğru bir şey değil ama soğumak için de bir sebep değil bence
Düşündüm de kesinlikle ben de sogurdum 😅 her şeyi almak nedir görmemiş gibi ama küçük şampuanlar alınabilir lazım olabiliyor onlar
Kardeş bu nasıl soğuma bedava işte almış kız akıllı
Akıllıymış neden soğudun ki? Para verdiği için herşeyi kendinin zannetmiş garibim :D
Şahsen bunu kim yapsa sogurum en sevmediğim insan tipi
ben olsam terk ederddim senin baska secenegin yk gibi
Nerden buldun o görmemişi kurban olayım.. ben olsam soğumam direk tiksinirim aşırı itici
orada sizin kullanmanız için verilen ücretsiz ürünleri almasında ne gibi sakınca olabilir? bence bu yüzden soğumanıza hiç luzum yok
Çok düşük bir hareket, buzz kestim bn
Sonuçta bedeva verilmiş ondan sunra gelende verilir o yüzden cöpe gideceğine kendine almış
evlenip, boşanırken kocasını donuna kadar soymaya çalışır o :)
Hoş bı hareket değil ayrılmak için gereksiz bı neden olduğunu düşünüyorum
Ne lalahsın 🤣🤣olum bedava verilmiş Bi bavula sen alsaydın daa🤣🤣
Sorun sende kiz nasil katlaniyor acaba
O kadar para vermişim otele neden almıyım ya dediğine bak
* k dedim çevirmiş şrefsiz
ya. Demiştim
Vay ak çeviriyor
Kesinlikle soğurum ne o öyle görmemişler gibi hiç hoş değil
kesin kayserili xjxjzjzkk