Poponun kastan oluşması mı gerekiyor böyle sert olması için? Glute bridge ve lunge yapıyorum, squat ve deadlift yapamam , onları yapınca aşırı büyüdü, bırakınca düzeldi :D
Popomun şekli güzel, yuvarlak ve dolgun fakat sporcular kadar sıkılaştırmak için hangi egzersizleri yapmalıyım?
Attığım fotoğrafta ki daha güzel ve çekici geliyor bana ^^
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
yemn ederim tam böyleydi 4 ay önce , küçülttm biraz cok şükr :) deli misn erkekler rahat bırakmıyo böyle olunca, küçültmem lazım iyice :)) evet seksi ama tr de rahat yaşayamıyorz böyle olunca
Kadınların popoları kastan oluşmaz malesef. Yağ daha çok benim bildiğim kadarıyla. Ama bacak kalça egzersizleri ile sıkılaştırabilirsin. Yağ da var orda kasta var. Kaslar çalıştığında yağları sıkıştırıcak ve güzel bir görünüme sahip olucak.
3 senedir spor yapıyorm evde, halterli deadlift falan da yapıodm evde :)) ama işte geç yaşta başlayınca poponun kas olması kolay olmuyo :( haklısın tabi
Ona bakacak olursan bende erkek sporculara bakıp bakıp ağlıyorum ama gün içinde beslenmede onlar kadar rahat değiliz aynı imkanlara sahip değiliz onlar model sporcu vücutları işleri öyle yapmamanı tavsiye ederim.
zaten yaş 35 olmuş napacan bu yaştan sonra popoyuu ablacım 18 likler varken sana kalkmaz
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
biz erkekler gibi değliz yaş geçince performans gitmıyo bizde ,20 yaşındaki halımden daha güzelim spor sayesınde ,36 yaşındayım ve gençler benm peşimde :)
En İyi Cevaplar