En hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim? Bir an önce kilo vermek istiyorum. Ancak o zaman mutlu olabilirim :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim? Bir an önce kilo vermek istiyorum. Ancak o zaman mutlu olabilirim :D

Merhaba canım kilo verme yolculuğuna adım atmak isteyen arkadaşlar. :)
Bugün, sağlıklı bir şekilde kilo verebilmenin ipuçlarını ve hızlı kilo vermek sağlıklı mı biraz konuşacağız. Ama önce bir şeyi açıklığa kavuşturalım: "hızlı kilo vermek" gerçekten doğru bir hedef mi? Gelin, bu konuya birlikte göz atalım.
Kilo vermek istiyorsanız, sağlıklı bir yaklaşım benimsemek oldukça önemlidir. Kilo verirken nelere dikkat edilmeli?
Kilo vermenin en kolay yolu nedir derseniz, dengeli bir beslenme programıdır. Meyve, sebze, tam tahıllar, protein ve sağlıklı yağlar içeren bir diyet planı hazırlayabilirsiniz.
Yemek yemek harika bir zevktir, ancak porsiyonları kontrol altında tutmak kilo verme sürecinde önemli bir rol oynar. Bilinçli bir şekilde yemek yemek için yavaşça çiğneyin ve midenizin doygunluk hissini algılamasına izin verin.
Su içmek, kilo verme sürecinde en büyük yardımcıdır. Vücudunun susuz kalmaması için günlük olarak yeterli miktarda su içmeyi unutma.
Sağlıklı bir kilo verme planı, fiziksel aktiviteyi içermelidir. Egzersiz yaparak vücudunu hareket ettirirken aynı zamanda endorfin salgılamanın keyfini çıkarmak gerek.
Hızlı kilo vermek bazı durumlarda sağlık sorunlarına yol açabilir ve verilen kiloların kalıcı olma şansı düşebilir. Ne yapsam kilo veremiyorum diyorsanız, tavsiyelerimi vereyim.
Sakın hızlı kilo vermek için kendini sürekli aç bırakma.. Önemli olan dengeli beslenmek..
Biraz daha derine inelim. Hızlı kilo vermenin bazı dezavantajları olabilir. Bunlar neler?
Hızlı kilo verme yöntemleri genellikle sadece su ve kas kaybına yol açar. Kas kaybı, metabolizmanın yavaşlamasına ve kilo verme sürecinin sürdürülemez hale gelmesine neden olabilir.
Hızlı kilo verme planları genellikle düşük kalorili diyetlerle ilişkili yapılır. Bu da vücudunuzun ihtiyaç duyduğu besin öğelerini alamamasına ve beslenme eksikliklerine yol açabilir.
Hızlı kilo vermek, kilo verme sürecinin sürdürülebilir olmamasına ve kiloların geri alınmasına neden olabilir. Çünkü hızlı kilo kaybı genellikle uzun vadeli yaşam tarzı değişikliklerine dayanmaz. Bıraktığınız gibi hemen geri alırsınız.
Kilo verme sürecinde hız yerine sağlık ve sürdürülebilirlik önemlidir. Evde hızlı kilo nasıl verilir diyorsanız,
önemli. Kendine sevgiyle yaklaş ve her adımında ilerlemeye devam et. :) <3
Kilo vermek istiyorsanız abur cubur, ne bileyim cips gibi böyle şeyleri hayatına bile almamanız gerekir. Fazla kek falan yiyorsanız 1 diliminden sonra onu eritmek için 2 saatinizi vermelisiniz. PC'nin karşısında elini de yemek tabağı ile buralarda gezmeyin. Kola, şeker, fanta vs. gibi asit içerikli içeceklerden uzak durup ve akşam 7'den sonra ağır şeyler yerine meyve yiyebilirsiniz.
Unutmayın zayıflayacağım diye fazla meyve yiyenler de meyvelerin içeriğindeki fruktozdan dolayı şişmanlar. Spor spor spor. Başka türlü olmaz.
Diyet uygulamak yerine sağlıklı beslen. Şeker kullanma, tatlı, çikolata vs yeme. Onun yerine bol su iç. Meyve ye salata ye, kızartmadan uzak dur, ekmek yeme gibi..
Ayrıca gideceğin her yere yürümeye calış. mesafe cok uzaksa eğer evden bir kaç durak önce in ve yürü.. Ayrıca merdiven cıkmak, mekik cekmek de etkili. böylelikle spor salonuna yazılıp cok para harcamazsın..
Çok fazla sayıda, çeşit çeşit diyet listeleri vardır ve bu hızlı kilo verdiren diyetler ile hızlı kilo verme mümkün olmaktadır. Bu diyetlerden bazıları 3 gün diyeti, 7 gün diyeti, 1100 kalorilik diyet, domates diyeti, lahana diyeti... Bu diyet listeleri gerçekten işe yarıyor mu ve sağlıklı mı?
Öncelikle bir diyet listesi herkeste aynı etkiyi göstermez. Bırakın tam bir diyet listesini, mesela sadece ekmek yemeyerek ayda 10-15 kilo verebilen insanlar olduğu gibi, sadece çorba ve salata yiyerek bir ay içinde sadece 1-2 kilo verip sonunda hasta olanlar da var. Hızlı kilo verme, hem sağlıklı olmalı hem de verilen kiloların fazlası ile geri alınmasına yol açmamalıdır.
Sabah kahvaltında yulaf ve ceviz yiyerek güne başla. Hayatından beyaz ekmek, unlu mamuller, şeker, tuz, yağ, tatlılar, makarna, pilav, alkol gibi şeyleri çıkar.
Haftada 3 gün 1 saat plates + 45 dk. yürüyüş (hızlı tempo) yap. Disiplini asla bırakma ve azimli ol. 6 ay sonra bir de bakmışsın yeni bir sen yeni bir hayat. :) Mutluluklar dilerim. :)
Cevap
54Cevap
ben 2 haftada 6 kilo verdim
sadece akşam 6dan sonra yemek yemeyi bırak, ve şekeri, tatlıyı, aşırı yağlı yiyecekleri kes. öğün aralarında da midemi tutsun diye form ya da karışık bitki çayları içtim hiç şeker kullanmadan.
sabah kahvaltı çoğu zaman yapmıyordum ya da yersem de çok ağır bir şeyler yemiyordum.
ha birde sabah aç karna yürüyüşe çık gerçekten görürsün etkisini biraz tempolu yürü 45 dak. bir saat kadar.
Hızlı değil yavaş yavaş ama istikrarlı kilo vereceksin hem sağlıklı olacak hem de yaşam tarzını değiştireceksin sen istiyorsun ki hemen 10 kilo vereyim ne güzel bee sonra ne olacak hem sağlığın zarar alacak hemde hemen verdiğin kilo 2× olarak geri gelme ihtimali doğacak
sabah bir dilim peynir akşam salata 10 günde 4 kilo garanti , ama daha fazla verilmez verilen o kısın zatem ödem ve su , kalıcı kilo vermek çok çok zor kilo almak lazım. mide gemişliyor doyamıyor ve az yedikçe beyinsel enerjin düşüyor tıbbı desteke alınmalı , i şişmanlık , tüm hastalıkların başı ,7 kilo vermek için taş taşırım.
exuesmi = Öncelikle size söylemem gerek en önemli şey hemen kulaktan dolma bilgilerle bilinçsiz bir diyete başlamanız ileride istemediğiniz sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir. Ben bir diyetisyen değilim ama diyette en önemli olan faktörlerden birisi de mesleğin de son derece uzman ve tecrübeli bilgi sahibi diyet konusunda da tam başarılı bir diyetisyene başvurmanız en sağlıklısı olacaktır…. Sağlıkla kalın, Sağlıklı kalın
hızlı kilo verme sitesinde bu konuyla ilgili bolca makale mevcut. Çok aktif kullanılan bir kadın bloğu olan site ayrıca sağlık bakım gibi her türlü makaleyi sürekli olarak güncellenmektedir incelemenizi öneririm.
doktor tavsiyesi, başkalarının diyet listeleri vs hiçbiri işe yaramaz yarar da sonra tekrar aldırır en güzeli az yemek+spor ve ideal kiloya ulaştktan sonra yemeği normale döndürebilirsiniz fakat sporu yaşam tarzı haline getirmelisiniz hem sağlım hemde güzellik açısından spor şart
Hareket hareket hareket bilgisayarı 3-4 ay unut.Şahsen ben öyle yaptım ve verdim.Mutlumuyum mutluyum anasını satım gördükçe mutlu oluyorum. link
kilo verirken en çok yapılan yanlışlardan biri de kas kaybı da olması. yani sadece yemeyerek kilo vermeye kalkarsan kas kaybı da olur ki bu da seni zayıf ve çirkin gösterir. günlük sadece yarım saatlik evde de yapabileceğin egzersizlerle çok sağlıklı ve güzel kilo verebilrisin. internette evde yapabileceğin egzersiz örnekleri var. tavsiye ederim
Hızlı kilo veremezsin ancak hasta olman lazım onun için, ama uzun sürede internetten egzersiz programlarına bakıp haftada 4-5 kere spor yaparak, sağlıklı beslenip haftada bir abur cubur vb yersen bu iş oluyor, denedim oldu :D
canımcım ben şunu öğrendim ki öyle 5 gün de 5 kilo yok efendim 10 günde 7 kilo hepsi yalan kilo gram gram veriliyor sabır azim ve destek almak çok önemli..
İlk başta hareketsiz bir hayatın varsa hareket et hareketli bir hayatın varsa daha çok hareket et sonra kalori açığı oluştur bak şunu demiyorum full yeşillik beslen yağdan uzak şekerden uzak undan uzak ol falan demicem tabii kiii ama şunu söyleyebilirim, böyle diyelim ki pizza aşığısın ve bir oturusta bir daire pizza yersin o porsiyonu azalt yani yarım daire pizza ye onun dışında çokta bişe yok yani zayıflamak basit iş
Sabah güne kahve ile başlayıp öğlen protein al akşam sadece meyve ye ya da brokoli. Gece yatmadan 1 saat önce acı pul biber 3 kaşık yoğurt ve limon karıştırıp ye. Günde en az 3 litre su iç. Yatmadan önce spor yap ben spor yapamıyorum o yüzden yatmadan yarım saat 40 dk hızlı halay çekiyorum.😂
Çok kilo verdim 10 günde tavsiye ederim.
Eğer kilo vermek istiyorsan en önemli şey beslenmedir. Beslenmene dikkat edersen zaten kilo verirsin. Birde bunun yanında spor yaparsan daha fazla kilo verirsin.
Diyetisyen ile diyet programına bağlı kalarak verebilirsin.Tabi kendince bir programda yapabilirsin .
1,5 ayda 6 kilo verdim şuan devam ediyorum.
sabah,öğle ,akşam yemekleri düzenli belli saatler yemeli kalorisi düşük daha çok sebze ağırlık yemekler yemelisin ,beyaz ekmek yerine esmer ekmek sabah 3-4 dilim öğlen ve akşam 3 dilim akşam saat 8 den sonra yemek yeme 9 gibi meyve + yeşil çay içebilirsin. Sabah ilk kalktığın ilk olarak ılık su büyük barda ve her öğün öncesi 1 bardak su içmeli ve sonrası günde 10-12 bardak su içmelisin. Kızartma ,pilav türü, tatlı ve yağlı yiyecekleri yememeli ara öğünlerde meyve ,diyet bisküvi yemeli
önce kendine güvenle başlar ben zayıflayacagım bunu yapacagımbunu yapmayacagım ondan sonra sürekli kosacaksın bol bol su içeçeksin enerjini yakacaksın sabah antreman yapacasın ama yoruldum drsen o iş olmaz
aşık ol sevgilin seni terketsin. :)
yada bacaklarına çiğer bağla ve bulunduğun yerde azgın iki köpeği serbest bıraksınlar.
Yani gece gündüz koşacaksın arkadaş. yüksek tempo uzun uzun.
mucize mi bekliyosun.. kendini çok skar günde iki öğün ekmeksz hamur işsiz pirinçsiz yer akşam yemeğinide 7 den sonraya bırakmaz sonrasında bişey yemezsen haftada iki kilo verirsin rahat... sabahları da biraz egzersiz... test edildi..
Hızlı şekilde kilo vermek sağlıklı değil fiziğin bozulur göbeğin sarkar yüzün çöker. Bunun yerine yavaş yavaş zayıflamaya bak sporla ilgi alanın varsa yemene içmene dikkat et beyaz ekmeği kesmeye çalış
akşam 7den sonra meyve dışında br şey yeme. yemeklerini yemek kaşığı hesabı porsiyona koy. yani 6 yemek kaşığndan fazla yeme. çavdar ekmeği yda kepek ekmeği ye. bol su iç. kahvaltı yap. bn bu şeklde 2 ayda 11 kilo verdm
Öncelikle güzel bir mp3 çalar al, tavsiyem ipod shuffle, bayanlara yakışıyor.
Akşam yemekten sonra çık dışarı, müzik dinlerken yürüyüş yap. En az yarım saat yürü. Yürüyüşden sonra sadece çay içip meyve ye. Kilo vereceksin.
hizli sekilde kilo verirsen hizli sekilde geri alirsin o kilolari canim sonra söyledi deme ks'den birisi ;:D
Kalori açığı yapman gerekiyor...
Ve yediğin besinlerin miktarına dikkat edip belli aralıklarla diyet yapmalısın...
Bende kilo takıntısı ve problemi var açıkcası diyetisyeni bile dinlemedim kendi bildiğim diyeti uyguladım ve kiloyu çok kısa sürede verdim
Nasil yaptın kanka ben yemek yemesem de acikmiyorum mesela oruç tutmak falan kolay geliyor şu an 65 kiloyum boyum 1 65 1 ay önce hep fast food besleniyordum 70 kilo olmustum sonra 1 ay fast food u bıraktım 63 e düştüm sen diyet olarak ne yaptın evde cok spora vakit bulamıyorum 1 ayda en fazla ne kasr verebilirim
Ya benimki bildiğin ölüm diyeti gibiydi öğünüm yoktu acıktıkça meyve tüketiyordum ağırlıklı su içiyordum yemeğe ekmeğe dair hayatımda hiç bişey yoktu zayıflarken vücudumda yumuşama olmasın diye sürekli de spor yapıyodum diyetisyenim bana evde ne yemek yapılırsa ye demişti ama o şekilde kilo veremezdim bide moringa çayını kullandım çok fayda etti çok acıkınca da çia tohumunu bi kase yoğurda katıp yiyodum beni tok tutuyodu
Tavsiyem oruç tut sahurda sadece su iç iftarını acarkende ekmek makarna Haric ye ne istersen. Tek öğün hızlı kilo verdirir bence
Dediklerimi dinleyeceğine söz ver sana uzun uzun anlatırım...
Hızlı değil sağlıklı kilo ver,sorunlarla başa çıkamazsın sonra.
Spor yap,yağlı şekerli besinler tüketme.. Ve akşam 6'dan sonra bir şey yeme. Çok acıkırsan su iç.
Düzenli bir uygulamaya bağlı olarak diyet + Spor ile kilo verebilirsin. Hızlı vermek yerine kalıcı kilo vermek en doğrusu.
su iç :D harbıden link
Ben Herbalife ile 3.5 ayda 18 kilo vermiştim. 8 yıl önce halen aynı kilomu koruyorum
Seni üzecek bir sevgilin olsum bak ne cabuk verirsin kilo o zaman :-)
isvec diyeti yap googleye yaz cikar . bu diyeti tam uygularsan en hizli sekilde verirsin .
Ağırlık çalışması ve beslenme.Yani kısacası kas inşa etmek
Koş.
(Görsen sandalyeler havada uçuşuyor. Ondan sonra Şevki abi geldi, olaya el attı. Yoksa ortalık darma duman.)
Akşamları birşey yemesen,katı gıda fazla tüketmesen daha çok çorba,sulu yemek vb şeyleri tüketsen verirsin. Sabah kahvaltını iyi yapmamı öneririm yani ekmek ye sabahları.
Tabi sporda yapman lazım.
iki bacağını da kes o zaman bir otuz kilo verirsin.
bikaç saatte ya da 1 haftada kilo vermeyi düşünmüyosun di mi :)) spor salonuna yazıl, 1-2 ayda kilo verirsin.
düzenli spo r ve akşam yemek yememn lazım.sabah kahvaltınıda atlamaman lazım.
ekmek, asitli icecekler ve 5tn sonra yemeyi bırak 1 ayda sonuc alırsın hem de hic zorlanmadan. Ben öyle 1 ayda 7 kilo verdim
pc başında otururken abur cuburu bırak sabahları kalk erkenden koşu yap ve kekik suyu iç limon ye :))
Meyve diyeti yapa bilirsin akşam yemeği yerine meyve tüket bol bol bir kaç haftaya etkisini gösterir zaten.
Hızlı şekilde kilo veremezsin. Yediklerini azaltarak başlamanı öneririm. Ekmeği hayatından çıkartmanda gerekecek ve bol bol su içersen sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.
Böyle bir şey yapma çünkü sadece bir kaç günlük mutluluk için vücudunun dengesini bozucaksın daha sonra verdiğin kilonun bir kaç katını daha hızlı alıcak ve daha mutsuz olucaksın
İnstagramda Soner kul var ayda 10 kilo verdiriyor ben memnunum
hızlı kilo vermek sağlık açısından cok riskli şeker un tuz yemeyerek haftada 3 kg civarında cok rahat kilo verebilrsn
Eğer Türkiye'de yaşıyorsan kolay kanks sadece kira elektrik su internet doğalgaza maaşını öde aç kalarak kilo verirsin ben öyle yapıyorum. 72 kiloda 43 kiloya düştüm ;)
Sana önerim düzenli diyet yapman ve ağır bir spor öyle fitnes falandan bahsetmiyorum kick boks-muay thai çabuk zayıflatır kendimden biliyorum 1 ayda 8 kilo verdim
Hızlıca kilo vermek istiyorsan öğünlerini azaltacaksın yani iki veya tek öğün yiyeceksin, ekmek olsun şeker olsun bu tarz şeyler yemeyeceksin karbonhidrat yemeyeceksin
Kilo alırken yaptıklarını yapmayarak :) Az ye spor yap.
Spor Spor Spor , Yemeği keserek olmaz düzene sokarak olur
Growithjoe egzersizi yap ve günde 3 saat ip ayla toplam 1000 atlama olcak ve ye ama yeşil çay iç ama yerken az ye fazla yeme
kesinlikle bunu izlemenizi tavsiye ediyorum çok yararlı ve %100 doğal bir şekilde kilo verebilirsiniz
yumurta diyeti yap, sabah bir parca meyve, ogle de 2 yumurta 1 domates (orta boyda) 7 gun boyunca uygula en az 6 kilo verirsin
Aralıklı oruç ola bilir bende yapmaya basladim bikac gün oldu araştırıp bakmalisin
Survivora kayıt Atcam 3 ay kalimm sonra elenirim sende kayıt art bdbdb
bu linkteki hocanın dediklerinin aynısını yaptım 1 ayda 8 kilo verdim
Link atar misin
Bir haftada 5 kilo verdim yardımcı olabileceğini düşünüyorum
kilonu kabullen yeter bence kafana taktıkça daha ok kilo alırsın
dere otu ye iştahı keser.
Beslenmiyerek😁😀👍👌
ne kadar fazla kilon var ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En hızlı şekilde nasıl kilo verebilirim?
Bu sorunun cevabına milyon tane diyet ismi, diyet listesi yazılabilir, hızlı kilo verdiren şok diyetler, A diyeti, B diyeti...
Ben de size hızlı kilo vermeniz için bir haftada 5 kilo kaybettiren bir şok diyet yazabilirim ancak sorunun doğru formu sizce de sağlıklı bir şekilde hedefimdeki kiloya nasıl erişebilirim olsa daha iyi değil mi?
Bir lahana diyeti, marul diyeti ya da şu diyeti milyon çeşit diyetten birini yapıp aç kalarak rakamsal kilo verdiğini düşünen birçok insan var ama bu hızlı kilo vermelerin uzun vadede bize ve bedenimize etkileri oldukça tehlikeli...
Son çalışmalar yapılan bu tarz yanlış diyetlerin kadınların üreme hormonları üzerinde oldukça olumsuz etki gösterdiğini ve kısırlığa yol açabildiğini göstermişti.
Şimdi biz hızlı bir şekilde kilo verip tüm metabolik dengeyi altüst ettiğimizde bağırsaklardan, üreme hormonalarına kadar hepsi olumsuz bir biçimde etkileyecektir. Dolayısıyla bizim asıl amacımız hızlı değil kalıcı ve sağlıklı kilo vermek olmalıdır.
Sırf insanların bu hızlı kilo verme algısına dayanan piyasaya sürülen milyonlarca diüretik ödem atıcı var kilo verme vaadiyle bizlere sunulan...
Her bireyin beslenmesi, kan tahlilleri ve yaşam tarzı kendine özgüdür. Bu da beslenme programına kişiye özel yapar, siz iki öğün beslenerek belki hızlı kilo verebilirsiniz metabolizmanız için daha iyidir ama diğer birey için beş öğün daha sağlıklı olabilir.
O yüzden diyetin ve bu kilo verme sürecinin kişiye özel olduğunu lütfen unutmayın , hızlı değil sağlıklı olmasına odaklanın..
Hızlı sonuç alınan her şeyin bir bedeli vardır unutmayın..
Sevgiler :-*
Ücretsiz diyet listesi oluşturuyor musunuz 👉👈