165 boy 60 kiloyum. Hedefim 50. 20 gündür diyet yapıyorum yarın da fitnessa başlayacağım. 2 ayda 10 kilo vermem lazım yediklerime de dikkat ederek 2 ayda 1 kilo verilir mi
Cevabın nedir?
yahu şu kilo konusuna takıntı nedir? kilo lanet olası bir sayısan ibaret. sana şöyle diyeyim eğer vücudunda yağ oranı fazla ise ilk etapta kilo kaybı olur hatta görece olarak biraz hızlı bile olabilir. ilerleyen zamanlarda eriyecek yağ kalmayacağı için vücudun yaptığı egzersize göre tepki verip kas kütlesini artıracak ve daha fit görünüme daha belirgin hatlara sahip olacaksın. bu arada da kas biriktirip sıkışlaştığın için kilon artacak. bunları kafana takmadan egzersizlerini eksiksiz yap. şunu da unutma sporun yanı sıra en önemli olay boğazından geçen yemeklere de dikkat etmekten geçiyor. sporu bırakma
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın kilo sayıdan ibaret. Kendimi aynada ne zaman işte bu dersem o zaman bırakacağım
Soran+1 yılBir anda kesmem korumaya devam ederim
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha fazla bile verirsin saba cok fazla zayiflatmazlar max 5kilo verdirirler geri kalan 5 kiloyuda kasa cevirirler birde ilk gunlerde dikkat et bir iki kilo alabilirsin bu gayet normal bir sey cunku kaslarin sıkılasıcak ve onlarda agirlik yapicak ilk hafta oyle gibi gozukebilir ama sakin pes etme spora devam et verirsin birde cok fazla su icme spor yaparken ic ama pet siselerin normal boyu olan varya onlardan ic spordayken
09 Yorumla
Soran+1 yılKilo alırsın deme. 3 kilo verdim onları da geri almayım
- +1 yıl
Alabilirsin dedim bu gayet normal su anda sen spor yapmadigin icin kaslarda ki lifler gevsek tamam mi bunlar sıkılaşınca da agirlik yapiyor bir sey olmaz ama merak etme daha iyi olursun vallaha bak bana guven sakin pes etme eger kilo alirsan ilk hafta tamam mi sonra hizli bir kilo vermeye baslarsin ama sakin birakma sporu sobra verdigin kilolari geri alirsin daha fazlasiyla
Soran+1 yılTamam bırakmam teşekkürler sayı önemli değil sıkılaşıyım yeter
- +1 yıl
Fazla su içme?
- +1 yıl
Merak etme o olur sen birakmassan devamli spora gidersen bir sey olmaz sporu birakma yeter sana kolay gelsin simdiden
- +1 yıl
Bilgili olduğun konuda yorum yapaydın iyiydi
- +1 yıl
Bende oyle oldu niye ki ilk basta oyle oluyor ilk hafta larda oyle hattailk haftada degil ilk 3-4 gunde yaklasik 1-2 kilo aliyorsun sonra zayiliyon benim arkadasiminda oyle oldu ben bildigim kadariyla soyluyorum sonuc olarak bir ayda 2-3kilo verir
- +1 yıl
Fazla su içme olayını neye dayanarak söyledin?
- +1 yıl
Spor yaparken zaten terliyoruz bu terledigimiz zamanda kilo vermis oluyoruz bu da vucuttaki su miktarini dusuruyor icmesin demedim ama su pet siseler varya 0,5 likler onlardan icsin yeter dedim bununla vucuttaki su miktarini dengede tutmasi icin icsin dedim
Beslemene dikkat ederek, düzenli spor yaparak ayda 4 5 kg'a kadar verebilirsin. Sağlıksız da olmaz. Ben 90 kg'dan 70 kg'a düştüm. -20✌
00 Yorumla
+1 yılVerirsin tabi ki de yeter ki yememe ve içene dikkat et.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
31Cevap
Diyet & Beslenme konusunda 422 cevap paylaştı. Evet ama tek başına tam olarak yeterli olmaz derim.
00 Yorumla
+1 yıl
.
Kesinlikle veriliyor
Ancak bu kadar kısa zamanda sorun çıkma ihtimalini unutmamalısınız.
Ancak spor ile 4 ila 6 içinde aynı kiloda kalarak bambaşka bir görünüme kavuşabilirsiniz.
.01 Yorumla
Soran+1 yılSıkılaşıyım yeter sayıların önemi yok
+1 yılFitness zayiflatir.
14 Yorumla
Soran+1 yılVay sen misin o kaç ay yaptın
- +1 yıl
8 ay
Soran+1 yılSüper ilk 1 ayda kaç kilo verdin
- +1 yıl
7 falan tam hatırlayamıyorum
+1 yılkızım manyak misin ya? Allah Allah. Vallahi iyisin ya etli butlu kadınla birlikte olmak başka bir şey istersen 25 kg ol iyyyyy ulen takmisiniz kiloya gidiyorsunuz erkekler bekaret kızlar da kilo kilolusun Aman zayıfla
00 Yorumla
+1 yılMetabolizmani hızlandır ilk önce sporda istediğin kadar Kassandra kendini yemene icmene metabolizmana dikkat etmezsen olumlu sonuçlar elde edemezsin
04 Yorumla
Soran+1 yılOley. Boğazımı tutacağım tabiki
- +1 yıl
Boğazını tut tamam ama neyi nasıl yemek gerektiğini ogrenmen lazım bunu spor sana kas kazandırır ekstra kalori harcamanın sağlar ama metabolizman hızlı değilse boşuna kendini yorarsin ve kilo veremediğini görünce yemekten kesersin sonra da birden yemeye yuklenirsin az az kilo ver ama az az yemek istediklerini ye
Soran+1 yılYok hırslıyım olmasa da yemem
- +1 yıl
Kilo vermek öyle bişey değil işte kendini sıkarak bişey olmaz sonrası daha kotu olabilir ondan demiştim sen yinede kendi bildiğini yap 😉
6 günde ortalama 1 kilo yani disiplinli bir şekilde yaparsan ve yine herşeyden yiyerek ama az yiyerek verebilirsin. Tamamen bırakmak da sakıncalı olur yediklerini
13 Yorumla
Soran+1 yılBırakamadım tamamen
Ekmek şeker pirinç abur cuburu kestim tamamen. Sabahları bir dilim çavdar sadece onun dışında sebze ve ey yemekleri arada da karakter falan yiyorum. Ha tek sorun hergün tuzlu ayran içiyorum o biraz sıkıntı olabilir. O da hazır ayran olmasından kaynaklı
Soran+1 yılKraker
+1 yıl2 ayda 10 kilo buyuk bir hedef degil. İstikrarli olursan verirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
İnş. Fitness vb ise yarar tabi sporun her türlüsü iyidir. Kilodan once sağlık odakli olmak lazim. Bazen kilo vericez diye cok sagliksiz isler yapabiliyo insanlar.
Soran+1 yılOlsun bir seferlik zatn
60 kilo biri.2. ayda 10 kilo veremez ama fitnessla vücudun toparlanir. En çok 5kilo gider bence
01 Yorumla
Soran+1 yılOlsun vücut toparlansın önemli olan bu
2 ayda 10 kiloyu kasarsan verirsin ama hemen de geri alırsın. Zamana yay ki kalıcı olsun. Ben 8 kilo verdim yeri geldi mi hamburgerimi tatlımı da yiyorum ama kilomu koruyorum yavaş gittiği için.
02 Yorumla
Soran+1 yılBana acil lazım düğün falan gibi bir şey değil bu bazı değiştirmem gereken şeyler var. 2 ayda veriyim gerekirse 5 ay daha devam kilo vermeden yeter ki 2 ayda minimum 7 kilo vereyim. Ne kadar sürede verdin 8 kiloyu
- Diyet & Beslenme konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı ve düzenli beslenirsen ve spor yaparsan bol bol yağ yakarsın. Tam olarak şu kadar verirsin diyemem.
05 Yorumla
Soran+1 yılBir ayda 3 diğer ayda da 3 versem şimdilik yeter
- +1 yıl
Sağlıklı olarak 3 kilo verebilirsin.
Soran+1 yılSağlıksız olarak :d
- +1 yıl
Bünyeyi gerektiğinden fazla yorarak, daha fazlada verebilirsin.
Soran+1 yılAnladım
+1 yılMucize bekleme yani. Senin vücut özelliklerine bağlı. Ama haftada 3, 4 gün spora gidip 3 ay diyet yapsan 6 kilo falan
01 Yorumla
Soran+1 yılKışa hazırlanayım yaz çıkarsa bahtıma. Umarım bu söz böyledir :D
3 ayValla fitness destekler ama 2 ayda 10 kilo olmaz.
00 YorumlaEvet etkili olur. Ama senin zayıflamaya ihtiyacın yok ki neden böyle düşünüyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSana şiddetle boksa gitmeni tavsiye ediyorum diyette yaptın mı bak bakalım nasıl kilo veriyormuşsun
09 Yorumla
Soran+1 yılBoksa şu ara gidemem ki ama yazın gitmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Valla gitsen emin ol mükemmel kilo verirsin zira aşırı kardio yapacaksın ve bütün vücut çalışacak
Soran+1 yılOff ya orası uzak hem finaller yaklaştı oramı buramı sakat edemem
- +1 yıl
Sakatlanacak bir şey yok ki sakatlanmazsın merak etme benim yanıma kilo vermek için gelenler var emin ol 1 2 ayda evrim gibi değişime uğruyorlar
- +1 yıl
Ona imkanın yoksa aletli pilates tavsiye ederim
Soran+1 yılSadece fitness 1 ay 1 ayda sadece full ip atlayabirim imkanlar daha fazlasına el vermez
- +1 yıl
O zaman her sabah bir bardak limonlu su içmeyi aksatma ve mutlaka günde bir bardak yeşil çay iç sabah kahvaltı etmeden önce kardiyo yap ip atlamak koşu kısa mesafe depar vs en önemlisi diyete uy
Soran+1 yılTamam uymaya çalışacağım inşallah teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Bir ayda 3-4 kilo ver diğerleri sıkıntılı ölebilirsin bacım
08 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir yakışıklı bana bacım diyemez lafını geri al çabuk :D
Soran+1 yılİyi alma abicim :d
Soran+1 yılOldu canım kak kendin al :D
Soran+1 yılAbim bana hizmet ediyor kalk bakıyım :d
+1 yılİlk ayda vücuttaki fazla suyuda atacağın için 2kg yaklaşık kilo verirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAttım ben suyu yani diyet yapıyorum şişkinlikler gitti
- +1 yıl
Sporda başlayınca göreceksin su nasıl atılır. Günlük 1 litre suyu kesinlikle bitir 1.5 zorla hatta
Soran+1 yıl2.5 de 2.5 içiyim
- +1 yıl
O kadar çıkma en fazla 2 sonrası boş yere böbreklerini yoracaktır
+1 yılBundan daha fazlası da mümkün formda kal. 15 senedir düzenli fitness yaparım ben
02 Yorumla
Soran+1 yılAma metabolizmam yavaşladı desek 1 ayda fitness ve diyetle 3-4 kilo verilebilir bir rakam mı
- +1 yıl
Elbette
Evet ise yarar düzgün diyet yaparsan
022 Yorumla
Soran+1 yılBir de 1 ay çok mu az. Bir ay spor salonu bir ay da kendim evde ip atlamayı düşünüyorum
Soran+1 yılŞöyle ki şu an evde değilim ip atlamak koşmak hatta odada egzersiz yapacak yer bile yok. Spor yapmak çok istiyorum o da tek salona giderek yapabilirim. Sadece fitness değil sanırım hoca çok iyi 1 saat ama 3 saate bedel falan diyorlar güzel ve sürekli değişik hareketler yaptırıyormuş. Finaller bitince de eve gideceğim eve de spor salonu uzak ve sadece ip atlayabirim orda kısaca 15 Tatil dönüşüne gözle görülür fark istiyorum
Soran+1 yılAmacım kilo vermek zaten mesela 1 ayda haftada 3 gün 1er saat diyet eşliğinde ortalama kaç kilo gider 3 bile yeter bana
Soran+1 yılAma ben diyet yapıyorum yazın da 10 kiloya yakın verdim bir spor ve diyetle o yüzden metabolizmam yavaşladı sanırım baya
Soran+1 yılMaalesef. Boyum 165 kilom 60. Ve 20 gündür diyet yapıyorum 3 kilo vermişim şu an tam olarak 59 falanım
Soran+1 yılEvet hedef 45-50 arası. Ya şu 15 tatilden dönmeye biraz iyi olayım yeter sonrasını zamana yayarak spora giderek hallederim ben
Soran+1 yılNo no no yazamam :D
Soran+1 yılYok ya özgüvensizlik değil de. Bir de sporda ilk hafta kilo alınıyormuş öyle mi zararı olmaz değil mi bana. Bir de şimdi ben 3 kilo verdim ya ama o yağ değil o verdiğimi de spor sıkıştırır mı
Soran+1 yılYok çatlak varsa da çok azdır. Anladım çok teşekkürler
Soran+1 yılBen bile kendimden bunaldım sen bunalmazsan yazarım :d
Soran+1 yılAy çok sağol ya başlamadan böyşeseyswm başlayınca nasıl olurum kim bilir :D
Verirsin sagliksizda olmaz
00 Yorumla
+1 yılDaha fazlasını verirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAy çok mutlu oldum şu an
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaparsın, sakın bozma.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yıl1 ayda 8 kilo verdim gider
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi nasıl verdin
- +1 yıl
Ekmek günde 1 dilim kahvaltıda, aburcubur cips vs tamamen kestim ve kızartma olan yemeklerden uzak duruyorum. Ek olarak her gün yürüyüş ve bolca su
Soran+1 yılYürüyüş dışında bebde aynılarını yapıyorum 20 gün oldu 3 kilo gitmiş sadece o da ödem yani
- +1 yıl
Ayda 4 kilo vermiş olursun ki müthiş bir rakam, benim kilom fazla olduğundan verdiğim kilo da o oranda oluyor. Mesela ayda 3 gün dukan diyetinin atak evresini yaparsan vücudu şok edersin ve kilo vermeni hızlandırırsın. Haftada 2 gün akşamları yulaf yiyebilirsin
Yeyerince zayifsin zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır 10 kilo fazlam var
Fitness derken kardiyo yapman gerekli
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum işte hoca eşliğinde olacak 1 saat ama adamın gtünü bile terletiyormuş
+1 yılBeslenme ve kardiyo cok önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılOk işe yarar o zaman
+1 yılYarar tabi bol kardio çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılValla o ne oluyor bilmiyorum hoca ne yaparsa o
- Diyet & Beslenme konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hanımefendi işe yarar
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım abicim umarım
+1 yılYaramaz vücuda sekil verir sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılOna da razıyım
- +1 yıl
Özele gel
Verme ya idealsin bnce ck zayiflik iyj degil😍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıflamicaksan ne b. oka yarıyor bu fitness
027 Yorumla
Soran+1 yılGüldüm :D doğru sence 2 ayda 10 kilo zor mu diyet +fitness ile
Cevap sahibi+1 yılHakkını verirsen kiloyu da çok rahat. Verirsin, kilolu değilsin 10 kilo az.
Soran+1 yılYuppi. Haftada 3 gün ama
Cevap sahibi+1 yıl3 az 4 yap daha iyi olur
Soran+1 yılSpor salonu öyle 3 gün açık sadece bana kalsa hergün giderim
Cevap sahibi+1 yılÖyle spor salonu mu olur la spor salonları 6 gün açık olur
Soran+1 yılBura böyle bayanlara özel olduğu için kısıtlı biraz
Cevap sahibi+1 yılNere ora sorması ayıp değil
Soran+1 yılAyıp ayıp
Cevap sahibi+1 yılİl yahu spor salonu değil
Soran+1 yılAhaha biliyorum o da ayıp duymayım bir daha. Kül şehir
Soran+1 yılKüçük*
Cevap sahibi+1 yılTamam aman söyleme baskın yaparım şehre
Soran+1 yılAyrılık vakti iyi bak kendine
Cevap sahibi+1 yılSende gizli kaldır poponu da az zayıflayın daha iyi
Soran+1 yılFitness dedik ya başlıyorum yarın. Dua et :D vereyim :D
Cevap sahibi+1 yılVerecek bana 😅
Soran+1 yılPislik
Cevap sahibi+1 yılSabah sabah olur öyle çok takma😏
Soran+1 yılPeki olmasın bir daha :D
Cevap sahibi+1 yılTamam azimle sıçan duvarı delermiş 10 kilo verdiğinde yazarsın
Soran+1 yılGör bak vereceğim onu vereyim sonra ki hedefim 45 olmak
Cevap sahibi+1 yılO kadar verme la yeter 50, fazlası kuru oluyor
Soran+1 yılKuru seviyorum ben
Cevap sahibi+1 yılTamam 10 kilo verdiğinden itibaren yazarsın bana 😅
Soran+1 yılAhaha tamam bay
Soran+1 yılNiye gizlendin ortak :D
+1 yılÇok biraz
029 Yorumla- +1 yıl
Zor o biraz😊
- +1 yıl
Neden zor olsun
Soran+1 yılZor olsa da başaracağım
- +1 yıl
Sende mi diyet yapıyorsun ben yanlis anlamışım kusura bakma zor verirsin diye anladimda 😃
- +1 yıl
Metabolizma hızına dikkat et derim onu hızlandırmaya kolay kilo veremezsin 😉
Soran+1 yılSu içiyorum zaten bol bol
- +1 yıl
Bu sağlıklı olmaz zaten, ne zorun var da bukadar kısa sürede vericeksin? Üstelik sen tartı ağırlına bakma önemli olan vucuttaki kas ve yağ oranı
- +1 yıl
@Black_Dreammm ben yürüyorum bol bol😊
- +1 yıl
@Black_Dreammm Sporla ilgilimisin?
- +1 yıl
En sağlıklı spor zaten 😉 boy kilo kaç peki çok özel değilse malum bayanlara kilo sorulmaz 😋
- +1 yıl
Çok değil az da değil ama daha çok kilo vermekle ilgiliyim bilgiliyim tecrubeliyim 😃 diyetisyene gitmeyin paraları bana gönderin haftada en az 2kilo garanti 😃😃
- +1 yıl
@Black_Dreammm Paraları sana gönderelim akıllıya bak😂😂
- +1 yıl
Kız o kadar kilodan kurtulcaksin daha ne olsun tamm size ks indirimide yapicam söz 😂
- +1 yıl
Sakasi bir yana tabiki fazladan biraz bilgim var 😊
- +1 yıl
@Black_Dreammm Diyet &Sağlık bölümünde bence yaz işe yarasın😃
- +1 yıl
Ne yazayım anlamadim 😃
- +1 yıl
@Black_Dreammm bilgilerini😃herkes faydalansın
- +1 yıl
Az çok bilirsin insanlara yaranamazsin ondan hiç gerek yok ama şu mantelite var insanlar genelde Para veriyorum zayıflamam lazım veya diyetisyene mahcup olmamam lazım gibi
- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Bir de tabi diyetisyene gittin eğer sana Hitman ve kan tahlili istemiyorsa en başında ona zaten gitme 😉 herşey normal ama sen kilolularin iki sebebi vardır ya yanlış besleniyorsun ya da sosyal değilsindir hayatına spor eklemen lazim di6etisyen sorucak sana neler yapıyorsun neler yiyorsun tamm diycek sonra kendi listesini sana vericek ve bunları yap diycek sende onları yapınca aaaa ben kilo veriyorum diyceksin diyetisyen çok iyi diyceksin ama unuttuğun bişey var kiloyu sen veriyorsun diyetisyen değil sen kilo vermek istiyorsan verirsin zaten sana sadece destek olucak bir kişi lazım
- +1 yıl
Nickini yazamiycam çok karışık ama üstüme gelme 😃 anlamı ne bu arada bu nasıl nick böyle 😃😃
- +1 yıl
@Black_Dreammm Destekk olll bize hocamm🤗🤗
Ben kg vermek den ziyaden kaslı düzgün nir fiziğe sahip olmak isterim
Jen selter idealim😊 - +1 yıl
😂😂 araştır öğren
- +1 yıl
Hocam mi o kadarda değil 😃 tabiki destek olurum benim için sorun yok jen selter kim 😃😃
- +1 yıl
Kızma ama yuhhh yaaa bu kadarda çıta yükseltilmez ki 😃 hayır birde bu insan mı 😃😃
- +1 yıl
@Black_Dreammm 😂😂😂benim çıtam hep tavan hep
- +1 yıl
Bu vücut kolay olmaz belki bir temel ve paraya ihtiyacın var kolay değil öyle ve birde güzel bir gene ihtiyacın var o yüzden sen şimdi yavaşça elindeki o telefonu bırak ve uyu 😂😂😂 veya kilo kaç bilmiyorum ama üzerine soğuk su iç ve da her aciktigina su iç kalori 0 ve metabolizmayı hızlandırır seninkinin baya hızlanması lazım jen selter için 😂😂
- +1 yıl
@Black_Dreammm 😃😃Genlerimde hiç sıkıntı yok. İstediğim herşeyi başarabilirim tek engel zaman ve yer çekimi olabilir o da engel sayılmaz süreyi uzatır😊
- +1 yıl
Yer çekimi ne alaka peki 😃
+1 yılElbette.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılYarar
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım umarım inşallah
- Diyet & Beslenme konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılBelki
00 Yorumla
+1 yılYarar tabiiki
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi inşallah
+1 yılVerilir
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılişe yarar
00 Yorumla
+1 yılBoş işler ya
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon pembik
- +1 yıl
Kardeşim boğaz dan geçiyo
- Diyet & Beslenme konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle yarar
00 Yorumla
+1 yılEvet yarar
018 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Ama senin cardio yapman gerekiyor
Soran+1 yılHoca yaptıracak içinde hepsi varmış
- +1 yıl
O güzel o zaman artık güzel bir diyete de başlaman gerekiyor spor sonunda yaktığın kalorileri evde tekrar alama sakin
Soran+1 yılEvet diyetteyim baya sıkılaşma gibi. Bu şekilde devam edeceğim
- +1 yıl
Bide sana tavsiyem sabırlı ol yoksa çok çabuk pes edersin
Soran+1 yılBu kez hırsloyım.. 1 ay fitness 1 ayda full ip atlayacağım 10 olmasa da 5-6 kilo versem de yeter
- +1 yıl
Ama hayır olmaz öyle sadece kilo mu vermek istiyorsun yoksa güzel bir fiziğe mi sahip olmak istiyorsun?
Soran+1 yılFizik tabiki
- +1 yıl
O zaman öyle 1 ay ile sen hiç bir şey yapamazsin ki
- +1 yıl
Ben 3 buçuk aydır gidiyorum daha kendini belli etmedi ortalama 6 ile 12 ay değişir bu
Soran+1 yıl1 ay eve gideceğim o zaman spor salonuna gidemem evde sadece ip atlayabirim. Yalnız ip ile ben 10 kilo verdim kalıcı şekilde üstüne dünyaları yedim max 3 kilo aldım
- +1 yıl
Peki şu an omuzlar nasıl duruyor göbek popo ve bacaklar?
Soran+1 yılOmuzlarım kol ve kalça bacaklarım var sadece
- +1 yıl
Anladım o zaman bak spora gittiğinde hocandan evde yapabileceğin swni formda tutacak bir kaç antrenman öğretsin sadece ip ile çok zor yoksa
Soran+1 yılAynen olabilir ama burda 3 kilo versem evde 5 bile veririm önemli olan burda biraz sıkılaşmak
- +1 yıl
Güzel bir şekilde çalışırsan 2 ayda verirsin 10 kilo merak etme ama programına dört elle sarıl
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılYarar
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılYarar.
00 Yorumlaise yarar
00 Yorumla
+1 yılEvet yarar
00 YorumlaYaramazxx
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında