Aslında kilolu biri değilim hatta çoğu kişiye göre zayıf bile sayılırım ama son dönemlerde fazla hareket eden biri olmadığımı farkettim bende spor yapmak için fıtness mı yoksa dans kursuna mı yazılmalıyım diye düşünüyorum. Dans etmeye bayılıyorum fıtnessten belli bir süre sonra sıkılabilir miyim? Hangisini tavsiye edersiniz? #Mademoiselle88💞
Spor yapıyor musunuz? Zayıflamak için fitness mı yoksa dans kursunu mu tercih edersiniz?
Ben fitness yapıyorum ama üyelerin istedikleri takdirde zumba seanslarına girme hakları da var. Canım ağırlık çalışmak istemediğinde seanslara katıldığım da oluyor. Böyle bir salonu tercih etmeni öneririm. 😀😀💃
Hangisini keyifle yapacaksan onu tercih etmelisin. Hareket olsunda farketmez. Kilonda iyiymiş, evde Insanity Workout tipte spor da yapabilirsin. Önemli olan motivasyon, süreklilik olan iş.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evde o dediğin şeyi nasıl yapmalıyım biraz açıklar mısın? Sanırım dans etmek daha keyifli gelir en küçük müzikte bile hareket eden biriyim.
Teşekkür ederim dans çok keyifli bir aktivite yani bu zaman kadar salsa bachata rumda da yaptım ama en çok tangoyu sevdim :)) sende istersen yapabilirsin çok zor değil:)
Kilo almaya meyilli bir vücudum yok... Sadece bol yürüyüş yaparım ortalama 10KM civarı ... Metobolizmam hızlı çalışıyor... Günde 6 öğün yerim ama KG hep sabit... :) :)
Kadınlar için fittnes çok da iyi değil aslında. Dans kursu daha iyi olur. Kas kütleni arttırmak aynı zamanda hacim de arttırmanı sağlar, sürekliliği olmaz ise sonrasında daha fazla kilo alırsın
Ben şu an diyetteyim ve 180 boy 82 kiloydum diyete başlayalı 11 gün oldu 80.5 kiloyum ve 75 e kadar devam edicem hiç koş veya koşma bu diyet zayıflamama yetiyor :)
En İyi Cevaplar