Spor yapıyorum ama bacaklarım bir türlü incelmiyor napabilirim?
Bir tek bacakalrımda fazlalıklar var. Bisiklet vs sürüyorum
Bir tek bacakalrımda fazlalıklar var. Bisiklet vs sürüyorum
Eğer bacaginin yapisi normal kiloda olduğun halde bile kalinsa yapacak birsey yok. Senin bagaj yapın oyledir
Ne zamandır spor yapıyosun nasıl yapıyosun haftada kaç gün be bisikleti kaç km sürüyosun
hafta içi hergün 40 dakika yürüyüş 20 dkbisiklet 15 dakika eliptik bisiklet o kadar günde 10 km buluyor sadece
Çok az
bir gün için az mı
Yürüşü bırak 35 km minimum dikey bisiklette çalış eliptik bisiklet tamamen bir pazarlama ürünü haftada en az 5 gün çalış arada aralık vermelisin. Antrenmanlarda 35 km aşağı çevirme ve bir anda yaomak zorjnda değilsin 10 km çevir dinlen 10 km çevir dinlen. Bisikletin hızı minimum 30 32 km olmalı idaeli 34 km dir sabit
Bisiklet mesafen az dakika önemli değil.35 km kaç dk da aldığın önemli max 1 saatte 35 km gitmen gerek hergün
bacakalrım yorulurrrrrrr yaa eliptik sürmeyyim mi zaten sevmiyorum o pis aleti
oahaa o kadar gidemem
Valla benden demesi 2 ay katlanırsan farkı görüceksin. Acı yoksa kazançta yok sen bilirsin ben günde 33 km bisiklet çeviriyorum. Her 6.66 km için 12 dk harcıyorum buda yaklaşık 5 sette yani 1 saatte 33km yapıyor ritim önemli aheste aheste çevirirsen anlamı kalmaz benim sürdüğüm bisiklette zorluk seviye max 8 ben 5 de çeviriyorum 6 yoruyor. Sende kendince bakmalısın 3 4 de çevirebilirsin önemli olan kendi vucudunu tanıman
yaklaşık kaç kalori yakıyorsun
@Tuğbaaa_ daha fazlasıda olurda yaşlandık artık 😛
Valla yorucu oluyor ama mekikler ağırlık çalışma ne kadar yaktırıyor hesaplamadım kondisyon bisikletinde 500 kalori yazıyor kaloriler önemli değil ayna bakıcan öyle kiloda mühim değil görünüm önemli
@Tuğbaaa_ bakma kilo aldım omdan arttırdım iş güç bozuyor.
Cevap
4Cevap
Spor yapip mantı yuklenenlerden misin?
diyet yapıyorum ama backlarım 1 ayda 2cm incelmiş
kardiyo öneriyorum.
yapıyorum
o zaman sabret canım
Bacaklarina agirlik ver
belim sakat
Bir turlu incelmiyorsa zorlamamak lazim bir yerde
Kas oluyodur
iykkk