Bana bunları sayabilecek bilgili arkadaşları arıyorum teşekkürler şimdiden.
Kadınlarda kalça kaslarını güçlendirip daha sert ve sıkı olmasını sağlıyor. Doğru yapmasını bilmedikten sonra zararlı. Hele bir de kilolu iseniz birden bu harekete başlamayın. Ben kilolu birisiyim. Spor yapıyordum evde. Bu hareketi birden ekleyip çok miktarda yaptım. Bel fıtığı oldum. 2 ay kendime gelemedim, masajcıya bile gittim hatta. Şimdi ağrısı geçti ama izi kaldı. Gece yatarken sağ tarafıma dönünce sağ kalçamın içinde yumruk büyüklüğünde parça var sanki. Bel fıtığımdaki çıkıntı da kaldı öylece. Yapacaksanız bir uzmana danışıp nasıl yapılacağını doğru öğrenerek yapın. Doğru yaptıktan sonra çok faydalı bir hareket. Baldır kaslarını da güçlendirip çok yağ yakıyor. Zayıf birisiyseniz bilinçli yapınca faydasını görürsünüz.
Çok geçmiş olsun. Anlaşıldı 😊
657 kasın 300 den fazlasını çalıştırır kalcayi bacakları şekillendirir karin kaslarını güçlendirir fazlasi dizlere zarar verebilir
Bacaklarin gorunumunu guzellestiriyor, sıkılastırıyor, basenleri de ayni, kalca kaslarini gelistirip sıkılastırıyor. Zararini gormedim.
Kaç tane yapıyorsun 😊
Sabah 3er kglik dumbell larla 15 lik tekralar 5 set, aksam 12 ser tekrarla dort set.
Benimki az kalıyo seninkinin yanında baya ama ilk haftlarım daha baya yanıyo
Oncesinde tempolu yuruyus yaparsan yanmalar azalir bence. Bir de zorlaninca daha etkili oldugunu hissedip daha cok yapasin gelmiyor mu?
Ah malesef pes ediyorum ondan önce 5 dk falan ip atlasam yürüyüş yerine olur mu acaba?
Olur. İp daha faydali bence yuruyusten. Etkisini cok kisa zamanda gosteriyor. Yalniz cok seri atlaman gerek. Cok yorucu ama. Celik ip alirsan daha kisa zamanda gorursun etkisini. Kilo vermek icin mi vucudunu sekillendirmek icin mi yapiyorsun?
Şekil için
Ayy bacaklarının ağrısından yürüyemiyorsun ilk zamanlar
Kesinliklee 😑
Cevap
29Cevap
yarari : muhtesem bir tum vucut hareketi
zarari : arkadas ortamin varsa salonda makaraya meze oluyosun
Benimki ev Squatı 😊
Yararları bacak ve kalça kaslarını güçlendirir, zararları bir gün free squat yaparken tık diye bel fıtığı olursun ömür boyu uğraşırsın
Anam sjsj
estetik açıdan bahsedersek eğer senin kıcın kamyon kasası gibiyse sen bu kıcı küçültmek için squat yapıyorsan çok yanılıyorsun o kıç daha çok büyür squat sıkılaştırmak amaçlıdır bacaklarını kalçalarını =D yabancı bayanlar fitnes yapar yağ oranlarını düşürürler ondan sonrada ful squat yaparak kaslı dik büyük popolara sahip olurlar
Hiçbir zararı yok toto şekillendirme dolgun gösterme bende. yapitorum
Growth hormonu salgiliyor ve üst vücudumun şekillendirmesi için
Hani üst bacak katlanır mı falan diye merak ettim baya sıkı olduda
Yok yok hareketi de. Düzgün yapıyor musun?
Sen benim kalça mi gör oha dersin. Her neyse hareketi düzgün yap ve beslenme ne dikkat etmen dileğiyle
Doğru yapmak için bir sürü video izledi ve alıştırma yaptım sanırım yapıyorum ki etkileri görmeye başladım günde 2 set 15 yapıyorum 2 hafta oldu üst bacak baya sıkılaştı ve teşekkürler 😊
sporun bir zarar olmaz. bacaklarn sikilasir ve sekillenir çok abartrsan kalinlasirda
Haa evet kalınlaşsın istemem
Yanlış yaparsan diz eklemlerine ve omuriliğine zarar verebilirsin. Ama basen ve kalça eritmede bire birdir.
g. tün güzelleşir.. biliyosun zaten... zararı mararı yok
oturma, sırt ve bacak kaslarını çalıştırıyor ve doğru yaparsan bir zararı yok
Bildigim kadarıyla kalca sıklastırıyor. Ama fazla yaparsan yani sık sık sertlestiriyor voleybolcu kızların kalcaları sert o yüzden
Bacak kaslarını da geliştirdiği için belki bacaklarının kaslı görüntüsünden hoşlanmazsın. Sporun zararı yoktur ancak fiziksel açıdan böyle bir etki söz konusu.
bel fıtıgı menisküs ve omur ilik yamukluguna kadar gider
kanka bildigim kadarıyla toto kası yaptırıo
Öyle valla ksks
:D :D
Ben de yapıyorum bir zararı yok 😎
bel rahatsızlığı olanlara zararlı diye biliyorum.
Kalçanı dikleştirir.
Öyleymiş 😊
Kontrolsüz yaparsan fıtık olabilir
Dizlere zarari var mi bunun ya?
Kalcayi bacaklari sirti calistirir
bence en iyi güç antrenmanı
İnsanı yordurur
Benden bu kadar 😁
popon kuculur boyle kucucuk olur
Resimdeki kız herkülün kızı mı :)
Fazla çalısırsan zararlı
yararı g*tün sıkılaşır zararı yoktur
Yararı kalçayı dikleştirir
Zararları yanlış yapılması durumlarında olur.
Netten bak
Kötü duruyo ya
basur olursun :D
Süpehhh :D
zararı yok
yapmadim hic
Buyur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar