Arkadaşım protein tozunu şu kadar ay sonra sonra kullan olayı bildiğin hurafe dir bunun bunun zamanı olmaz ilaç değilki vakti olsun sporda ( tüm sporlar iÇin geçerlidir) en önemli şey uyku düzeni ve beslenmedir ha burda devreye girer protein tozu besin takviyesidir sonuçta sorunun cevabı şu ne zaman paran varsa o zaman al
Toz kullanmanın mantığı şudur. Tozlarda protein bulunur aslında senin proteini etten alman lazım eğer etten almazsan takviye olarak toz kullanmalısın vücut geliştirmede en önemlisi diyet programındır salonda çalışmak %30 civarında işine yarar.
Belki sıkılacaksın boşa mı gitsin dünya para :) hem vucudunun biraz gelişmesi ve daha sıkı dayanıklı antreman yapma noktasına gelmen önemli bence çünkü o zaman çok proteine ihtiyaç duyacaksın. ŞAHSİ görüşüm
yok sıkılmam ya 😂 şu an takıntım benim bu başka bişey düşünemiyorum umut abiye benzemek için her şey 😂😂 adamın yanında nefesin kesilir öyle bir insanüstü varlık 😅 yorum için çok sağolll
valla şimdi buu işi bayağı iyi bilen birine sorman güzel olur. ama ben 3 ay falan beklemedim. protein tozunun mantığı bellidir. protein değeri yüksek olan gıdaların kurutulup rafine edilmiş halidir. yani sen haşlanmış yumurta yemeden önce 3 ay beklliyo musun
yok ama bak böyle demen saçma çünkü o protein tozunun içinde sadece protein yok hani yumurta doğal bişey sonuçta ama idmansız bir bünyenin kaldıramicağı şeyler olabilir tozun içinde bu yüzden mi geç başlattırıyolar bunu sormuştum
evet proteinin yanında bir miktar karbonhidrat, enerji gibi maddeler var. ama bu zaten normal bir insanın tükettiği bir şey değil ki. sen spor yapıyosan, vücudun bunlara ihtiyaç duyuyo. kasların gelişiminde ve onarımında kullanıyosun. yani oturduğun yerde protein tozu içmiyosun. valla sen bilirsin. ama dediğim gibi. ben belli bir süre beklemedim
Neden 3 ay acıklayayim ben vucut alısılmısın dısında bir faaliyet gösteriyor ve buda kasların gelişimini saglıyor bu gelişim ise ilk 3 ay içinde tepe noktası sayılır tabi ki bu sadece yeni baslayanlar için 3 ay gectikten sonra vucudun büyümesi yavaslıyor ve dısarıdan besin alma ihtiyacı duyuyor büyümek ve kas yapmak onun için 3 aydan sonra dedi diye tahmin ediyorum illaki protein alıcaksın diye birsey de yok tabii ki günlük protein miktarını karsıladıgın taktirde her harükalde büyürsün
En İyi Cevaplar