Sütle beraber tüketicem. Araştırmalar antrenmandan önce daha etkili olduğunu söylüyor?
Önce
Sonra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Önemli olan vücudunda ki protein seviyesi, antrenmandan önce ya da sonra içmenin pek bir önemi yok. Süt ile içeceksen gece yatmadan önce tüketmeni tavsiye ederim emilim açısından daha yavaş olduğu için.
Peynir altı suyundan üretilmektedir genelde. Bunu bir besin olarak düşün. Eğer idmandan sonra eve geç gidecek veya yemeği geç yiyeceksen spordan sonrada alabilirsin. Off spor olmadığı günlerde sabah kahvaltısından sonrada alabilirsin
Cevap
7Cevap
İdman öncesi; takriben 1-2 saat evvel; karbonhidrat alınır.
İdman sonrası; hemen ardına ; protein alınır ve kaslar beslenir.
Bu düzen daima böyledir...
Eyvallah 👍
Günlük proteini karşılama ihtiyacına göre 1 2 veya 3 sefer tüketebilirsin. Günlük tek sefer kullanicam dersen spordan hemen sonradır. Çünkü kasların parçalanmış ve toparlanmaya calısıcak hemen içersen toparlanman daha kolay olacaktır. burada önemli olan proteini karşılama miktarın, toz sadece tamamlamaya yardımcı oluyor en iyi en kötü diye bir şey yok yani.
Antrenman dan 30 dakika önce yemek yersin sonrada protein tozu ile takviye yaparsın böylelikle dengelenmiş olur.
Gerek yok protein tozuna et ye peynir ye badem tüket
Ben antrenmandan sonra içilmeli diye biliyorum
Kas yıkımından sonra. Antremandan sonra yani.
Sonra içilir
Antrenman öncesi yemek tercih etmeliyim o zaman? Birde antrenman sonrası protein almazsam kas kaybına ugrarmiyim?
Öncesi: karbonhidrat ağırlıklı yiyeceksin karbonhidrat enerji demektir buda verimli spor yapmanı sağlar
Spor sonrası kaslar dinlenme ister protein ise kasların dinlenme süresinde gelişmesini sağlar
Miden karbonhidratla doyar kasların proteinle
Protein kas yapmanı hızlandırır proteini fazla tüketmezsen bile karbonhidrat alarak kas yapabilirsin suyu bol tüketmen yeterlidir protein işlemi hızlandırır sadece
Teşekkürler 👍
Öncedir
Kaç dk önce
30 dakika veya 1 saat önce diye biliyorum
Abim öyle yapıyordu
Farketmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?