Spor salonuna gitmeye zamanım yok maalesef. Fazla kilom yok sadece şekillenmek istiyorum. Kıvrımlarım var ama bacak ve kalçamın şekillenmesi gerekiyor evde düzenli egzersizle dik kalça ve ince bacaklara sahip olabilir miyim?
Ya millet olur diyecek de ben evi de salonu da denedim, salona gitmeden olmuyor yani. Zamanım yok da bahane olmasın sana günde 1 saatin bile yok mu yani? Cidden gidersen çok çok daha farklı olacak o yüzden diyorum.
Gidiyodm zaten birakmak zorunda kaldım zamanim olsa boyle bir konu acmazdm
cok rahat sahip olursun sadece duzenli bir sekilde dogru hareketleri yapman gerekir
bu kıyağımı da unutma ;)
Cevap
27Cevap
Olabilirsin tabiki. Eline 2 tane 1lt'lik pet siselerden alip evde yapabilecegin squat hareketlerini ogrenerek mis gibi bacak ve g. te sahip olabilirsin.
bir tanesi yukarıda😁 çok araştırman lazım bir yerde takılırsan yardım etmeye çalışırım özelden bul
bacak egzersizleri mekikler ve suquat yeterli olacaktır bunu nereden bulabilirim diyorsan internette fıtness programlerı var evde yapılacak onları uygulayabilirsin
Evde çalışıyorum ben de. Prensipli çalışırsan mümkün..
Tabiki de mümkün. Düzenli olarak çalışmalısın. Bana özelden ulaşırsan sana egzersiz yollayabilirim.
Evet mümkün bir kaç spor aleti ya da iyi bir çalışma ile herşey olur
evet gayet mümkündür önemli olan devamlılığın sağlanması
hicbirzaman kaliteli antreman gormediyse vucudun 2-3kilo kas kasarsin
Neden olmasın ku çalışmak için alet alırsın yapabilirsin
yok gel tarlada çalış günde 150 çeşit hareket yaparsın
2 yılda falan ancak dogru beslenme ve duzenli uykuyla kavusursun
Biraz zor ama Freeletics diye bir programı uyguluyorum ben
mümkün ama nefes alıp verişini düzgün ayarlamak lazım
komando dansı yap.. bak nasıl sekilleniyon :D
Elbette ama biraz zaman alır
Nerden biliyorsn
@Araratli04 Her yorumumun altına yorum yapmaktan vazgeçer misin? Uzun seneler profesyonel spor yaptım bu da soruna cevap olsun.
Hahahhaha
Evdeki imkanlarla fazla ilerleme kaydetmen zor
Olablrsın düzenli sporla youtube kullan.
Vücudun su an ki durumu önemli
163 boy 52 kiloyum olculerim 75 60 90
Sert mi sıkı mi
İkiside ayni şey ama üst bacagm yumuşak biraz
Foto var mı
Olur elbette; bayan için kolay konu bence o.
tavsiyem insanity, p90x programlarını araştırman
O ne oluyo
Evde sadece bir iki ucuz aletle beach body dediğimiz güzel görünümlü vücuda ulaşmanı sağlıyor. Çok faydalı eğer beslenmene de dikka ederek yaparsan gözle görülür fark oluyor ve bu dediklerim sadece 3 ayda oluyor.
Mukemmelmis
evet torrent kullanmayı biliyorsan youtube'a yaz p90x değişimleri diye görürsün.
Düzenli olarak yapılırsa mümkün olabilir.
Olabilirsin tabiki de ama dogru egzersizler gerek
Vücudunu görmem lazım
Kaç yaşındasın sen merak ettim
19 ...
Hangi şehirdesin
Fizikle şehirin ne ilgisi var
evde yapılan spordan bırsey olmaz.
tabikide
Mümkün
Mümkün
Olur olur zamanla
olabilir