Bir süredir evde pilates yapıyorum. Keyif alarak yapıyorum ve etkisini de görüyorum. Ancak evde yaptığım pilates salonda yaptığımla aynı olmuyor. Basit ama etkili hareketler nelerdir?
Evde etkili sonuç alacağım egzersiz hareketleri neler?
bu siteden o kadar pilatese hakim biri biraz zor çıkar :( youtubeda güzel kanallar var onların enn zor videolarına bakabilirsin madfit ve popsugar fitness güzel kanallar bir bakabilirsin
Metabolizma yürümeyle çalışır ve platesin sıkılaştırması için öncesinde hem metabolizmayı çalıştırmalı hemde ısınmalısın. Ye iç evde yat şeklindeyken plates dahil bir çok spor işe yaramaz
32 yaşındayım ve ortaokuldan beridir bu alandayım. Plates Fitness ve bir çok alanla yıllardır ilgileniyorum ama kıytırık bir kız bilmiyorsun diyor. Neyse hadi ne halt biliyorsanız onu yapın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
bu siteden o kadar pilatese hakim biri biraz zor çıkar :( youtubeda güzel kanallar var onların enn zor videolarına bakabilirsin
madfit ve popsugar fitness güzel kanallar bir bakabilirsin
illede alet gerekmiyor 3-4 saat mekik vs her egzerszle iç çamaşırına kadar sucuk gibi ol bak nasıl etkili oluyor gör
Hocanın videolarını izleyebilirsin
Etkili hareket dıye bır sey yok nizami ve düzenli her hareket etkili
10 bin adım günde yürümedikten sonra kolay kolay sonuç alamazsın
pilatesle 10 k adım ne alaka
Metabolizma çalıştırılmazsa saatlerce plates yapsın alacağı etki çok minimum olur
pilatesten beklediği etki sıkılaşma ve esnekliktir diye düşünyorum yürüyüşle ne alaka bu?
Metabolizma yürümeyle çalışır ve platesin sıkılaştırması için öncesinde hem metabolizmayı çalıştırmalı hemde ısınmalısın. Ye iç evde yat şeklindeyken plates dahil bir çok spor işe yaramaz
pilates zaten her kasa ayrı ayrı odaklanmak başka bir haltla alakası yok bilginiz yok fikriniz var
32 yaşındayım ve ortaokuldan beridir bu alandayım. Plates Fitness ve bir çok alanla yıllardır ilgileniyorum ama kıytırık bir kız bilmiyorsun diyor. Neyse hadi ne halt biliyorsanız onu yapın.
Fitness tarzı bişeyler yapmak istersen yardımcı olurum
Evde yüzlerce etkili egzersiz var bazıları çok hafif bazıları çok yüksek egzersiz hedefiniz nedir öğrenebilirmiyim
İp atlama, basit ama etkili. Ben bu şekilde 10 kilo verdim 1 ayda. Ve zıplamak çok güzel birşey, voleybol falanda o yüzden çok hoşuma gidiyor 😂
Mobilyaları deneyebilirsin. Bu tarz videolar bile var.
Bişey sorabilir miyim sence ben çok mu zayıf ve sıskayım boyum 170 ve 53 kiloyum
Ebru karaduman videoları sana yardımcı olabilir
Hangi birini sayayım k8
üstte zıplama hareketi
Oryantal dans , aç müziği başla
Uygulama kullanmaya denedin mı
İp atlamak. Çokta başarılı.
Fitness tarzı hareketler
şınav mekik ve barfiks
ben bilmem esim bilir 😊😊
😂 😂
salonda farklı olarak ne yapıyordun ki?
Saplı pilatesler de revaçta
Hangi bölgeyi calistircan
Mekik, şınav, barfiks
Bilmem plates : )
İnternetten bakabilirsin ben de pek bilmiyorum :)
Baya var
Jumping Cenk :)
Plates
Squat
Pilates hareketleri