Spor salonuna gidemiyorum kış geldi yürüyüş koşu vb şeylerde yapamıyorum evde nasıl egzersiz yaparak kilo verebilirim.
100 kiloyum diyet yapıyorum
100 kiloyum diyet yapıyorum
Yoga yapabilirsin pilates yapabilirsin direnç egzersizleri çalışabilirsin, evinizin etrafında düzenli olarak mesela günde bir saat yürüyüş yapabilirsin, sınav mekik çalışabilirsin, mesela ağırlık su şişeleri falan varsa kol çalışabilirsin yani birçok şey yapabilirsin.
Kardıyo calıs seda altın var videolarını izle
Sabah erken uyan bı Türk kahvesı iç şekersiz 30 dk sonra kahvaltı yapmadan spor yap enaz 30 dk kardıyo dıyetıne dıkkat et cok rahat kılo verırsın haftada ıkı kezde bacak calıs gobegın varsa onu goturen tek şey bacak kaslarını geliştirmek
En yararlı yorum bu oldu com tesekkurler
*çok
Ne alaka demedim filtre kahve içiyorum her sabah zaten
Süper dıyetıne dıkkat et ekmek şeker tuzlu cok fazla yağlı yeme sabahları mesela haşlanmış yumurta domates salatalık yeşillik zeytın peynir yerdım genel bende bı ara kılo almıştım cevız ye en saglıklı yağ onda
Bıde aralıklı oruç yap bence öğle yap kahvaltını öğleye kadar yemedıgın sürede acayıp yag yakıyosun
Arada bı meyve saglıklı sekerr alırsın
Bı öğün bigün et salata yersın
Baska bı zaman sebze yemeği
Sana tavsiyem aralıklı oruç 2 öğün beslenmen kolay gelsın
Çok teşekkür ediyorum dikkate alacağım tavsiyelerini
Cevap
4Cevap
bence mekik
Squat
Ters Lunge
Diz Üstünde Şınav
Yan Bacak Kaldırma
Köprü
Diz Kaldırma
Crunch
Plank
Dağ tırmanışı
Lunge
Bu hareketleri evde yapabilirsiniz
Burak Sertoğlu evde yapilan hareketler gösteriyordu bi ara hatta kas gruplarina ayirip 👍🏼
Instagram: burakssertoglu
Teşekkür ederim bakacağım
Mobil uygulamalar var birini indir oradaki hareketleri uygula.
reis özellikle yabancı body kanallarında 10 15 dakikalık antrenmanlar var yardımcı olur belki
Onerebilecegin kanal var mı
kanal olarak bilmiyorum maalesef
Teşekkürler
rica edeirm
Leslie deneyebilirsin.
Teşekkürler arastirip deneyecegim
internetten bakmalısın vardır muhakkak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?