ben geçensene squat yapmaya başladım ama bacaklarım incececikti sadece biraz kalçam çıksın diye yaptım ama çok fazla oturdum bacaklarımı birleştirip yapmıştım şimdi diz kapağımdan bir çıkıntı çıktı bide kalınlaştı iç bacağım çıktı gibi nolursunuz nasıl inceltebilirim bide diz kapağıdan çıkıntı nasıl gider?
Cevabın nedir?
+1 yılSporu bırakınca sertlik ve kas şişmesi akabinde kaybolur. Profosyonellerle çalış. Fitness kursuna kayıt ol ya da pilates ile daha sıkı bir vucut elde et. Ama tek başına yapma..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende yanlış yapmışım bıraktım yapmayı başka spor yaptım düzeldi
071 Yorumla
Soran+1 yılne sporu yaptın bana da söyler misin inceldi mi geri
Soran+1 yıl@Masmavi_ senin de kalınlaşmaya başladı mı
- +1 yıl
Popo kaldırma hareketleri yaptım netten bakıp yana doğru kaslı bir bacak olmaya başladı dikkatli yapın ben zaten hep fit bir vücuda sahiptim kaslar oluşunca bıraktım
- +1 yıl
Kalınlaşmadı kuzum benim kaslar oluştu saçma sapan 2 ayda hemen bıraktım
Soran+1 yılbende öyleydim ama kaslar erir mi peki şu an eski bacağıma oranla biraz kalınlaştı bide diz kapağımdan üste doğru bir çıkıntı çıktı yadan bakılınca kaslı duruyo napmalıyım ben😞
Soran+1 yılbenimde saçma sapan yerlerde kaslar oldu
- +1 yıl
Bıraktıgın an erimeye baslıyor
Soran+1 yıl1 sene oldu ama hala erimedi 🙁
- +1 yıl
O zaman spora başla benim erimişti aletlerle ya da netten popo kaldırma hareketlerine bak
Soran+1 yılpeki şu an ne sporu yapıyosun
- +1 yıl
Netten araştırdıgım sporu yapıyorum evde yapılan
Soran+1 yılya bide iç bacaklarım çıkmış gibi geldi kaslı olunca bacak öyle oluyo ya ondan mıdır? bide koşu bandıyla hergün yürüsem erir mi
- +1 yıl
Koşu bandı önermiyor hocam ☺️ Benimde aynı oldu herkes basenmi çıktı diye sordu birde uzun boylu zayıfım ama kum saati gibi durdu sevmiştim şimdi kalmadı o çıkıntılar popoyo yönelmen gerek
Soran+1 yılohaa aynenn benimde basenlerim çıktı giibi geliyo baya böyle çıkıntı oldu nasıl eriticem şimdi onu başıma neler açtım sjjs peki basenlerini nasıl erittin
Soran+1 yılyaa nolursun bana yardımcı ol basenlerimi nasıl eriticem kum saati gibi oldum nasıl eridi
- +1 yıl
Basen güzel durur aşırı değilse kum saatı yakışır kadına
Soran+1 yılben baya koşu bandında yürüdüm koştum basenlerim çıktı şimdi nasıl eriticem fazlasıyla çıktı
- +1 yıl
Bir saniye
- +1 yıl
#gözleronuarıyo bilgilendir arkadaşı sporla sen ilgilisin hocam
Soran+1 yılya peki koşu bandı neden basenlerimi çıkarmış olabilir?
Soran+1 yılya nolursun bana yardımcı ol basenini nasıl erittin
- +1 yıl
Demiştim sana netten hareketlere bak kaç kilosun
- +1 yıl
Squat doğru yapıldığında mükemmel bir harekettir. Amacına göre yapmalısın. Kalınlaşmak istiyorsan çok ağırlık az tekrar, şekil kazanmak ve popoyu çok büyüymeden şekle sokmak istiyorsan hafif ağırlık ve yapabileceğin kadar tekrar ( burda sayı yok) bacak ve popo kalın kas grubuna girer dolayısıyla 3 veya 4 set yeterlidir.
Soran+1 yıl@gözleronuarıyo ya ben şimdi bide koşu bandına bindim baya.1 haftadır yürüdüm koştum basenlerim çıktı bu neden olmuştur ve nasıl eritebilirim bide squatı yanlış yaptığım için bir bacağım daha kalın biri daha ince oldu değişik kaslar oldu napmalıyım nokursun yardımedin :((
- +1 yıl
@Masmavi_ hergün çok yanlış. Kaslara en az 2 gün dinlenme vermen lazım. kaslar çalışırken değil, dinlenirken gelişir
- +1 yıl
@Neoluyorbana koşu bandı konusunda değerli arkadaşım neoluyorbana evet hala aynı fikirdeyim. sadece 5 dak ısınma için kullanın. Sizde hafif basen hoş durur, squat öneririm, air squat
- +1 yıl
@Masmavi_ yarar tabi ama bir süre sonra vücut bu tepkiye alışır ve karşılık vermez. bir müddet sonra hafif ağırlıklarla devan etmelisin. 3 hafta ağırlıksız sonraki 3 hafta 5 kg sonraki 3 hafta 7 kg gibi. Ki vücut şaşırmalı. korkmayın bu kg lar ile kas olmaz hele bayanda çok zor ama şekillenir
- +1 yıl
Bu söylediğiniz maddenin tabiatına aykırı 😊 1 haftada kas mas olmaz. Sizin eskiden gelen kg alacağınız varmış ve bu dönemde tesadüf ortaya çıkmış. Squat hergün yapılmaz. Hiç bir kas hergün çalıştırılmaz. Dinlenmeye zaman verilmeli kasa tamiri için. 2 günde bir squat yapılabilir. Ama vücudu şaşırtarak yapılmalı. Yani 3 hafta ağırlıksız sonraki her 3 hafta 5 kg ile başlayıp her 3 haftada 1-2 kg arttırarak
- +1 yıl
@Masmavi_ squat ağırlıksız yapıyorsan gün aşırı, ağırlıkla yapıyorsan 2 günde 1
- +1 yıl
Mesaj atarmısın yağmur ben #gözleronuarıyo
Soran+1 yıl@gözleronuarıyo ya nolursunuz bana yardım edin squatı yanlış yaptığım için bacağımın biri ince biri kalın napmalıyım nasıl eski haline döner nolursunuz yardım edin ayrobik hareketler yapsam düzelir mi
- +1 yıl
Artık sana yardım edemez benimle ilgileniyor😃
- +1 yıl
@Masmavi_ önce @Gülüyorumyineben den müsade istemesi lazım, onayından geçerse belki görüş belirtebilirim.
- +1 yıl
Spor hocası diye tüm kadınlara yardım etmek gibi zorunluluğu olduğunu sanmıyorum tatlım çok ihtiyacı olan varsa gitsin spor salonuna yazılsın😉
- +1 yıl
Ne eski hesabı bilmeden konuşacak kadar önyargılı birisisin 1 günde nasıl bu hale geldin? hayvan haklarını savundum diye hesabımı kapattılar iyikide kapatmışlar yoksa senin böyle birisi olduğunu bilemezdim sonsuza kadar by
- +1 yıl
Kızım falan ne oluyoruz üzülecek bir halim yok seviyordum anlaşamadık ayrıldık birisinin sırrını bilip küstüklerinde herkese dagıtan kızlardan farkın yokmuş benim karakterime laf edeceğine senin hiç karekterin olmamasına yan sırf ben söyleyeyim diye sana üzüldüm diyorsun tekrar söylüyorum üzülme en azından sevgiyi tattım senin gibi sevgisiz ölmicem yazma artık midemi bulandırdın
- +1 yıl
Ne kalitesiz birisisin sen böyle insan demek için bin şart lazım sanki bana birşey yaptın dinledin sadece anlatmasaydım keşke nerden bilirdim bu kadar basit olacağını eğer ben kargaysam oymakla kalmam gözünü bilgin olsun!!!
- +1 yıl
Şerefsiz erkek peşinde koşsam fotoğraflarım olur ya da başka şeyler yaparım kıskançlıktan çatlıyorsun hoşuna gitti bana kaptırdın diyemi bu sitemin haysiyet namus yok sende kimlerle muhatap olmuşum zamanında yavşamak sana özgü birşey dün sana yorum yazıyor diye ağzın kulaklarındaydı bu kadar kıskanç kötü niyetli olduğunu belli etme gizli kullanıcının avukatı olacağına aynaya bakta insan ol ama biraz zor
- +1 yıl
Ondan dün sorularınla rahatsız ediyordun her lafında birisini gömüyorsun sanırsın ki sen mükemmelsin ar namus olmayan sensin başkasında arama bu özellikleri iftira attığın için utan kendinden birisiyle konuşmak kötü bişey yapmak anlamına gelmez sen konuştuklarınla ileri gidiyorsan demekki basit şey
- +1 yıl
@Gülüyorumyineben bana hakaret ederek kendi basitliği örtemezsin yerlerdesin şu an geç bir köşeye çekil az bir düşün şu haline şu laflarına şu kendini düşürdüğün duruma ben kendimden bişey kaybetmedim ama sen bana gerçekten bir şey öğrettin asla karşı tarafı dinlemeden bir insanı dinleyip yorum yapmmamak bide olaya diğer tarafın gözüyle bakmak gerektiğini sana ne desem boş şu saatten sonra ayrıca kimsenin sırrını yaymış değilim sen açıktan sordun kişi kendinden bilir işi sana cevap vermem bile hata zaman kaybı Allah islah etsin sen ve sen gibileri Bye
- +1 yıl
Hakareti başlatan sen olduğuna göre ayıbını örttüğün anlamına geliyor benim aklım fikrim yerinde senin kıskaçlıktan gözün döndü ne yazdığına ne yaptıgına bak kendine gel yanlış birşey yapmadım yapmamda ama sen bu karekterle daha çok yanlış yaparsın önyargılı bencil iftiracı bir kişiliğe sahipsin Allah sana akıl fikir ve vicdan versin zamanımı çalan bu tartışmayı başlatan sensin şimdi git ve bir daha gelme byyyyy
- +1 yıl
@Gülüyorumyineben bu son yprumunla düzgün insan imajı yaranamazsın demin herkes gördü mahalle karısı gibi nasıl çirkinleştiğini hakaret etmedim etmemde iftira da atmadım ama şu an sen bunları yaptığımı iddaa ederek asıl sen bana iftira attın sataşmayı yaratan sendin kızcağız derdim var demiş insan gibi soru sormuş burası soru sitesi kardeşim cevap vermek istemiyorsa kendi cevap verirdi kalkıpta tanımıyorum bile o insanı ama üzüldüm nasıl yalvarıyor nolur yardım edin çok kötü durumdayım bacaklarım mahvoldu diye yardım etmek istemiyorsa edemem diyebilir sen kalkıp ta o durumdaki insana önce benden izin alman lazım dersen ben senin insanlığından şüphe ederim arkadaşım şu başıma ne geldiyse zaten merhametten geldi ama Allah biliyor niyetimizi sana son sözüm şu merhametli ol ki sana da merhamet edilsin acımasız olma iğnenin ucunu kendine batır kötülüğün sana bir faydası olmaz ama iyilik her zaman sana kazandırır hadi selametle
- +1 yıl
Hiç kimseye yaranmak gibi derdim yok yaptıklarını özür dilesem bile unutmam iyilik yapmış gibi ahkam kesmen o kadar sahte duruyor ki iyilik yapmamış olsam sana inanırdım eğer birazcık adalet varsa sen bu yaptıklarını ödeyeceksin birisiyle konuşmak ne zaman namussuzluk olmuş sen değil kimse bana bunu diyemez ! Sorana gelirsek eğer bu kadar ihtiyacı varsa spor salonuna yazılsın diyorum başkasının lafıyla nasıl spor yapılır gerçekleri görmüyorsun gözün dönmüş insanfsız vicdansız birisinin merhametli ol demesi ne garip yazma artık sabrım kalmadı.
- +1 yıl
@Gülüyorumyineben ya sen iyice batırma kızım kendini ben sana nerde namussuz demişim sen ne iftiracı bir insansın ya bul göster namussuz lafını eyvallah ta yemin ederim senden korkulur ya Allah yukarıda kızım iftira atıyorsun benim demediğim lafları dedin diyosun şizofren misin tövbe estağfurullah ya acımasızsın işte yalan mı parası yok belki nolur yazmasa tamam diycem ya nolur yardım edin demiş birkere de deüil kaç defa nolur yardım edin demiş parası olsa bunlara gerek duyar mı el insaf ya el insaf
- +1 yıl
Site argo cümleleri değiştiriyor bir yerde canım olmuş ne dedin Allah biliyor sen ne dediğini iyi biliyorsun tekrar okumaya gerek var mı çok üzülmüşsen maddi destek ol iyilik yap sonrada yüzüne vurursun iyilik yaptım diye eline fırsat geçmiş olur şizofren değilim bütün sırlarını açık etme şizofren olduğunu biliyorum başka türlü bu hale nasıl gelir insan acil şifalar dilerim Allah iyiliğini versin😂
- +1 yıl
Taklitler asıllarını yaşatır ancak beni taklit edersin 😄
- +1 yıl
@Gülüyorumyineben senden tek özür dileyeceğim nokta şu erkek peşine düşmüş iğrenç aşağılığın tekisin basitsin zavallısın bu cümleden dolayı özür diliyorum tövbe ediyorum sabrımı taşırdın bunları telaffuz ettim bugün cuma kimsenin kalbini kırmaya gerekti yoktu bu sözler için özür diliyorum Bye
- +1 yıl
Böyle birisi olmadığım için bende hakaret ettim sana hadi yolun açık olsun
- +1 yıl
@Gülüyorumyineben sana birşey söylemem lazım ama mesaj bölümün kapalı
- +1 yıl
Kimsiniz?
- +1 yıl
Açtım mesaj kutusunu
- +1 yıl
@Gülüyorumyineben lütfen takip isteğimi kabul edermisin sonra istersen hemen engelle bişey demem lazım sana
- +1 yıl
Mesaj atabilirsin
- +1 yıl
@Papatyalı_tebessüm24 mesaj atip cevap beklemeden hesabini kapatan kardeşim. bir daha gelirsen ben burdayim danisacagin şeyi sorabilirsin. (bu arada az cesaret)
- +1 yıl
@lookingforloves kaçan biri yok ki benm arkadaşımla aramda yanlış anlaşılma olmuştu düzelttik çok şükür
- +1 yıl
@lookingforloves biz aramızda ki sıkıntıyı çözdük onunla sen kimsin anlamadım sana mesaj atmadım ki ne mesajı
- +1 yıl
@lookingforloves cesaretle alakası yok benim için
@Gülüyorumyineben burada tanıdığım çok değerli bir arkadaş onu üzdüğüm için çok üzüldüm çok özür diledim barıştık sonrada siteyi kullanmıycam dedim çünkü burda ister istemem bir yorumda yanlış anlaşılma oluyor kalp kırıyor yokyere insan oyüzden siteyi artık kullanmıyorum eğer @Gülüyorumyineben senin yeni hesabınsa yaz buraya benim diye bu hesabıda kapatıcam eğer açarsam sensen yazarım
- +1 yıl
@-balıkburcu_ size bir sey demedim. papatyali tebessum bisey danisabilirmiyim demis sonra kapatmis onun icin
+1 yılKalın bacaklar bence çok hoş, çok kafaya takıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılama çok güzel bacaklarım vardı incecik
- +1 yıl
İnce bacaktan hiç hoşlanmam ya, biraz etli olursa çok daha iyi olur bence
iyice araştırıp öyle yapsaydın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
+1 yılBence bir bilene sor, ordan burdan fikir alarak yaparsan, 3. Ve 4. Bacaklarin da çıkar
00 YorumlaBırlestırmeyecektın o bacaklarııı. Bak netten bacak ınceltıcı hareketlere
00 YorumlaTeyze genc iken nasildi ki. Marangozda aldirsan bir fazlalik gormedim ammene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsquat formunda dizleri birleştirmek yoktur. yanlış yapmışsın. bırak yapma. sadece yürü.
00 YorumlaO cıkıntı dediğin kas, daha iyi aslında birine tekme vurduğunda yere yapıstırırsın sjdjs
00 Yorumla
+1 yılNasıl yardım, edelim teyze biz sana
11 Yorumla
Soran+1 yılya ne teyzesi jsjsj yaşım 19 çok fazla basmışım yaş şeyine zaten bcaklarımın kalınlaştığını görünce ağlamaya başladım şimdi açtım bu hesaı aceleden öyle oldu yaş ksks aman neyse ya diz kapağımdan böyle bir çıkıtı falan çıktı napmalıyım erir mi
+1 yılPopo kaldiryim derken bacakmi kalkti.😂
00 Yorumla
+1 yılAğırlığı kalçaya vermen gerekiyor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri