Yillardir spor yapan biriyim sonderece sıkı ve yagsiz bir vucuda sahibim hatta sıkıdan ziyade braz kasliyimda fakat gucum yok şöyleki bilek guresi yaparken benden daha kassiz olan kizlar beni cok zorluyo hatta yenenleri bile oluyo. Neden boyle oluyo? Kollarimda zayif degil kaslilarda. Spor uapmayan erkekler rahatlikla yeniyolar :(
Cevabın nedir?
- Spor konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBilek güreşinde genelde farklı yollar olur başparmağını kavrarlar güç veremezsin mesela veya omuzdan tüm vücudunun ağırlığını yükler sen öyle dümdüz durursun tek kolunla karşındakini kaldırmaya çalışmak gibi bişey olur yani böyle taktiklerle gerçek bilek gücü belli olmaz güçsüz değilsindir
06 Yorumla
Soran+1 yılDikkat edicem tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Önemli değil bunlar taktik tabi ki ama gerçek güç öyle belli olmayacağı için hile sayarım ben 😊
Soran+1 yılBugun dikkat ederek denicem kendmi..
- +1 yıl
İyi bakalım 😊
- +1 yıl
Teşekkürler canım
Soran+1 yılrica ederim :)
En İyi Cevaplar
Bikere erkeklerle hiç kiyaslama erkegin spor yapmayani bile sporcu bayani alteder
Ve kas bazen fazla gorunsede güç baska bişey dir ben lisede tüm sınıfı bilek guresinde tek tek yikardim benden iri kaslı olanları bile
Bünye meselesi anlicaan011 Yorumla
Soran+1 yılYa kizlar :/
Soran+1 yılYillardr spor yapyrm ve hic yapmauan bir kizdan vuclu olmak istiyorim :/
Soran+1 yılYagli olsam dahami guclu olurdum?
Soran+1 yılAksime esit. oldgmzda cok cayana iliyorim be yeniyorum. Ama daha gucluyse yeniyo iste
Soran+1 yılOlur :))
+1 yılkas kütlen az olabilir şişik durduğuna bakma lif miktarı önemli güç için. bilek güreşi de sadece güçle alakalı değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlarinkondem baya fazla ama
- 3 ay
Erkeklerle kıyaslamamalısın, biyolojik olarak kas yoğunluğumuz çok daha fazla (aynı hacimde olsa bile), genetik olarak kasların gelişimleri tamamen aynı şekilde olmaz, bazıları şekil olarak çok fit görünebilir ama sinirsel etkileşimde ortalamaya göre düşük performans gösterebilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPsikolojik gibi geldi bana?
Kendine güvenmeyi dene gelecek sefer.06 Yorumla
Soran+1 yılHayir yaa cok zorluyorum kendmi hic birakmiyorum ama olmuyo :/
Cevap sahibi+1 yılSadece bilek guresinde mi boyle yoksa diger aktivitelerde de ayni yenilgiyi yasiyor musun?
Bilek guresinde aktive olan kas gruplarini calistir o zaman...
Cevap sahibi+1 yılwww.bilekguresim.com/...-gelitirme-teknikleri.html Buyur canim buradan ogrenebilirsin ne yapmak gerektigini.
Bir de su videodan teknik ogren. Kolunu yerlestirmen, vucuduna uzakligi, aldigin aci onemli. Dogru kas gruplarini angaje etmen icin.
https://www.youtube.com/watch?v=soW6XDdESBg
Soran+1 yılBazEn arkadaslarimla yatakta bogusuyorum benle. ayni kiloda. olup yagli bir vucuds sahip bir kiz bile bana guclu gelebiliyo.
Cevap sahibi+1 yılYatakta kiz arkadaslarinla mi bogusuyorsun? O alanda bilgim yok canim ya erkekler sana biraz daha yardimci olur belki :) Sor bakalim nasil tusa getirecekmissin kizlari.
Soran+1 yılBizde kaldgmzda arada bogusabiliyoruz :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
27Cevap
Bunun detayli bir arastirmasini ben yapmistim kafama takildigi icin gecmiste , sebebi calisma metodu kasin icerigi yapisi falan bir cok etken var gucsuz hissetmende ki durum
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi mesela. Güçsüz hissetmek değil gücümüze denedigimde Güçsüz olduğunu anlıyorum
+1 yılvitaminsizlik olabilir ya da demir eksikliği filan ben şişmanken gerçekten çok güçlüydüm zayıflayınca gücümü aşırı derecede kaybettim.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ben yapriklarimdan daha kiloluyum ve yapiliyim :/
- +1 yıl
O önemli değil hangi kasları uyandığın çalıştırdığın önemli. nerelisin
Soran+1 yılBursaliyim
3 ayKas ile dayanıklılık-güç paralel değildir, kaslılar hemen yorulur.
04 Yorumla
Soran3 ayHemcinslerimede yeniliyorum cok daha kasli olmama dagmen
- 3 ay
Genelde yorgun hissediyor musun?
Soran3 ayPek degil ama spor yaparken gucum çabuk bitiyo
- 3 ay
Kan değerini ölç,
Bir insanın belirli kas grupları daha kuvvetsiz veya genetik olarak kuvvetsiz olabilir. Bu birşeyi göstermez
011 Yorumla
Soran+1 yılAma bu bendencok daha zayif spor yapmayan birinin daha guclu olmasi kadarmi yani :/
Soran+1 yılwww.girlswithmuscle.com/images/full/597746920.jpg nuna cok yakinim :/
Soran+1 yılInce yapili olsamda vucudum busekilde. www.girlswithmuscle.com/images/full/612547129.jpg Bir kizlarla bile zorlanip kimilerini yenememek motu oluyo
Soran+1 yılHavuza girerkn kollarmi gorenler guclu oldgmu dusunuyolar ve yemilmek. istemiykrum. yenemedgmde kendmi kotu hissedyrum. Ince yapili olsamda kollarim. Yaptiklarimdan cok daha yapili :/
Soran+1 yılErkekler bilerekte yenilmiyo hep yeniyolar. Cok kabalar :/
Soran+1 yılbilmem :)
+1 yılgüçlü olmak için bilek çalışmalısın ve ağarlıkçalışmalısın , sen ne çalıştın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılagırlık calısıyorum bilek hareketlerini yapıyorum
+1 yılerkekle kendinimi kıyaslıyosun canım sen bak 2 çeşit antreman vardır güç ve konsisyon bence sen tek gruba basmışsın ki kasların var ama direncin yok
08 Yorumla
Soran+1 yılKixlardada olmuyo pek ama. Hayir baya dayanabiliylrum ama :/
- +1 yıl
bileklerin güçsüzdür hallolur o bilek haraketleri var direnç antremanlarında yazayım istiyosan işini görür benim bile 2 bileğimde kırıldı bokstan dolayı o halde yine güçlüyüm hep çalışarak
Soran+1 yılNasil yapicam
- +1 yıl
Dumbbell Wrist Flippers
Palms Up Barbell Curl
Reverse Barbell Curl en iyileri netten bak nasıl yapılıyo :)
Soran+1 yıl1. hariç diğerlerini yapıyodum onuda yaparım :)
- +1 yıl
bunlar en babaları tak 5 5 bara yapıstır
Soran+1 yılsöyledklerini uygulucam teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılaç bilek güreşi videolarını hayvan gibi adamları sıskalar maymun edıyo. Bilek kemıkle alakalı bir durum
15 Yorumla
Soran+1 yılKas guc kazandrmazmiki :/
- +1 yıl
tamam kasa güç kazandırır bilek güreşi için ayrı spor yapman lazım bileğe dayalı
Soran+1 yılel yaylarım var dambıllada bileğimi çalıştırıyorum başka ne yapabilirim?
- +1 yıl
youtube ye çelik gibi bilekler yaz ilk baştakı vıdeo yu izle :)
Soran+1 yılTamam :)
+1 yılben 1.78 boy 57 kilo olmama rağmen 75 80 kilo 1.92 boyundaki arkadaşımı yeniyorum bilek güreşinde. o kemikle ilgili
011 Yorumla178 boy ve 57 kilo mu çöp gibisin l*n
- +1 yıl
yok kaslıyım ama zayıfım. öyle çöp adam değilim :D
Soran+1 yılBitane koz vardi benden dahazayifti kollari cok kalin biride degildi okadar zor yendmki anlatamam yapmadan once herkez yenemezsn dyodu kiza zor yendm :/
- +1 yıl
şöyle düşün ben bu zayıflıkla 1.85 90 adamları rahat indirmişim kavgada, buda ona benzer. kavgada ve bilek güreşinde boy ve ölçüler önemli değildir takma. herkes senin vücuduna bakar bilek güreşinde nasıl olduğuna değil :D
Soran+1 yılBakanlarda deniyo busekilde iste karin kaslari ve kolunda. kas olan bir kizim ozellikle denize veya havuza gttgmzde oluyo tabi yenen kizlar olinca moralim. cok bozuluyo :/
- +1 yıl
kaslı olma narin ol kadına benze :D baktın yeniliyosun ağızlarına uçan tekme at o zaman mutlu olursun :)))))))))))
Soran+1 yılSeviyorum ama. napym
- +1 yıl
fazlası iyi değil. erkeksi ve itici olur
Soran+1 yılwww.girlswithmuscle.com/images/full/612547129.jpg buna cok yakin
- +1 yıl
şahsi görüşüm, iğrenç.
Soran+1 yılBegen dye gostermedim. zaten
kas yapmak için yapılan sporla kuvvet kazanmak için yapılan spor farklıdır. kaslısın diye güçlü olmasın. o sadece görsel bir şey.
03 Yorumla
Soran+1 yılCalisirken kendimi zorlsyabildgm. kadar zorluyorim ama
Soran+1 yılHmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende senin gibiyim güç sıfır bende kendimce spor yaparım ama güç sıfırın altında 15
04 Yorumla
Soran+1 yılfitnessmi yapıyosun? :/
Cevap sahibi+1 yılevde kültür fizik hareketleri yerde ve ayakta boyun sırt kol ve bacak çalışıyorum.
Soran+1 yılmerak ettim acaba benzer bir görüntümüzmü var :(
Cevap sahibi+1 yılpili bitmiş çinko pil gibiyim güçlü görünmeye çalışırım dik dururum ama gerçekten çok güçsüzüm, sen biraz kaslı imişsin ben senin gibi değilimdir kesin.
+1 yılEşim gibisin ikimizde spor yapıyoruz ama bilek gücü bana yetmiyor
00 YorumlaBende senin gibiyim candy 😊merak etme kaslıyım ama gücüm yetmiyor kimseye
00 Yorumlagüçlü olmayı niye istiyosun, önce onu anlayalım
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmem kucuklgmden beri istiyorum
Soran+1 yılkendmi guvende mutlu enerjik dinç hissediyorum. kendi işimi kendim halletmek kendim yapabilmek güzel birşey bence
bacakların? ne durumda yani bacak çalışıyormusun
03 Yorumla
Soran+1 yılCalisiyorum
Soran+1 yılYapiyorim. hic atlamiyorim
+1 yılNasıl ya kaslı yim diyosun. kolunda var mı kad
01 Yorumla
Soran+1 yılYaptiklarimdan daha fazla var
+1 yılAgirlik calistin mi hic
06 Yorumla
Soran+1 yılHala calisiyorum
- +1 yıl
Dumbellerle barlarla omuz gogus kol bacak sirt agirliklarla bu bolgeni calistir ve proteinsel karbonhidrat olan urunler tuket kaliteli beslen vitamin al
Soran+1 yılevde aletlerim var dediklkerini yapıp iyi besleniyorum
- +1 yıl
bir yerde kesinlikle hata yapiyorsundur normal kisidenn daha iyi olman gerek
Soran+1 yılcılız biride değilim hemde :((
- +1 yıl
Ya calisma sistemini bilmedigim icin birsey diyemicem nasıl calisiyosun kac kg la kac tekrar hareketlei fogru yapiyor musun ne tur gidalarla besleniyosun vs vs mesaj at ordan detayli konusalim ben sppor akeemisii ogrencisiyim antronoruk bolmu okuyorum
+1 yılSeni rahat yenerim. :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhangi dalda sporcusun?
00 Yorumla
+1 yılProtein az alıyorsundur
00 Yorumla
+1 yılBosver güreşi her şey bilek değil
00 Yorumla
+1 yılBilek gücü yok sende. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Genetik ten gelir 155 boyunda dal gibi bilekleri olan terapistim incecik bileği ile herkesi yeniyor
Kemiklerde erime ya da d vitamini eksikliği var mı
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
+1 yılBilek gucsuzdur belki , bilek çalış 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılCalistiriyorim. kolumu. el yaylarimda var
- +1 yıl
O zaman bilemiyorum da takma o kadar önemi yok bence. Fiziken iyiysen ve güçlü hissediyosan ne ala
+1 yılKollarını doğru çalıştıramamassın. Bende sporcuyum
01 Yorumla
SoranNasil yani?
+1 yılİlginç ya herkesi çevirmen lazım
00 Yorumla
+1 yılGenetik öyle ben yenerim seni rahatça
00 YorumlaÇok tuhaf ya. :) yenmen lazım
01 YorumlaYemek ye
04 Yorumla
Soran+1 yılBeslenmeme cok onem veriyorm zaten
Soran+1 yılDiyet programim var
+1 yılCok mast yapma
02 Yorumla
SoranTerbiyesiz
- +1 yıl
Cok ciddiyim neden oyle dediniz 5000 kalori gidiyo butun proteinler gidiyo vucut vitaminsiz kaliyo. Halsizlik gucsuzluk basliyo
Ftness mi yapiyosun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılZorluyorum. ama kendmi sporda cok
+1 yılhep asılmaktan
00 YorumlaSpor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence genetik
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yıl25.media.tumblr.com/...lw124mIWsz1r82r1ko1_500.jpg bukadar var işte
Soran+1 yılBen kassızım zayıfım demedimki soruyu dikkatli oku
+1 yılBilek gücü :)
02 Yorumla