Spora başlıyorum ama hep yarım kalıyor pek istikrarlı değilim spor konusunda. İhtiyacım var mı sizce? Bi de fitness beni çok zorluyor, fitness harici bi spor öneriniz var mı şöyle zevkle ve kolaylıkla yapabileceğim?

Spora başlıyorum ama hep yarım kalıyor pek istikrarlı değilim spor konusunda. İhtiyacım var mı sizce? Bi de fitness beni çok zorluyor, fitness harici bi spor öneriniz var mı şöyle zevkle ve kolaylıkla yapabileceğim?

Fiziğin güzel, spor konusunda istikrarlı olamamanın sebebi de fitness konusundaki düşüncendir tahminen ki bunda da haklısın zor geliyorsa yapmaman en doğrusu.
Spor konusunda istikrarlı olabilmek için onu bir yaşam biçimi haline getirmek gerekli, diğer şekilde olmaz hele olumsuz bir düşünce varsa hiç olmaz.
Fiziğinde şu anda şurasını şöyle yap denilebilecek bir durum yok; mesela zayıfla denemez, kilo al denemez, ayrıca kas yap da denemez zaten çünkü düzenli sporda o da olur ki fazlası kadında hoş durmuyor.
Peki ne yapabilirsin? Spor çok geniş bir kavram olduğu için keyif alarak yapabilecegin herhangi birisi olabilir şu fiziğe sahip olduğun için. Mesela; kendimi de savunabileyim dersen dövüş sporu yapabilirsin, yüzmeyi severim dersen yüzme, tenis seviyorsan tenis, takım sporları dersen onlardan, birlikte veya kendim daha sakin olsun dersen pilates, yoga vs. dans etmeyi seviyorsan dans ederek kardiyo gibi gibi.
Şu anda fiziğin gayet güzel olduğu için istediğini seçebilirsin, daha da sıkılaşınca daha da iyi olacak ve sen de çok daha iyi hissedeceksin 😀
Teşekkür ederim 🌼
Ah ahh nerde bende o manken olacak şans ☹️ ajanslardan teklif almak için birilerinin altına yatmak lazım maalesef… ben de onu yapacak kız değilim işte
Yok ben buradaki cevaplardan birisi için dedim yorumda ajansım var yazmış da, yalan o. Pp'si bile fake.
Teklif bekleme, niyetin varsa ajansları araştır ve başvur kadın ajans sahibi de vardır.
Ya da artık ajans mevzusunun önemi azaldı.
İnternette sosyal medayadan keşfediyorlar. Oluştur kendine bir profil, oluru varsa dikkat çekersin zaten 😇
Tavsiye için teşekkürler 🙂
özellikle dolgun kalça ve ince bel buluşması harika olmuş. Göğüslerinde orta büyüklükte ve dik. Şanslı kızsın net
Teşekkür ederim 🙂 kolay bi spor öneriniz var mı yüzme hariç?
Güzel fiziğin var fitness yapmanı gerektirmiyor ama her insanın bence sağlık açısından spor yapmaya ihtiyacı var. Koşu yapmak bile etkili oluyor Fitness zor geliyorsa koşu yapabilirsin bana iki, üç gün sonra oldukça basit gelmeye başladı koşu.
Sağol askim teşekkürler 🌼
Rica ederim.
Cevap
103Cevap
İhtiyacınız yok
Kadınsı kıvrımları olan bir hatunsun teninde çok hoş. Görsel olarak yok ama spor sağlık tır
Fiziğine kıvrımlarına bayıldım
Çok teşekkür ederim 🌼
Rica ederim varsa sevgilin eşin çok şanslı gerçekten
Henüz hiç sevgilim olmadı desem 😅
Çok şaşırdım buna
Keşke gizli olmasan
Oldukca iyi ama daha iyiye gitmesi icin spor sart aslinda bi sure devam ettikten sonra degisimler sporun verdigi dinclik motive ediyor kendine gore yavas bi programla bence devam edebilirsin onun disinda pilates onerirrim
Millet niye var demiş ben anlamadım ama ben çok beğendim açıkçası. Belin ince bacakların kalın bence çok güzelll
Sağol askim 🌼💗
Fiziğin guzel. Ama spor sadece fiziği güzelleştirmek için yapılan bir şey değil.. spor sağlıktır ve bir yaşam biçimi haline gelmeli
Evet ben de sporu hayatıma entegre etmeyi çok istiyorum, teşekkürler 🌼
Vücudunun bence spora ihtiyacı yok fitsin su gibi yani..
Bak sana tavsiyem benim gibi günde 40 dakika koşuyorsun yerinde müzik açarak ve 10’ar dakika 1 dakika dinlenerek 4 set koşuyorsun. Müzik olacak ama tamam mı? Keyifli yapcaz antrenmanı
spora her türlü vücudun ihtiyacı vardır
istenilen kiloya düşmek veya istenilen kiloyu almak
sonra da bu fit istenilen hale gelen vücudu sporla korumaktır
Sporu mankenlik icin falan degilde saglik acisindan yapsan sanki daha iyi olacak boy kisa. manken olamazssin
1.65 im maalesef, olsun ona da şükür be 🙂
1.65 Olmayanlar kiskandi :)))) sen spora devam et boş ver saglik icin iyi biraz karin çalis
Plank var veya mekik olabilir ama be ce fitnes çok fayda sağlayacak tavsiye ederim çok güzel bir fizik sporla çok daha güzle olacağını soyleyebilirim
Ben gene fitness'dan devam ya… çok teşekkürler 🙏🏻
Aynen işte bir kadına yakışan da budur
Güçlü olmak azimli olmak çalışkan olmak.
Boyle bir fizik sizce de heba edilmemeli değilmi 😇😊
Haha çok tatlısınız 😄 bence de
Teşekkür ederim sizin görüşünüz sadece
Umaırm bu fizik böyle kalmaz 😆
Kırmızı gibi süslü ve ince ama bembeyaz
Çok garip doğrusu 😊
Nasıl yani anlamadım 😅
Fiziğiniz son derece iyi ve mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor demek istedim yazık olmasını kimse istemez boyle bir fiziğin
Unutmayın bir çok kişi var bu fiziğe sahip olmak isteyen
Kafaya koydum fiziğimi daha da güzelleştiricem, çok teşekkür ederim 🙂
Rica ederim bence bu kararlılıkla başaracaksınız mutlaka.
Tabi burada beslenme ve bakım da onemi unutmadan.
Zaten sporcu fiziği gibi fiziğiniz, spor yaparken extra olarak motive edici müzikler dinleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim 🙏🏻
simdi bi arabanin ustunu ortseler sana getirseler deseler ki bu arabada cizik var mi boya lazim mi sen buna yorum yapabilir misin
Sen de iyi görünüyorsun ha😀
Bence oldukça diri ve düzgün bir vücut, kalçayı azalt diyen olsa da birçok erkek bunun gerekli olduğunu söylemeyecektir.
Günaydın.
Kötü değil aslında iyi fiziğin ama biraz basenin var çok hard girmeden spor yapabilsen aslında çözersin bu işi
Spor sağlığa zararlıdır. Ama egzersiz yapabilirsin.
Vücudunun herhangi bir şeye ihtiyacı yok.
Fit duruyorsun. Yalnız biraz omuz , sırt çalışırsan hem daha düzgün fiziğe sahip olursun hem de fazladan bir iki kilon varsa verirsin.
spor sadece fizik için degil bedensel sağlık için gereklidir salona gitmenize gerek yok günlük yarim saatlik yürüyüş bile etki edebilir 🙃
Fitness iyi senin için ama hedefe yönelik yapılmalı. Yoksa sıkar.
İhtiyacın yok. Sağlıklı ve enerjik olmak için hafif tempoyla yapılabilir
Bence gayet güzel fiziğin ama vücudunu sıkılaştırmak istersen yapabilirsin sadece zayıflamak için değil sağlık içinde gerekli sonuçta
Yüzmeyi dene vücudun sıkılaşır ve motivasyonun yerinde olur
Yüzmeye her yaz gidiyorum ama kışın çok zor oluyor. Tavsiye için teşekkürler.
İki üç kilo daha alsan güzel olur ama böylede gayet güzelsin
ihtiyacın olduğunu sanmıyorum ama spor yapılmalı bence sağlık açısından
Arka tamponu göremedim yorum yapmak doğru değil bu şekilde
Gece maçlarıda iyi olur. Kalça hareketleri oldukça etkili olabilir. Hazda alırsın.
Valla yalan soylrmicem mükemmel degil ama iyi duruyor
Normal fiziğin. Ben sportif fiziği diri kızları beğeniyorum böyle
Melisa özsarı mı bu
Onu da takip ediyorum da o değil irem bu kızın adı
@a1y9c0a3_ shshhashahwhhw oldum gulmekten
Kırmızı çok seksi göstermiş ama kalçalar nasıl bilemedim :)))
Kalçam büyük, önden bile belli olmuyor mu zaten 🙃
Uyuzsun yaaa isirasim geldi şimdi :)
Cidden fiziğim güzel mi bu arada çok kafaya takıyorum ya dış görünüşümü
Evet güzelsin giyinmeyi de biliyorsun:( keşke benim sevgilim sen olsaydın. Koluma takar gezerdim her yeri
askom genel olarak hatların güzel. Eğer kilo almaya müsait bir vucüdun yoksa çok da yorma kendini
Sağol askim. Kilo almaya meyilli değilim ama spor şart ya çok istiyorum düzenli spor yapmayı, bi türlü devam edemiyorum ☹️ tekrardan başlicam inşallah bu sefer bırakmam 😘
Fitness zorluyorsa seni evde antrenmanlar yapabilirsin. Bunun için Youtubeda bir sürü video var.
Evet gayet iyi duruyor , bazen spor ve yediklerine dikkat ederek formunu koruyabilir sin
Spor var mı
yan profilden nasıl görünüyorsun. kalçaların dik değilse spor yap
Bence gayet güzel bi fiziğin var
Hos görünüyorsun sen begenmiyor musun
Fıstık gibi kız ne sporu
Guzel ama saglik icin yap yine
Yanı haftada 3 gün gidersen fiziğini korursun
anasayfayi her yeniledigimde swnin foto karsima cikuyo benden gunah gitti
Basen ve bacaklar çok az geniş bence gerek yok yapsan daha iyi olur
Bacakları atarsan birde öyle değerlendirelim , yarı boydan olmuş bu
Suanlik iyi ama bence ya belini jncelt ya da bademleri biraz geniştir daha çekici gösterir
Rahmetli teyzeme benziyosun sarılıp ağlamak ister misin
Harika görünüyorsun elbise de sana tam uymuş
Yerim seni, sen de harika görünüyorsun 😘
Gerçekten fiziğin çok iyi elbise de yakışmış 👸
Sağol askimm 😍
Yanlarda almış başını gidiyor..
Kötü mü duruyor
Bundan daha güzeli olmaz
Cidden mi ya
Taş gibi spor sana başlasın bu fızıkle
Ayy cidden mi ya çok teşekkürler
Ben elendim semi görünce