Baya öncedende sormuştum soruyu o zamanlar daha kötü durumdaydım sizce before after nasıl durumum nasıl?
İlk fotoda spora başlamadan önceki gün bu vücudumu bir daha görmiyeceğimi bilerek son kez fotografını çektim sagtaki ise spordan yaklaşık 2 ay sonra oldu beslenmeme dikkat ettim tabiki ama hakkını verdim diyemem Bunu baya önceden yine bu site üzerinden sormuştum buda son halim
Bu da son halim fotografı yaklasık 3-4 hafta önce çektim zaten altımdaki şorttan tanırsınız :)
değişimim sizce nasıl oldu?
Güncellemeler
+1 yıl
+++++++++++++++++++++
Before (ÖNCE) After (SONRA) Değişim nasıl sizce? Spor?
Vücudunu kasmasaydın iyiydi tam olarak geçrek halini görürdük ama değişim iyi. O peruk niye orada sormayacağım.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kasmasaydın derken son fotograflarda kasmadım sadece kol sıktım gögüsde herhangi bir kasma yok kasılda ileri gider , peruk annemin :( ek saç. gibi bişi uzatıyır
Hee one 😄 dostum bak lcarnirin demiyorum, 2 ay gibi kısa bir sürede o kadar bel yağını santim santim atamazsın keza bu süre çok kısa ve bel yağını atmak çok zaman alır twist vs. Dolayısıyla supplement değil ilaç dedteğiyle vücudundaki suyu atmışsın 😉😎
kardeşim o son resim 2 ayda almadı 1. resim birleşik olan sagdakine 2 ay sürdü aşası 6-7 ay sürdü bel içinde herhangi birşey yapmadım sadece beslenme dikkat ettim
En İyi Cevaplar