Evet arkadaşlar Beşiktaş deplasmanda Amedspor'a 3-2 yenilerek liderlik şansını tepti. Maçı nasıl buldunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet arkadaşlar Beşiktaş deplasmanda Amedspor'a 3-2 yenilerek liderlik şansını tepti. Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
11Cevap
Amedspor'a bu millet bilerek mi yeniliyor her hafta, anlamadım ben.
Onların logodaki kuş ne
Bi dur abi hazmedeydik önce… Nefret geldi bizimkilerden bugün… Orkun’a söve söve bi halde kaldım… Delircem sinirden…
Sinirden boynum tutuldu Orkun engelli felan da bizim haberimiz mi yok
@esmosesmos kesinlikle var çocukta bişe hareketleri falan tuhaf kavga çıkarmaya doğmuş gibi saçımı başımı yoldum sinirden…
Abi tamam iyi kaptan felan ama çalgın gibi oynuyor topu ileri götüremedi. saçmaladı yaaa ilerde takımda olmasın yaaaa
@esmosesmos sinirden kırılan tırnağıma üzülcem ben artık… Orkun’la olmaz bu iş… Çekik gözlüm tipini yediğimde çok faydasızdı üzdü beni… Taşım datlım vlahoviçime baktımda azcık gözlerim mutlu oldu… Sakinleşelim sabah iş var pazartesi sendromu başladı bende… 😅😅
Ben hala gerginim. beni 2 gün suya bastırsalar ancak sakinlerim. iyi akşamlar.😑
@esmosesmos Sakin esmoş biz daha çok sinirleniriz bunlara… Ben kara kara BJK Kocaeli maçını bekliyorum her gole sevinip her gole üzülcem kalp krizi sebebi gibi geliyor şimdiden… 🥹
Benim damarımda sorun var kalbime dokunur deme öyle. daha gencim bennnn
@esmosesmos dikkat et kendine bizden önemli değil hiç bişe… Ben genç değilmiyim be…
şu an kimsenin yaşına felan bakamam. Kendimi tuza bastırıp geliyorum bennnn.😑
Hakem Penaltı sonrası kalan 1 dk yi 5 dk oynattı yine atamadı bjk
6 dakika uzatma verdi 12 dakika oynattı gene veremedi Beşiktaşa maçı.
Bizim takımlar ne yapıyor gerçekten? Ne kadar bilendilerse türk takımlarına boş geçmiyorlar şunların hakkını veremiyorlar yazıklar olsun gerçekten. Ne kadarda terör sempatizanı varmış yorumlara bak gecen yıl yaptıklarını ne çabuk unuttunuz.
Yine uyuyarak oynayan oyuncular yine aynı sahne yine ve yine… izlerken uykum geldi bu Amedspor mudur ne haltsa buna yenilen takım utanmalı bence 70. Dk da bırakıp kalktım bir halt olmayacağı baştan belliydi.
yani amedin lider olmasını istemedim bir Fenerli olarak keşke Beşiktaş olsaydı, Rabbim bu günleridemi görecektik
Güzel maçtı. Amedsporun Trabzon maçını da izledim iyi ve hızlı oynuyor. Demek ki herkese 15 milyon maaş verip kötü futbol oynatmaya gerek yokmuş Okan buruk izliyordur umarım.
Okan yıllardır boş izliyor. Oyuncuların bireysel başarısından şampiyon oldu hep.
Bilmeyen yorum yapmasın. Amed bileğinin hakkı ile yendi. Salih’in hatasından 3 golü yedik. Ne Maçtı ama 🥶(Orkun Salih Rıdvan😱BJK den gidinnnn.
Özeti izleyip öyle yorum yapmak isterim. Ama Beşiktaş’ın da kendine göre takım eksiklikleri vardı bu maç onlar açısından öğretici bir maç olabilir
Tek çare Fenerbahçe, takımın İsrail oyuncusu bile var..
Hay apoya basayim
Yok PKK yok terör sporu diyorlar valla adamlar iyi sapliyor
Ne çok terör sevici varmış
Yine Cimbom 4/4 ayak üstüne düştü ula
Güzel maçtı. İyi oynayan kazandı
Hakeden kazandı amedspor iyi takım
Maçın hakkı beraberlikti bjk yakışmadı
Amed kazandı stresli ve sonu güzel bitti
Terörist takımı savunman shshdhdj
@Boneccambalabu terörist dediğin takım neden her yerde var kazandı işte tebrik etmek zor değil
Birde müslüman olacaksın. Dinin haksızlık yapanlara karşı çıkmanı öğütlerken ay neyse uğraşmayacagim. Ortadoğu zihniyetli insanlardan umudumu kestim
Doping spor kazandı
Böyle takımın mk
Ahmedim yendi da
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Amedspor bu sezon evinde gerçekten bambaşka bir enerji yakaladı ⚽🔥 Beşiktaş gibi zirveye oynayan bir ekibe karşı geri adım atmadan mücadele etmeleri ve fırsatları değerlendirmeleri sahadaki iştahlarını gösterdi. Siyah-beyazlılar ise savunma zaaflarının cezasını ağır ödedi ve liderlik yolunda çok kritik iki puanı Diyarbakır deplasmanında bıraktı. Gerçekten seyir zevki oldukça yüksek, tempolu bir karşılaşmaydı. Peki sence Beşiktaş’ın bu mağlubiyetindeki ana sorun neydi? ⚽ netleşti mi kafanda?