Evet arkadaşlar Beşiktaş - Sivasspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını bence kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Sivasspor'a deplasmanda 1-0 yenilerek şampiyonluk şansını bence kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

Beşiktaş geçen sezonda kötüydü, bu sezonda kötü.
Bunun en büyük sebebi kötü bir kadro, veya kötü yedekler.
Bunların sorumlusu yönetimdir, yönetim değişmedikçe Beşiktaş'ta ilerleme olmaz.
Doğru hatırlıyorsam bugün, kiraladıkları yerli biri vardı o oynuyordu orta sahada yanına ilk maçını oynayacak Amir ve Necip vardı.
Mesela Necip'in orta sahada ne işi var? veya kiralık transferlerle nereye kadar?
Bahsettiğim rotasyon önemi bu, kadro derinlikleri yok.
Para gitmesin diyedir o
Diğer konulardada söylemiştim beşiktaşın fikstürü çok zor sivas, adana, kayseri, trabzon, fener, başakşehir, antalya bu maçların tamamını dışarıda oynayacak ve bunların çoğunda yenilecek, zaten sivasa yenildiler ve aktif olarak şu an liderle arasında 12 puan var buda 5 maç demek. Galatasaray yarın Trabzonsporu yenerse şampiyon olduğunu söyleyebilirim.
Kaybettik zaten. Türk futbolu taraftarının değişmez kafa yapısı galatasaray'da az okan buruk kötü gitsin hemen fatih terimi getirirler beşiktaşta şenol güneşi, fenerbahçe ismail kartalı ya da aykut kocamanı değişmez bu. Aman başka birini deneyelim demezler. O yüzden bize de mübah.
Cevap
6Cevap
Bence de şampiyonluk şansı çok zor artık.
Beşiktaş bitti bu sezon
Beraberlik bekliyordum ama Sivas yendi. Bjk nin puan kaybedeceğini tahmin ediyordum. İşleri artık çok zor. İmkansız tabii değil ama çok çok zor.
Olsun Bejekem bu sezon havlu attınız zaten
Belirlenmiş sistemde zaten olamazdı gördük adana Fener maçını
İyi olmuş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?