Evet arkadaşlar Beşiktaş bugün'de Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş'ın bu kadroya en az 6-7 tane çok kaliteli adam alması lazım yoksa şampiyonluk yarışından gelecek sezonda ilk 10 haftada kopar! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş bugün'de Sivasspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Beşiktaş'ın bu kadroya en az 6-7 tane çok kaliteli adam alması lazım yoksa şampiyonluk yarışından gelecek sezonda ilk 10 haftada kopar! Ne düşünüyorsunuz?

Hasan Arat takımın bu halde olduğunu bile bile geldi ve bunu düzelticem dedi ama şu anlık herhangi bi gelişme söz konusu bile değil ayrıca transferimiz bile yok svessona gerek varmıydı orası bile bilinmez ama yinede iyi bi hamle oldu anında ucuza almak, oyuncuların çoğunu göndermeliyiz öncelikle şu gitsin diyeceğim birçok isim var mesela bugüne bakarsak Ersin çöpmüş bizim adam akıllı yedek kalecimiz bile yokmuş cidden çok yazık koskoca Beşiktaş bu hale geldi bizim geçmişte yaşadığımız güzel başarılara zaferlere ihanettir bu durum
Oyuncu kadrosu yanlış
Demir Ege ye çok yükleniliyor
Fiziksel olarak hazır değil
Semih kılıçsoy un olmadığı maçlarda Beşiktaş zorlanıyor
Beşiktaş a gedsonun önüne iyi bir 10 numara
Yanına iyi bir 6 numara lazım
İyi bir sol ve sağ açık lazım
Sol bek idare eder matsuaku ile
Sağ bek lazım
Svensson dan olmaz rosier eskisi gibi değil
Ghezzal eskisi gibi değil
Cenk tosun emeklilik vakti gelmiş
Salih uçan bal yapmayan arı
Takımda
Gedson, Semih kılıçsoy, demir ege tıknaz dışında iyi oyuncu yok
Zaydutdinov potansiyeli Kısıtlı
Kötü gitmiyor. Kötü gitmesine sebep oluyorlar. Federasyon ve hakemler deki sezon başından beri Beşiktaş düşmanlığı haddini aşarak devam ediyor. Sırf rengimizin içinde sarı yok diye her hafta hatalı kararlar, verilmeyen penaltılar, aleyhimize verilen kararlar. Evet takım kötü ama sezon başından beri bi bakilsa buna sebep federasyon, hakemler ve önceki Yönetimin iş bilmezligi. Ama elbet düzelecek bu devran.
evet ama beşiktaş da düzgün oynamıyor gelen den geçen den gol yiyor takım oynamıyor
Zaten kötü durumda olan Beşiktaş i son haftalarda hakemler dogruyor. Adana demir maçında iki penaltısinin verilmemesine rağmen VAR devreye girmezken Sivas'ta VAR devreye girip penaltı iptal ediliyor.
Hasan Arat sesini yükseltmeli. Bizim ligde bu işler böyle yürür. Susanı ezerler.
Beşiktaş sezon başından beri hakemler tarafından doğranıyor zaten en az 12 puanı gasp edildi. Rakiplerinden fenerbahçe'nin 12 galatasaray'ın ise 6-7 puanı yine hakemler sayesinde aldı! Eğer var doğru şekilde çalışsa şu anda galatasaray'ın 51-52 fenerbahçe'nin 48 beşiktaş'ın bu kadar kadro olarak eksik olmasına rağmen 46 puanı olurdu! Ha bu şampiyonluk yeterli mi belki değil ama sen hakem olarak görevini yap eyyam yapma kardeşim! Liderin 5-6 puan gerisinde olan beşiktaş bence hala şampiyonluk yarışında olurdu!
Erman Toroğlu: Serkan Tokat Beşiktaş’ın gol atmasını istemiyor, bu pozisyona karışamaz. Ben olsam penaltıyı verirdim.
Mehmet Demirkol: "Salih Uçan'ın pozisyonunda penaltı olmadığına dair hiçbir delil göremiyorum ben de herkes gibi. Hakem gidip neden vazgeçti? VAR hakemleri bile Beşiktaş'ın penaltısının neden iptal edildiğini anlayamamış. VAR konuşması kesinlikle açıklanmalı."
Beşiktaş'ın her hafta maçlarında penaltıları verilmiyor bu maçın dışında daha bir hafta önceki adana demirspor maçında yine 2 penaltısı var'a rağmen verilmedi! Bıktık bu rezil hakemlerden! Ali koç ve erden timur özellikle ali koç hala palavradan var'a yabancı hakem gelsin diyor ama orta hakem konusunda yerli hakemde ısrarcılar, peki neden? Eyyam devam etsin diye! Var'a ve sahaya yabancı hakem gelse bu sene en büyük zararı fenerbahçe ve galatasaray görürdü ama işlerine gelmedikleri için hiç birinin gıkı çıkmıyor!
Cevap
21Cevap
Maçı iyi buldum.
anç yıktı gitti takımı, öyle bir transferler yapmış ki yönetim değişti 5 tane teknik direktör değişti hala takım adam olamadı bu sene fos önümüzdeki seneye çok sağlam 8 9 tane transfer şart
Beşiktaş'ta Şu an oyuncu olarak sayıkcak bi semih var bence çocuk yaşına rağmen takımı sırtlıyor yeri geldiğinde
2018-2019 Fenerbahçe, 2021-2022 Galatasaray, 2023-2024 Beşiktaş için kabus oluyor. Beşiktaş'ın mağlubiyeti 14'ü bulur. Üç hafta attığı gol yok.
İzlemedim kırmızı kart penaltı verilmemiş yine herhalde
Koptu denebilir zaten. O kadar adama gerek yok. 3-4 tane yeter
Türkiyede maçlar sahada oynanmaz tr ligi gsnin çiftliğine döndü
Bjk çok kötü toparlamaları çok zor transfer bile yapmakta geçiktiler
Sivasspor'un da kümede kalması için Beşiktaşla oynaması gerekiyordu zaten. Garanti 3 puan işte. 😄😄
Seneye Beşiktaş Şampiyon PTT Ligi'nde harikalar yaratacaktır eminim
Beşiktaşın maçı olduğunu bile bilmiyorudm. Düşün kadar tat vermiyo jk
Güle bukdum ah bebeim ben yakışıklı görmeden yapamam
Vasat buldum oyunu yarıda kapattım
bjknin kadrosunda sorun yok oyuncularda var
Transfer lazım muleka ile olcak is değil
hakemler yedi beşiktaşı
Biz buralara düşecek takım mıydık :((
Öldük gommeyi unuttular
Berbat dijiturk aldugimiza pisman oldum
Yıldık diyorum...
çok daha farklı olabilirdi