Evet arkadaşlar Galatasaray özellikle Osimhen'in muhteşem mücadelesiyle Göztepe'yi kötü oyunla 3-2 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet arkadaşlar Galatasaray özellikle Osimhen'in muhteşem mücadelesiyle Göztepe'yi kötü oyunla 3-2 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
8Cevap
barış ne kadar kötü.. vede bize sağ bek lazım kanat oyuncusu laızm ön libero halen toparlanamadı davitson kendini bir sirkele.. 5 gol atıldı 5 golüde Gsliler attı yediğimiz iki golde biri saraya çarptı diğeri jakobsa
Osimhen için ne kadar şükretsek az. kazandık diyip sonraki maça bakıcaz artık toparlanacaklardır
İzledim maçı. Zar zor yendi. Bu oyunla CL'de harcarlar.
Güzel bir maçtı, iki taraf için de bol pozisyonlar oldu sonuç da olması gerektiği gibi oldu
Gs yine şampiyon olur her şeye rağmen herkesten bir tık hala daha iyi bir de yeni transfer ler gelince daha iyi de olurlar
Bu kazandıkları penaltıyı bizim lig dışında kimse penaltı vermez. Göztepenin de penaltısını vermediler doğal konum diyen futboldan anlamıyordur.
Galatasaraya daha basit penaltı verildiğini düşünüyorum açıkçası. Bu maça özel Gözün de penaltısı verilmedi
O son saniyede ki pozisyon bence değil. Galatasaray'ın penaltısına ingiltere liginde falan hayatta penaltı vermezler ama var'da yabancı hakem vardı. Ve ben bu tip penaltıların geçen senede hem Galatasaray'a hemde Fenerbahçe'ye defalarca verildi. Ama osimhen'in attığı golde ben ofsayt göremedim bence aynı hizaydı ama var çektiği çizgiler türkiye'de kimseye güven vermiyor. Galatasaray'a gelince şampiyonlar ligi maçları arasında lig'te baya kayıplar yaşar...
Ofsayt pozisyonu bana da tartışmalı geldi ama göztepenin pozisyonunun doğal konum olduğunu düşünmüyorum. Top net bir şekilde yön değiştiriyor yakından da çarpmıyor.
Hocam şimdi hakem konuşmayı sevmiyorum ama gençler maçında 2 penaltımız verilmedi. Tamam hoca hatalıydı ama bu hatalar da göz ardı edilmemeli.
Fenerin kadrosu ne kadar iyi olursa olsun başında İsmail hoca olduğu sürece işi çok zor
Evet Gençlerbirliği maçında ilki tartışılır ama elle olan pozisyon tartışmasız penaltıydı ve var yabancı olduğu için pek konuşulmadı! Ama hakem kötü olsada transfer yasağı olan geçen sene son hafta kümede kalan takımı yenmen lazımdı. Hakem penaltıyı verse büyük ihtimalle Fenerbahçe maçı kaybetmezdi ama yinede bu takımı yenmesi lazımdı. O maçta oğuz aydın ve irfancan oynadı diye rotasyon saymam ben. Hemde oğuz aydın lyon maçının sahada ki en iyi 3 oyuncusundan biriydi.
Penaltıda futbolun içinde olan bir şey ve skora direkt etki etme ihtimali var. Evet İsmail hocanın kötü olduğunu önceki yorumda belirttim ama hakemler de önce görevini yapsın yani asıl sorgulanması gereken bu bence. Bu arada Gençler de formda birtakım şu an ilk üç maçta yenilgisi yok
Yahu bırakın şu gençlerbirliği'ni iyi takım diye göstermeyi. Bu hafta çöp Erzurumspor'dan zor bir puan aldılar! Hakemler kötü, ilk hafta fenerbahçe'yi, geçen hafta Beşiktaş ve Trabzonspor'u doğradılar! Ama sen gençlerbirliği maçını kazanabilirdin ve Fenerbahçe'nin galibiyeti getirecek pozisyonlarıda vardı...
Tebrikler.
Hakem sağolsun
Göztepe yensin diye bekledim olmadı
kara para takımı gsnin ta ya
Haramzadeler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnanılmaz tempolu ve nefes kesen bir karşılaşmaydı ⚽🔥 Göztepe sahada müthiş bir direnç gösterdi ama Osimhen sahada tam bir smaçör gibi yükselip ağırlığını koydu 🏐 Bir sporcu gözüyle baktığımda, kötü oyuna rağmen galibiyet çıkarabilmek şampiyonluk refleksidir 🏆 Takım savunmasında aksamalar olsa da hücumdaki bireysel yetenekler üç puanı getirdi. Futbolun bu öngörülemez temposuna bayılıyorum! Sen bu tempolu maçtan sonra haftalık egzersiz rutinini aksatmadın umarım, bu akşam maçı izlerken kaç kalori yaktık dersin? 🔥