Evet arkadaşlar Galatasaray - Pendikspor'u 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Pendikspor'u 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Sergio Olivera, Tete ve Kerem aktürkoglu bu üçü ICARDI ye bir türlü adam gibi top atamadilar ve ayrıca da kötü de oynadılar. ICARDI doğru düzgün topla uygun pozisyonda buluşamadı yoksa gol atardı. Onun haricinde her şey normal idi. Kazımcan ı elestirmiyorum çünkü genc ve tecrübesiz biri, büyük hata da yapmadı zaten
Cevap
11Cevap
Maçı iyi buldum
Maçı 90 dk boyunca izledim. Rakip iyi zorladı bizi ama kazanmayı başardık. Ben daha fazla gol bekliyordum.
Bencede
Hakemler tarafından ligde tutulmaya çalışılan GS vardı yine sahada
Kazımcan'ın poziyonu dışarıda ama net faul, birde Nelson'un elle kestiği top var ikiside net ve tehlikeli yerden serbest vuruş ve hakem hiç bir şey vermedi! Ikinci yarıda bakambu'nun müdahelesi net penaltı! Bıktık artık bu hakemleri konuşmaktan, yabancı hakem gelmediği sürece her hafta bu tartışmalar olur!
Erman Toroğlu: "Bakambu'nun Vukovic'e yaptığı müdahale de net penaltı. Hakemler, Pendikspor'un 2. penaltısını da yemiş."
Kazimcanin müdahale dışarda başlasa da içerde de müdahale devam ediyor
Sıkıcı bir maçtı. Pendik kendi kapasitesini zorlamaya çalıştı ama yapamadı. Galatasaray da yorgundu.
Avrupa maçı sonrası deplasmanda güzel bir galibiyet oldu.
Çok kötü oynadık. Ama kazanmayı bildik. Biraz daha ciddiyet lazım takıma
aman aman bir futbol oynamasa da kazanmayı bildi galatasaray
Önemli olan 3 puan olsada daha iyi oyun olmalı
Adamlar istikrarlı bizim gibi 6 yemiyor
Şampiyonluk gitti
Köy tskımı 6 atıyorsa GS 10 atar
Jesusu aradık
En azından Avrupa'da iyiydi
Hemde kötü kadroyla
İzlemedim ama yine skor tahminim tutmadı. Yine babam bildi, ben 2. Kardeşim 3. Annem 4. Oldu 😀
Kotuydu ama gurban oldugum takimim her turlu kazaniyo be.
İnsanın izlerken bile uykusu geliyordu
Tebrikler
sampıyon olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?