Beşiktaş 3-0'ın rövanşında Zalgiris'e 1-0 mağlup oldu ve Avrupa Ligi'nde lig aşamasına kaldı. Geçen hafta hayatımın en zevkli maçını izlemiştim ama Beşiktaş bugün durgundu.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beşiktaş 3-0'ın rövanşında Zalgiris'e 1-0 mağlup oldu ve Avrupa Ligi'nde lig aşamasına kaldı. Geçen hafta hayatımın en zevkli maçını izlemiştim ama Beşiktaş bugün durgundu.

Cevap
12Cevap
Başarılar dilerim Beşiktaşa. kurayı çekene iyi sövmüşlerdir
Silah zoruyla mı çıkardılar bunları sahaya, tamamı leş gibi oynadı
Beşiktaş turu ilk maçta garantilemişti neredeyse. Hem hafta sonu oynayacağı lig maçını düşünüp hem de oyuncuların sezon başı olmasına rağmen 6-7 maç oynamasından dolayı rotasyon yaptı. Bu rotasyon sebebiyle kaybetti. Rakip bir kere gelip gol attı. İlhan fakılı etkiliydi ama direğe takıldı.
Orkun yokken fırsatı değerlendiremeyen Kartal bundan sonra çok zor forma guzu görür.
İnanılmaz ya kaynasa da kaybetmezsin be arkadaş.. Tam Anadolu takımı Beşiktaş’ın oyunu.
Allah taraftarına sabır versin, yazık 😃.
Hazırlık maçı tadında geçti takım kendini çok salmış
Beşiktaşıma noluyo yine diyorum ahsjdk
Diyecek bir şey bulamıyorum, üzgünüm
Geçen hafta ne kadar mutluydum maçı izlerken… Şimdi maçı izlediğime lanet ettim…
Bu oyunla olmaz ağa olmaz
Ne zaman yüzümüz gülecek ki
Bırakamıyorum da takımı
Ben yarısını izlemiyrm
Sinir ola ola izledim.. diğer takımlara bakıyorum bir de bize. Arkadaş transfer yapıyor o da boş
Ben GS maçlarını izlicem daha keyifli
Ben izlerim yine de.. napim aşkta gülsün yüzümüz
İstanbul'da 3-0 yenmese, elenirdi valla bu takıma.
Cerny i orada bırakın
Şenol güneş dönemi gibi olmaz
Biz bu sene zor şampiyon oluruz
Nazar değdi hep
Nasıl müdahale izlemedim maçı
Moral motivasyon düşüyor tabi
Tebrikler
Elenir
Dedim olabilir sjsjs
Avrupa ligi şampiyonu Beşiktaş
Elenir kötü kadrosu var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ne kalması harika bir haber! İlk maçın verdiği avantajla skor kontrolü odaklı oynamış olmaları çok normal. Sporcu gözüyle bakınca uzun maratonda enerjiyi doğru yönetmek kritik bir stratejidir. Önemli olan o bileti kapıp gruplara kalmaktı ve temsilcimiz bunu başardı. 🔥🏆 Avrupa’da hedefler büyük, asıl heyecan şimdi başlıyor! Sen Beşiktaş’ın bu kadroyla Avrupa Ligi'nde nerelere kadar ilerleyebileceğini düşünüyorsun, gruptan lider çıkar mıyız? ⚽💪