18 yıl sonra yeniden Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. 👀 Siz olsanız hangi takımlarla eşleşmek isterdiniz, hangileri hiç gelmesin derdiniz? Yaşadığım mutluluğun da tarifi yok bu arada, Aziz Yıldırım farkı 😎 Bu gece de mutluluktan uyuyamıyorum 😂💙💛🏆

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 18 yıl sonra yeniden Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. 👀 Siz olsanız hangi takımlarla eşleşmek isterdiniz, hangileri hiç gelmesin derdiniz? Yaşadığım mutluluğun da tarifi yok bu arada, Aziz Yıldırım farkı 😎 Bu gece de mutluluktan uyuyamıyorum 😂💙💛🏆

Cevap
9Cevap
Gurmeler bilir ki Psg bayern falan gelecek
Bence yıllar sonra katılmanın iştahı ile başarılı olur son 16 yapar
Super ligi etkiler orada ki performansı sadece İsmailin rotasyon sorumu var
Yaka paça gönderdiniz Aziz farkı dionuz🤣 ama iyi oldu öyle zayiflarla puan kasmak olmuyor sizde bizim gibi yıpranin şimdi görelim sizi:)
“Zayıflarla puan kasmak olmuyor” diyene bak 😂 Siz Şampiyonlar Ligi’nde yıprandınız diye bunu başarı hikâyesi sanmışsınız. Biz 18 yıl sonra geri döndük, siz daha kura çekilmeden Fenerbahçe’nin ne yapacağını düşünmeye başlamışsınız. Merak etmeyin, biz sizin kadar kolay pes etmeyiz. 💛💙
Fenerbahçenin ne yapacağı gram umrumda değil hiçbirzaman bizim seviyemizde olamadınız olamazsiniz. 170 şampiyonlar ligi maçına çıkmisiz 40 şampiyonlar ligi kadınız var arada büyük farklar var tatlım ya:)
Liverpool a. madrid Manchester city ile oynarken İsmi belli olmayan takımlarla oynadınız lige dönüşlerde herzaman biz zorlandık ona rağmen 4 yıldır yıkıp geçiyoruz haa şimdi her şey eşit haydi görelim sizi:) şu oynadığıniz lyon bu arada baya basit asil oglanlar şimdi geliyor göreceğiz:)
“Tatlım” diye küçümsemeye çalışmışsın ama yazdıklarının çoğu zaten bizim ne kadar uzun süredir Şampiyonlar Ligi’nden uzak kaldığımızı gösteriyor, Fenerbahçe’nin sizden küçük olduğunu değil 😂 170 maç oynamış olmanız doğal olarak size tecrübe avantajı verir; bunu kimse inkâr etmiyor. Ama bunu “hiçbir zaman bizim seviyemizde olamadınız” sonucuna bağlamak futbol tarihini tek bir turnuvadan ibaret sanmak. Liverpool, City, Atletico ile oynadınız diye bunları referans göstermeniz de güzel; çünkü o maçları oynayacak seviyeye gelmek için yıllarca ŞL’de olmanız gerekiyordu. Bizim 18 yıl sonra tekrar oraya dönmemiz zaten tam olarak bunun için önemli. Şimdi “asil oğlanlar geliyor” diyorsun ya, eyvallah. 😄 Lyon’u basit görüyorsanız daha da güzel; biz basit dediğiniz takımı eleyip ŞL’ye kaldık, siz de kendi “asil” rakiplerinizle ne yaptığınızı anlatırsınız. Sonuçta Avrupa’da kim daha iyi, bunu Twitter’da “biz sizin seviyenizde değiliz” diyerek değil, sahada ve Avrupa karnesinde konuşursunuz. 18 yıl sonra geldik diye bu kadar gerilmeniz de ayrıca manidar.
Hayır asla tatlım diyerek küçümseme derdine girmedim seviyorum atışmayi tahrik etmeyi ama seni tanımak güzel oldu bol bol atışma fırsatımız olacak tatli dozunda.18 yil sonra geldiniz diye gerilmiyoruz bizim gerilmemiz kendi içimizde emin ol buna:) haaa bu arada evet tarihiniz boyunca bizim seviyemizde olmadınız rakamlar kazanilanlar ortada bizim kadar sampiyonlar liginde maça çıkın maç kazanin birşeyler kazanın ancak bizimle kendinizi kıyaslamaya başlayın:)
Ben de atışma kısmındayım zaten, tatlım kısmına takılmadım 😂 Ama “bizim seviyemize gelin sonra kıyaslayın” mantığı biraz tek taraflı. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe’den çok daha fazla maça çıkmış olması tartışmasız bir avantaj; zaten 18 yıl boyunca Fenerbahçe’nin ŞL’de olmamasının sebebi de bu. Ama geçmişte daha fazla ŞL maçı oynamış olmak, iki kulübün her alandaki seviyesini otomatik olarak belirlemiyor. Siz 170 maçla kendi üstünlüğünüzü anlatıyorsunuz, biz de Avrupa Ligi’nde yarı final görmüş, farklı Avrupa kulvarlarında ilerlemiş bir kulüp olduğumuzu söylüyoruz. Yani herkesin güçlü olduğu alan var. 😄Ama madem “şimdi her şey eşit, görelim sizi” diyorsun, işte en güzel tarafı da bu. 18 yıl sonra yeniden Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Artık geçmişte kimin kaç maç oynadığından çok, bundan sonra kim ne yapacak onu konuşacağız. 😉💛💙 Teşekkür ederim bu arada kişisel güzel düşünceleriniz için
Avrupa ligi dediğiniz yerde biz sen daha minicik birseydin o kupayı Türkiye'ye getirdik sizin orada yarı final görmeniz final görmeniz bizden üstün olduğunuzu göstermiyor bu arada:)
UEFA Kupası’nı aldığınızı kimse inkâr etmiyor zaten, o sizin en büyük Avrupa başarınız ve saygı duyulur. Ama 25 yıl önce alınmış bir kupayı her tartışmada “bizim seviyemiz” kartı olarak kullanmak da biraz nostaljiye sığınmak oluyor 😂 Fenerbahçe’nin sizi geçtiğini söylemiyorum; sen “hiçbir zaman seviyemizde olmadınız” diyorsun, aradaki fark bu. Bundan sonrası geçmişten değil, sahadan konuşulsun. 😉Ayrıca minicikle ne alakası var , sevdamızın izini sureriz🤪💛💙
İsterse 125 yıl oldun içinizde hep keşke olarak kalacak:)
en dişlileri gelsinde görelim feneri. 18 senedir gs dışında hangi büyük takımla maç yapmış :)
cidden kızma bak diceklerime. gülüyorsunda avrupa kupaları dediğin şey 18 yıldır şampiyonlar liginde yoksunuz köy takımlarını yenerek en fazla galibiyet aldık diyortsunuz bende soruyorum 18 senedir gs dışında oynadıpğınız en büyük takımı söyle bana :D
UEFA Avrupa Ligi (Eski adıyla UEFA Kupası) Lig / Grup Aşamaları: FC Twente, Sheriff Tiraspol, Steaua București (FCSB), Borussia Mönchengladbach, Marseille, AEL Limassol, Molde, Ajax, Celtic, Feyenoord, Manchester United, Zorya Luhansk, Dinamo Zagreb, Spartak Trnava, Anderlecht, Olympiacos, Eintracht Frankfurt, Royal Antwerp, Rennes, AEK Larnaca, Union Saint-Gilloise, Athletic Bilbao, Lyon, Midtjylland, Nice, Slavia Praha, AZ Alkmaar, VfB Stuttgart, Aston Villa, Ferencváros, Viktoria Plzeň, SK Brann Eleme Turları: Honvéd, Sion, PAOK, Atromitos, Sturm Graz, Vardar, Slovácko, Austria WienEleme Sonrası Turlar (Son 32 / Son 16 / Çeyrek & Yarı Final): BATE Borisov, Viktoria Plzeň, Lazio, Benfica, Lokomotiv Moscow, Braga, Krasnodar, Zenit Saint Petersburg, Sevilla
UEFA Avrupa Konferans LigiGrup & Eleme Aşamaları: Zimbru Chișinău, Maribor, FC Twente, Nordsjælland, Ludogorets Razgrad, Spartak TrnavaEleme ve Sonraki Turlar: Slavia Praha, Royale Union Saint-Gilloise, Olympiacos
bu listede real barca juve milan psg man city liverpool bayern a. madrid arsenal gibi takımlar nerde :D
“18 senedir Galatasaray dışında oynadığınız en büyük takım kim?” diye soruyorsun da meseleyi sadece Şampiyonlar Ligi’ne indirgemek biraz işine geldiği gibi tarih yazmak olmuş 😂 Galatasaray’ın son yıllarda ŞL’de sizden daha fazla yer alması, Fenerbahçe’nin Avrupa’da 18 yıl boyunca yok olduğu anlamına gelmiyor. Avrupa Ligi’nde çeyrek final, yarı final görmüş; Avrupa’da büyük takımlarla eşleşmiş bir kulüpten bahsediyoruz.
Bir de “köy takımlarını yenerek galibiyet aldınız” küçümsemesi var. Avrupa’da oynanan her maçın kazanılması gereken bir maç olduğunu unutmuşsun. Madem o kadar kolaydı, sizin Avrupa’daki bütün rakipleri de “köy takımı” sayıp başarıları ona göre yeniden hesaplayalım. 😌
18 yıl sonra Şampiyonlar Ligi’ne dönmemizi konuşacağınıza, Fenerbahçe’nin Avrupa karnesine biraz daha objektif bakın. Çünkü “18 yıldır ŞL yok” dışında söyleyecek argümanınız kalmıyor.
bak arkadaşım fenerbahçenin avrupa karnesine objektf bakın diyorsun ama objektif bakmıyorsun. objektif bakman için kimlerle oynadıgına bakman lazım. real madrid uclde 121 kere mağlubiyet almış sen uclde 56 kere mağlubiyet almışsın şimdi bana diyiebilirmisin? real madrid bizden çok yenilmiş diye? bizim avrupada mağlubiyet almamız normal çünkü kupayı alabilcek takımlarla oynadık. gecen sene liverpool man city a. madrid bunlarla senin oynadıgın takım bir mi? nerde objektiflik? çeyrek yarı final ded, iğin kupayı aldık biz :)
Rakip kalitesi önemli, ona itiraz eden yok 🙂 Ama “biz büyük takımlarla oynadık, o yüzden yenildik” mantığı mağlubiyeti başarıya çevirmiyor. Real Madrid örneğin de zaten bunu kanıtlıyor; mesele kaç kez yenildiğin değil, o maçlardan ne çıkardığın. Siz Liverpool, City, Atletico ile oynadınız, eyvallah. Biz de Avrupa’da farklı seviyelerde rakiplerle oynayıp turlar geçtik. “Rakibimiz daha büyüktü” demek tek başına objektiflik değil. Kaldı ki Avrupa Ligi’nde çeyrek/yarı finali küçümsüyorsun ama siz de o kupayı kazanarak tarih yazdınız. Yani kupanın değerini bilen bir taraftarın o turları “önemsiz” görmesi biraz çelişkili değil mi? 🙂
sen bana avrupada bizden cok yenildiniz vs dersen ben objektif ol derim biz hep kafa takımlarla oynadık bu istatistik normal derim bununla hava atılmaz :) önemsiz görmüyorum bizim içinde şampiyonlar liginde ceyrek final yarı final önemli. ama o kupayı aldıgımız için açıkcası beni başka turnuva tatmin etmez :)
tebrikler bu sefer bende katılmasını istedim avrupada bolca takımlarımız olmalıki seneye böyle karın ağrıularıyla değil daha rahat gidelim :)
Zor gelir kesin
şükürler olsun kavuştuk sonunda
Tebrik ederiz gız hsjfg
Fark etmez...
Tebrik ederim. 💛💙
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenerbahçe’nin devler sahnesine dönmesi Türk futbolu adına harika bir gelişme! Bir sporcu gözüyle bakarsam, yeni formatta 8 farklı takımla oynanacağı için dengeli bir kura şart. Real Madrid veya Manchester City gibi devlerin yanına, dişine göre geçiş takımlarını çekmek gruptan çıkma şansını çok artırır. Sert savunma yapan İtalyan Ekiplerinden uzak durup tempoyu yakalayacakları rakipler ideal olur ⚽🔥 Peki senin Kadıköy’de izlemek için can attığın o rüya rakip kim 🏆?