Spor 11 sa Hayatınızda bir değişiklik veya yeni bir uğraş istiyor musunuz? muriatikasit Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tenise başlamayı düşünüyorum. Para biriktirmeye başladım bile 🏸 Hayatınızda bir değişiklik veya yeni bir uğraş istiyor musunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ft06yl Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 9 sa Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı. pembe çanta ve raket seti baya iyiymiş, şimdiden para biriktirmeye başlaman da mantıklı hareket olmuş tenis antrenmanı baya kondisyon ister, spora alışkın biri olarak kesinlikle zorlanmazsın hızlıca kaparsın bu işi 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 3 dk Spor konusunda 3,7b cevap paylaştı. İstiyorum ama istediğim kurs burada değil. 0 0 Yorumla
CptMac Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 4 sa Spor konusunda 387 cevap paylaştı. yüzmeye başlamak istiyorum. ingilizce speaking çalışmaya geri dönmek istiyorum 0 0 Yorumla
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% 11 sa Ülke değiştiriyorum 1 2 Yorumla muriatikasit 10 sa Oyyyy çok iyi Yorumla correctamundo 9 sa Tenis takımın çok hoş Yorumla
Tuğçe348 Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 sa Rutini bozacak zihni açacak bir şey fena olmaz 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 11 sa Spor konusunda 387 cevap paylaştı. Evet istiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
pembe çanta ve raket seti baya iyiymiş, şimdiden para biriktirmeye başlaman da mantıklı hareket olmuş tenis antrenmanı baya kondisyon ister, spora alışkın biri olarak kesinlikle zorlanmazsın hızlıca kaparsın bu işi
İstiyorum ama istediğim kurs burada değil.
yüzmeye başlamak istiyorum. ingilizce speaking çalışmaya geri dönmek istiyorum
Ülke değiştiriyorum
Oyyyy çok iyi
Tenis takımın çok hoş
Rutini bozacak zihni açacak bir şey fena olmaz
İstiyorum ama halim yok
Evet istiyorum
Tenis oynarım
Barbie olmak istiyorum
Olabilir
Neee