Hayatımda ufak çaplı değişimler elbet olabilir zaman zaman oluyor değişime açık biriyim kendimi belirli kalıplarda bırakmam değişim gerektiren alanlar varsa değiştiririm. Doğrudan benim elimde olmayan bazı şeylerin de değişmesini istiyorum ama daha zamanı var diye düşünüyorum bekleyip göreceğim. Fazla ve keskin değişimlere ayak uydurması zor olur doğru zamanda doğru şekilde olan her yerinde değişim hayatımız için önemli birer unsurdur. Herkese tavsiyem değişimlere açık olun dar görüşlü olmayın hayata geniş pencereden bakabilmesini bilin.
Hayatın ta kendisi adeta bir okyanusun akışında her daim süregiden dalgalanmalarla gerçek ritmini ve dinamiğini, zindeliğini, tazelenip temizlenmesini, arayışlarını ve buluşlarını değişimlerden beslenerek alıyor fikrimce. Bazı imgeler ve insanlar hayatımızda sarsılmadan, sabit kaldıkça mutlu ve güvende hissederiz, misal, ailemiz, dostlarımız, en çok sevdiğimiz insanlar... Haricinde değişimlerle renklenmek, zenginleşmek zihnimizde ve ruhumuzda ayrı ayrı yakamozlar yaratır, yaşıyor olduğumuzu daha derinden hissederiz, hayata bizim güzel katkılarımız da böylece çoğalır, kaliteli, anlamlı bir "yaşayan" oluruz. Güzelliklere doğru değişim çok mühim bir ayrıntıdır. Buna en başta çabalaması gereken kişinin içtenlikle kendisi olmalıdır...🦄🍀🍏⭐❤️
Ben hayatımda bulunan hiç bir şeyi değiştirmeyi sevmem , gerekliyse değiştirebilirim ama bu en son tercihimdir. :) Yeni yıldan itibaren birtakım değişiklikler olacak.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet hende nasıl. Cesaretimi toplayıp bulunduğum ortamdan uzaklaşmak mesela. Ve en önemlisi sevdiğim ama çok uzakta yaşayan adam ile vakit geçirmek, hayatı paylaşmak & ona sarılmak gibi... ama imkanım yok