Kişilik & Karakter Hayatınızda değiştirmek istediğiniz var mı? zeyneepp623 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Soruda bir şey yazmayı unuttum Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir şey var mı? Soru bu Hayatınızda değiştirmek istediğiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayatımda çok şey var değişmesi gereken 0 0 Yorumla
ILoveGOJO Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Fakirliğilimi. Fakirliğilimi alın zenginlikle değiştirin gerisini parayla hallederim 0 0 Yorumla
Alphaİst Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kalabalık şehirde yaşıyorum. Köyde sakin bir şekilde yaşamak isterdim 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var, bu sabah mesaiye gitme işini kim bulduysa burdan onun ben anasını av….. neyse sakinim 😄 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 891 cevap paylaştı. Polat Alemdar gibi her şeyin değişmesini istiyorum 😬 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Medeni halim 😃 0 0 Yorumla
Bamsıbeyrek91 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aslında tersine değişiklik sevmiyorum 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Hayatımı 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. çoğu şey. 0 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdilik yok. 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. maddi durumum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl yok. senin? 0 6 Yorumla zeyneepp623 1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl işte, nedir? Yorumla zeyneepp623 1 yıl her şey Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yok artık🤷♂️ neden yaw Yorumla Cevap sahibi 1 yıl belliki çok düzgün kızsın. böyle düşünmeme, mutsuz olmana üzüldüm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yazzz😬 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayatım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Cinsiyetim 0 6 Yorumla ILoveGOJO 1 yıl Bence kadın olmak istemezsin :D ama yine de kararlıysan sonuna kadar destekliyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden istemiyim? Yorumla ILoveGOJO 1 yıl Yani Türkiye şartlarında senin için tehlikeli ben seni destekliyorum ama lütfen kendine dikkat et Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok zaten trans değil doğuştan kadin olmak isterdim Yorumla ILoveGOJO 1 yıl Fark ettim, ama dediğim gibi dikkat et kendine XD Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dikkat ediyorum zaten Sagol :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hayatımda çok şey var değişmesi gereken
Fakirliğilimi.
Fakirliğilimi alın zenginlikle değiştirin gerisini parayla hallederim
Kalabalık şehirde yaşıyorum. Köyde sakin bir şekilde yaşamak isterdim
Var, bu sabah mesaiye gitme işini kim bulduysa burdan onun ben anasını av….. neyse sakinim 😄
Polat Alemdar gibi her şeyin değişmesini istiyorum 😬
Çok tembelim bunu değiştirmek isterdim
Medeni halim 😃
Aslında tersine değişiklik sevmiyorum
Var kendimi
yasadigim yer
Aslında kendimi değiştirmek istiyorum
Hayatımı
çoğu şey.
Tabiki var
Şimdilik yok.
Deme öyle aşko
maddi durumum
yok. senin?
Var
işte, nedir?
her şey
yok artık🤷♂️ neden yaw
belliki çok düzgün kızsın. böyle düşünmeme, mutsuz olmana üzüldüm
yazzz😬
Hayatım
Hayır yok
Cinsiyetim
Bence kadın olmak istemezsin :D ama yine de kararlıysan sonuna kadar destekliyorum
Neden istemiyim?
Yani Türkiye şartlarında senin için tehlikeli ben seni destekliyorum ama lütfen kendine dikkat et
Yok zaten trans değil doğuştan kadin olmak isterdim
Fark ettim, ama dediğim gibi dikkat et kendine XD
Dikkat ediyorum zaten Sagol :)
Kendim
Her şey
Var tabi
Hayatımı
senin var mı