Kişilik & Karakter Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir dönem var mı ? amanbesorgıtsın55 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl hangi yaş grubu ve neden Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bir dönem var mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. evet yaşamak istemezdim ben 0 3 Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl neyı u Barış_LonelyForever 1 yıl hayatı yani ölmek amanbesorgıtsın55 1 yıl sebep
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sayacam da hepsi kötü Allah'tan hep kurtuldum kurtardılar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bebeklik dönemim 0 13 Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çünkü orada yaşadığım bir travmanın sonuçlarını hala çekiyorum Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl aile dizilimi gidebilirsiniz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yapmadığım şey kalmadı sonuç değişmiyor Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl niçin bu kadar seni üzen sey ne Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 18 Yaşına gelmeme rağmen aşamadığım şeyler var ve bunlar tüm hayatımı etkiliyor. Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl daha ergenlik dönemindesin ve erkekler geçolgunlaşıyor çok dogal bunları yaşaman ama aşmak için üstüne gitmelisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gerçekten ondan değil aşmam gereken şeyi normal birisi maksimum 4 yaşında aşıyor Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl historik kişilik bozuklugu olabılırsın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Daha çok regsesyon gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabi fiksasyon da vardır işin içinde Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl işte geçmişin yüklerinden arınman gerekıyor beynı yoran seylerden uzak durman gerekıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Keşke yapabilsem bende istemem, bu benim seçimim değil. Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Geçmişte 0 3 Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl neden ki Yorumla Gizemnurr9 1 yıl Üzüldüğüm zamanlar oldu Yorumla amanbesorgıtsın55 1 yıl hım ama geçmiş geçmşte kaldı ıyı seyler yapmak ıcın hala vakıt var Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yok böyle devam 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. Evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
evet yaşamak istemezdim ben
neyı
hayatı yani ölmek
sebep
Sayacam da hepsi kötü Allah'tan hep kurtuldum kurtardılar
Yok genel olarak memnunum
Bebeklik dönemim
neden
Çünkü orada yaşadığım bir travmanın sonuçlarını hala çekiyorum
aile dizilimi gidebilirsiniz
Yapmadığım şey kalmadı sonuç değişmiyor
niçin bu kadar seni üzen sey ne
18 Yaşına gelmeme rağmen aşamadığım şeyler var ve bunlar tüm hayatımı etkiliyor.
daha ergenlik dönemindesin ve erkekler geçolgunlaşıyor çok dogal bunları yaşaman ama aşmak için üstüne gitmelisin
Gerçekten ondan değil aşmam gereken şeyi normal birisi maksimum 4 yaşında aşıyor
historik kişilik bozuklugu olabılırsın
Daha çok regsesyon gibi
Tabi fiksasyon da vardır işin içinde
işte geçmişin yüklerinden arınman gerekıyor beynı yoran seylerden uzak durman gerekıyor
Keşke yapabilsem bende istemem, bu benim seçimim değil.
Şimdiden sonrası olabilir
neden
Geçmişte
neden ki
Üzüldüğüm zamanlar oldu
hım ama geçmiş geçmşte kaldı ıyı seyler yapmak ıcın hala vakıt var
Hayır yok
Yok böyle devam
Evet var