1 gü
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Rahatsız edici boyutta durum göremedim açıkçası fakat dümdüz şekilde diyorsan disiplinli şekilde yaparsan bir ayda büyük sonuç ortaya çıkar.
Spor salonuna gitmesen bile yürüyüş yapmak bile büyük fayda sağlar.
Doktor onayı olsa daha sağlıklı olur ama istersen buna benzer programlara bakabilirsin.
Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak suya yarım limon sık + elma sirkesi 1 yemek kaşığı. Karıştır ve iç.
İmkanın varsa eğer mekik, plank gibi egzersizleri yapıp ardından kondisyon bisikleti veya yürüyüş yapabilirsin sabah aç karnına.
Kahvaltı kısmına gelirsek burada şöyle bişi önerebilirim. 1 tam yumurta 2 yumurta beyazı. 30 gram yulaf ezmesi 40 gram çilek ahududu vb meyvelerden biri olabilir üzerine tarçında koyarsın.
Öğlen protein ağırlıklı hindi, tavuk eti, balık, kırmızı et. Hangisini seviyorsan bütçen hangisine el veriyorsa. Yanında az miktarda pirinç pilavı olabilir.
Akşam ise Protein ağırlıklı yine. Mümkünse karbonhidrat alma veya 30 gram gibi pirinç tüket öğlenki gibi. Burada amaç karbonhidratı azaltmak.
Kalori açığı oluşunca yağ yakarsın.
Fast food, soslu gıdalar, kızartmalar, trans yağlar vs. bunları azaltıp sağlıklı öğünleri seçtiğinde ve bol su tükettiğinde zaten vücut başta ödemi atmaya başlar. Sonra yağlarda gözle görülür şekilde zamanla azalmaya başlar. Hani beslenmeye uyup sağlıklı beslenir ve kalori açığı oluşturupta hani spor salonuna gitmesen bile mekik plank yürüyüş yaparak bile fark oluşturabilirsin. 1 ay gibi sürede gözle görülür değişimi farkedersin. Kaçamak yapmadan 1 ay uygula bence.
Karın egzersizlerini şu yönden önerdim kardiyo öncesinde yani yürüyüşten önce yani karın bölgesi gün içerisinde pek hareket etmediğinden diğer bölgelerimize göre kan akışı daha yavaştır haliyle yağ yakımı o bölgede zordur genelde yağların o bölgelerde birikme sebebide aslında bu.
Karın egzersizlerini yaparak karın bölgesinde kan akışını hızlandırarak yağ yakımına dolaylı destek sağlanır. Şöyle diyeyim mucize beklenti olmasın önemli olan beslenme ve hareket etmektir. Bunları yaparsan üstüne karın egzersizleri yaparsan sana ek fayda sağlar bir tık daha fazla yağ yakmanı sağlar.
Beslenme başta zor gelecektir özellikle akşam 4-5 gibi ve akşam gece saatleri kriz başlar ilk günler zor geçecektir ama o kriz anlarında şunu getir aklına bozmıcam bozarsam gene başa dönerim ne için yaptığını hatırlat kendine. Zaten bunu alışkanlık haline getirince öyle krizlerinde sona erecek.
Hatta bazı günler tatil günlerinde mesela aralıklı oruçta uygulayabilirsin. Kahveyide abartmadan sade, sütsüz şekersiz tüketmen sana fayda sağlar. MEtabolizmayı hızlandırıyor.
Her öğününde yeşillik olsun bide abartıya kaçmadan zeytin yağı tüketebilirsin kızartmadna tabi kaşıkla mesela her öğün 5 er gram gibi.
aslında bunun bir süresi yok 3 ayda sürebilir 5 ayda sürebilir ya o hareketleri yapmak da önemli yani şöyle bir şey yaparsan dağ olur yapmazsan bağ olur diye boşuna dememişler o sporları yaparsan vücudu erir ama o bir yapmazsan erimez Ben de kiloluyum 1.72'ye 82 kiloyum zayıflamam lazım ama işte zayıflayamıyorum
Süreç, yaşam tarzına, metabolik durumlara göre değişkenlik gösterir. Herkes aynı süreçte aynı kiloyu veremez. Eğer herhangi bir sağlık sorunu yoksa, doğru beslenme, düzenli spor ve iyi uyku (dinlenme) ile 4-5 ayda etkili sonuçlar alırsınız. Kilo verme süreçlerinde işin %80'i doğru beslenme,%15 düzenli spor ve %5 dinlenmedir.
Aktif çalışırsa yediklerinede dikkat edersen bir ayda kendini belli etmeye başlar
Bunun belli bi süresi yok sana bağlı yemeğide kısman gerekecek çok kilolu durmuyor önce belden gidiyor benim sonra yüz sonra göbeğe sıra geliyor azim istikrar ve sabır önemli
Sade spor yetmez bir litre sürahi ye yarım limon atın öyle tüketin sabah ve akşam yemeği öncesinde bir kaşık elma sirkesini bir bardak suda seyreltip için çok faydasını görürsünüz toksin atmada
Aslında dediğin gibi gobeğin yok az kilon var 2,3 ayda erir
Sporun hakkını verirsen ve yemene dikkat edersen 6 ay sürer
Ekmeği ve market yoğurdunu kesersen , biraz da spor yaparsan bir ayda farkı görürsün
Diyetine uyarsan 4-5 ay yetebilir de kaç kilosun boy kaç
bence sorun yok. gayet iyisin. ama illede erisin diyorsan 2 ayda zayıflarsın
Bence en az üç ay o da yediğine aşırı dikkat edersen
Tamamen sana bağlı bu süreç
Sadece spor yetmez
Ayrıca çok kilolu değilsin
Göbeğim avr ama dümdüz değil
Açıkçası çok yok
Fakat spor yap ve yemene dikkat et
Göbek falan yok dümdüz ama g0tün güzelmiş etli ve şekilli
Ankara dan ısen kısa surede erıtmrne yardıme derım
6-7 ayda iyi konuma gelirsin ama diyetle beslemen lazım yoksa işe yaramaz.
Göbekten önce kalçayı şekillendirmelisin
Ne avr kalçam da
Neden öyle
Hizlisin
Gizli
Sende yağ mağ yok
Yediklerine dikkat edersen çabuk gider
sende iyisin
Teşekkürler
Önemli olan beslenme spor değil
Seninki gitmez boş ver
Düzenli spor ile 6 ayda.
Erimesin olmazsa olmaz o armut olacak birazcık bir şey olmaz ondan güzel gözüküyor
2 5 ay arası düzenli olursa
ayda 3-4 kilo vermek normal
Bulunduğun yere yakın futbol sahası var mı?
Göötüşünde erirse peki
Arkayı eritme sakın:)
Gayet çekisin hiç uğraşma gjfbn
İyisin işte ece
gobek yok ki
Beni çok Mutlu ettin
En düzenli siporda 4 ay
Cidden 4 ay da gidecek bi
Göbeğim mi var 🙄
Üzerindeki tayt mı?
Erir ve regli düzenli mi diyet yapıyor musun
Regl olmak üzereyim