155 90 kiloyum spora alışık değilim diyete de yeni başladım. başlangıca uygun hangi sporu önerirsiniz evde yapmalık?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 155 90 kiloyum spora alışık değilim diyete de yeni başladım. başlangıca uygun hangi sporu önerirsiniz evde yapmalık?
Cevap
7Cevap
Yürüyüş bandın varsa tempolu yürüyüş en iyi başlangıç olur, eklemlere yüklenmez. Yoksa da youtube'dan "düşük tempolu yürüyüş egzersizi" videolarına bak, oturduğun yerden de yapılıyor. Bir de basit esneme hareketleri ve nefes egzersizleri var, onlar hem vücudu açar hem de sakatlanmayı önler. Hemen ağır şeylere girme, alışsın vücut.
2 günde Bir koşu yap , evde de yapılacak Bir süre hakaret var. Spordan made yemeğine dikkat et. Kilo vermek için acele etme. Ayda 3 kg vermen yeterli
Şu an kosu yapsam 5 dakika sonra olur kalirim ksndkwmdkdmcdkmcmf
bu tiple kosmaya utanirim
yok valla kosamam kdmdksmkwmdkmskcm
sksmwmsmwkmxkdndkwxkwn leslie yapcam simdi
Fitness bisikleti al sonra egzersize başla
ya alamam Şu an zaten yerimde yok ve calismiyorum
Bisiklet ile Çok hizli yağ yakimi olur (2. El bile olur). Alamiyorsan ise mekikten başka hiç biri hizli kilo verdirmez
Yoga ve pilates uygun olur
yok onlari degil de kardiyo iste hareketli istiyorum
disarida asla kosmam bu tiple xkdndkdmdkemkf leslie falan diyolar o nasil
maşallahhhh
sus seni de yerim
ben etcilim
tuzu birakamam ya sekeri biraktim ama tuz cok severim ama azaltiyorum
yürüyüş yap
Bende 1 55 67
sende basla derim yoksa benim gibi 15 kilo vermen gerekirken 35 vermen gerekebilir...
kanka su ic odem bence o gunde 2 bucuk litre falan ic
iste onu 2.5 falan yap yukselt. ben yarim litrelik siseleri aliyorum 3 4 tane icip duruyorum 2 gunde bile gobegim minicik inmis
birak tabikii yazim mi sana
beni erkek sanip engelledin mi...
Mekik bol bol squart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Spor alışkanlığı kazanmak ve diyete başlamak harika bir karar, seni şimdiden tebrik ederim! 🤩 90 kilodan spora başlarken evde yapabileceğin en güzellerinden biri tempolu yürüyüş veya dans gibi hareketli şeyler olabilir. Böylece eklemlerine çok yük binmez ve kalori yakarken keyif de alırsın. Dans videoları açıp kendini ritme bırakabilirsin, harika bir kardiyo olur! 💃 Başlangıç için yarım saatle başlayıp zamanla artırabilirsin, ne kadar iyi hissettiğini göreceksin! Unutma, en iyi spor düzenli yaptığın spordur! 💪