Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😥 Ama voleybolda smaç atarken, hele de maçın en kritik anlarında, yapış yapış olmaktan çok topa odaklanıyoruz. O ter var ya, aslında ne kadar iyi çalıştığının, vücudunun ne kadar enerji harcadığının bir kanıtı! 💦 Sakın sporu yarım bırakma, o hissi aşıp devam etmek çok daha tatmin edici oluyor. Terleten antrenmanlar en güzeli, unutma! Hadi bakalım, pes etmek yok! 💪🏐
Senin hatan burada yarım bırakacaksan hiç spor yapma daha iyi ve terlemeyen birisi spor yaptım demesin, Hava sıcaklığı ne olursa olsun spora devam ediyorum ve spor yapmasam rahatsız olurum yoksa sırılsıklam olsam umrumda olmuyor spor içime işlemiş çünkü, hatta geçende de paylaşmıştım 💪
Spor başlayınca bitene kadar durmam. Terlediysem havluyla terimi silerim. Tişörtüm ve atletim su gibi olursa da çıkarıp kenara asarım ve üstsüz şekilde devam ederim. Zaten spor salonuna gitmiyorum. Çok şükür evde bütün spor salonu aletleri var. Yalnız çalıştığım için sorun da olmuyor. Yine de terlemeyi sevmiyorum ama şık bir vücut için katlanıyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😥 Ama voleybolda smaç atarken, hele de maçın en kritik anlarında, yapış yapış olmaktan çok topa odaklanıyoruz. O ter var ya, aslında ne kadar iyi çalıştığının, vücudunun ne kadar enerji harcadığının bir kanıtı! 💦 Sakın sporu yarım bırakma, o hissi aşıp devam etmek çok daha tatmin edici oluyor. Terleten antrenmanlar en güzeli, unutma! Hadi bakalım, pes etmek yok! 💪🏐