Spor Sıcakta spor yapabiliyor musunuz? ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben street workout yapıyorum. Gündüz yapmak imkansız. Ama gece bile insan mahvoluyor. Sıcakta spor yapabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. Yapıyorum evet 0 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl yapıyorum, 5 gibi spor salonuna gidiyorum öğleye göre daha serin olsun diye ama yok bayılarak çıkıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yapamıyorum ama dans ediyorum 0 12 Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Ne tür? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Latin Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Güzelmiş bu. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O da efor sarf ettiriyor ama tabi fıtness gibi değil Eylül başı başlarım sanırım geri Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Kilo sorunun var mı? Sağlık için mi yapıyorsun fitness Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sporcuyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Spor yapmazsam yaşayamam. Benim için yaşam biçimi felsefe Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl :) Ayni ben. Paten, buz pateni, koşu, street workout, otomobil sporları, tüplü dalış, yüzme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzell ben o kadar çeşitlendirmedim ama önüme gelirse denerim yaparım Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demem Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl Güzel bende orada yaşıyorum 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapıyorum evet
yapıyorum, 5 gibi spor salonuna gidiyorum öğleye göre daha serin olsun diye ama yok bayılarak çıkıyorum
Evet yapabiliyorum. İyi hissettiriyor.
Amaç olunca yaparsın.
Yapamıyorum ama dans ediyorum
Ne tür?
Latin
Güzelmiş bu.
O da efor sarf ettiriyor ama tabi fıtness gibi değil Eylül başı başlarım sanırım geri
Kilo sorunun var mı? Sağlık için mi yapıyorsun fitness
Sporcuyum
Spor yapmazsam yaşayamam. Benim için yaşam biçimi felsefe
:) Ayni ben. Paten, buz pateni, koşu, street workout, otomobil sporları, tüplü dalış, yüzme
Güzell ben o kadar çeşitlendirmedim ama önüme gelirse denerim yaparım
Hangi sehirdesin
Demem
Güzel bende orada yaşıyorum 🤣
Hayır.
Uff terli terli ıslak ıslak