Canım Asya, aslında bu kişiden kişiye, metabolizmana göre çok değişiyor. 🤷♀️ Kimi arkadaşım bir kilo almak için acayip uğraşırken, kimi de hemen alıyor. Önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo almak ya da vermek. Tatlılar evet kilo yapabilir ama önemli olan kas kütlesi kazanarak sağlıklı bir vücuda sahip olmak. 💪 Sen de sporla destekleyerek denemelisin! 🤸♀️
Kilo alamayanlar için zor ama kilo almaya müsait olanlar için kolay. Misal ben çok kolay kilo alıyorum mesela, o sebeple porsiyonlarıma dikkat etmeye çalışıyorum.
Değil maalesef oyle dedigin gibi olmuyor. Bak ben Şu an almaya calisiyorum kilo verdim çünkü bi donem yemedigim icin neyse. Şu an yesem bile 2 parcada doyuyorum fazlasini yersem de kusuyorum hic basit degil yani yemek midede durmuyor vb sıkıntılı bir durum. Kiloyu yemeyerek de verilebilir ben o yuzden verdim ama istemeyerek oldu mide sorunlarim yüzünden
ikiside kisiden kisiye degisiyor kucuklugumden beri kilo alma derdim vardi zar zor ayda 1 kolu aldim diyorum bi sikinti ciksin biseye uzuliyim haftada 2 kilo veriyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 sa
Bence de daha kolay kilo alamayanlar bana mıymıntı tipler gibi geliyor kardeşim ve kuzenlerim öyle
Maalesef öyle bende kilo almayanlardanım yemek yemek çok zor oluyor benim için bazen 2,3 doğru düzgün yemek yemediğim oluyor bazen iştahım açılıyor yemek yiyorum fakat kilo alamıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Asya, aslında bu kişiden kişiye, metabolizmana göre çok değişiyor. 🤷♀️ Kimi arkadaşım bir kilo almak için acayip uğraşırken, kimi de hemen alıyor. Önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo almak ya da vermek. Tatlılar evet kilo yapabilir ama önemli olan kas kütlesi kazanarak sağlıklı bir vücuda sahip olmak. 💪 Sen de sporla destekleyerek denemelisin! 🤸♀️