- Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBu da kişiye göre değişebilir :D yani insulin direnci olan birisi, yani kan şekerini dengeleyemediği ve sürekli sık acıkacağı için, kilo vermesi daha zor olacaktır. aynı şekilde metabolizması çok hızlı olan birisi de kilo alması biraz zor olacaktır.
Ben ideal kilomdayım rahat kilo kontrolü sağlayabiliyorum. ama yine de zorluk yaşayanlar mutlaka endokrin doktoru ile görüşmeliler. belki sadece şeker hastalığınız vardır kilo vermenize engel olan sağlıklı bir beslenme düzeni ile çok kolay kilo verilebilir :)
32 Yorumla
Soran+1 yılKilo kontrolü yapabilmene ve ideal kilonda olmana sevindim 😀
- +1 yıl
@Yinelenen teşekkür ederim abi :D
En İyi Cevaplar
+1 yılkilo almak çok zor. kilo vermeyi zaten insanlar yediklerinden keserek yapıyorlar. ama kilo almak normalde yediğinden fazlasını yiyerek olacak şey değil. kalori saymak gerekiyor. normalde 2 dilim ekmek yiyorum 3 e çıkarsam kilo alırım gibi bi algı var. kilo alman için gereken kalorinin altında kaldığın sürece artırman işe yaramıyor
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi bir detay bu 🙂
- +1 yıl
evet çok duyuyorum açıklamak istedim işte normalde 2 yumurta yiyorum 3 e çıktım 1 tabak yiyordum 2 tabağa çıktım hala kilo alamıyorum diyorlar çünkü belki çıkmış hali bile olması gereken kalorinin altında... kalori saymadan kilo alınmıyor
Soran+1 yılKesinlikle..
Kalori hesabı zayıflamak veya kilo almanın anahtarı.
+1 yılKilo vermek daha kolay. Sadece irade gerekiyor.
Ama almak için ugraşanları görüyorum. Ne yapsalar nafile. Vücut eritiyor. İrade takviye hepsi olsa da sonuç değişmiyor. Hızlı metabolizmayı durdurmak, yavaş metabolizmayı harekete geçirmekten zor..
Ama hızla kilo alıp verenler de var. Şekil A😀🤣
411 Yorumla
Soran+1 yılNe metabolizma varmış be 😂 Oyuncu olması lazım bu metabolizma sahiplerinin, her role uyum sağlar 🤣
- +1 yıl
Aaa. Bu gece rüyamda biri bana aynı bunu demişti. "Sen neden oyuncu olmadın. Her role girebilirsin " bu yorumu görünce hatırladım 😀
Şaka gibi..😂
Soran+1 yılSen ciddi misin? 😀
- +1 yıl
Çok ciddiyim.. Malum oluyor demek ki 😀😂
Soran+1 yılYok canım 6. hissin kuvvetliymiş diyelim 😂
- +1 yıl
6. Histen daha fazlasıdır rüya oldugu için.. 😀
Soran+1 yılMalum olmak farklı şekillerde kullanılıyor ya, oradan çıkarmaya çalışıyorum ama illa giricem diyorsun 😀
Başka ne var bu gibi durumlarda o olsun bari?- +1 yıl
7. 8 filan olabilir 😀😂
Soran+1 yılHeh anlaştık 😂
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊😀
Soran+1 yılRica ederim 😀
- Sağlık konusunda 940 cevap paylaştı.
u +1 yılBünyeden bünyeye değişiyor bu. Bi tane kuzenim vardı, adam yiyo yiyo kilo almıyor, çiğ yumurta falan içiyordu :D ay iğrenç şeyler, neyse sonra evlendi şimdi de göbek yaptı hsjd
Bence kilo vermek daha kolay.
112 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 😀
Kuzenim vardı derken? Şimdi yok mu? jfkdk
Ha bir de evlenince erkeklerin neden kilo aldığını soru olarak sorabilir miyim? Telif hakkı istiyon mu? 😂- +1 yıl
Sorabilirsin tabii ki. Ayrıca kuzenim hala var ama görüşemiyoruz pek :D evlenmeden önce Amcamlarla aynı apartmanda oturuyorduk falan
Soran+1 yılHadi be kelime hatası yakaladım sataşayım dedim olmadı, doğru anlamdaymış 😀
Yine karavana kdksk- +1 yıl
Benimle uğraşamazsın, ben haklı çıkarım bir şekilde shjds
Soran+1 yılTamam canım onu kabul ettik de hiç mi denemeyek? jfjdk
- +1 yıl
En fazla kaç defa deniyorsun, pes etmen uzun sürer mi sjjd
Soran+1 yılEdison ampul için 6000'den fazla deneme yapmış jdjsk
- +1 yıl
Sen onu örnek alma, üzülürüzzz sjks :D
Soran+1 yılHaklısın Sosyetik 😀
- +1 yıl
hahaha kahkaha attım :D deli
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederim 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İkisi de birbirinden zor. Kilo vermek zor gibi görünse de kilo almak da bir o kadar zor.
10 Yorumla
+1 yılBaşta tiroit hormonlarına ve geri kalan metabolizmaya bağlı bir durum. Eğer tiroitlerde bir problem yoksa dikkâtli beslenerek, saatlere yürüyüşe özen göstererek kilo vermek daha kolay.
Fakat hareketsiz bir insansanız bence kilo almak da kolay 😅 karar veremedim kiiiii21 Yorumla
Soran+1 yılZor soru ondan 😂
Bu durum insanın metabolizması, troid bezleri vs şeylerle doğrudan alakalı ve kişiden kişiye değişir. Ben günde 4,5 öğün yesemde fit duruyorum. Bir arkadaş bir iki öğün yese bile kilo alıyor. Gerçi 2 ay önce spora başlayınca 7 kg almıştım. Ama yinede kilo alma durumum zor
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten bu normal 😀
Senin vücut nasıl olsa yeni öğün gelecek diye depolamıyor, yemek bulacağım diye.
Arkadaşınınki la ya yeni bir öğün bulamazsam diye depoluyor 😂
Sana ayak uydurmasını tavsiye et 😎
Soran+1 yılNiye yapsın ki nasıl olsa kısa süre sonra yeniden bir şeyler yiyeceğini biliyor, alışmış.
Depolama kıtlık mantığı ile işler.
Sağlık konusunda 313 cevap paylaştı. Kesinlikle kilo almak daha zor. Kilo almak için her yolu denedim. Bir kaç yıl önce bir rahatsızlığım yüzünden bir sürü iğne ve ilaç kullandım. Bu ilaçlar normal şartlarda aşırı kilo yapıyor ama ben gram kilo almadım. Bunun yanında o kadar tadı iğrenç olan, kokusu berbat karışımlar içtim yine aynı. O yüzden benim için kilo almak mucize olur sanırım 🤦♀️
13 Yorumla
Soran+1 yılKilo alıcam diye ne çektin be 😀
Soran+1 yılHahaha 😂
Bünye meselesi kardeşim. Bi de genetik. Mesela bizim sülale hepsi zayıf. 34 yaşındayım. 57 kiloyum. 170 boy var. En fazla 61 kiloya çıktım. Diyetisyene de gittim. Çokta yiyiyorum olmuyor. Kilo alamıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle.
Temel metabolizma hızı yüksekse, onun yaktığını geçmediğin sürece alınamaz kilo...
+1 yılKişinin metabolizmasına göre değişir.
Ben mesela günde 10 kişilik yemek yesem de doymuyorum, e kilo artışım çok az oluyor.
Umrunun hangi taraf olduğunu bilmiyorum çünkü o yemek yemiyo direkt olarak @umursamazbirkedy_
19 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bir metabolizma 😀
Gerçi benimki de ona yakın ama 4-5'te kalırım ben 😂
Etiket için teşekkür 🙏 Ben yapmıştım soruda ama SS olunca pasif oldu galiba 😀- +1 yıl
İnek o ya okulda ders çalışıyodur şimdi 7,8 gibi gelir
Soran+1 yılBen yine o saat için çekirdek hazırlayayım o zaman 😂
- +1 yıl
Sevmiyor olabilirim gayet normal 10 kişilik yemiyorum en azından şey gibi
- +1 yıl
@umursamazbirkedy_ insan gibii
8 dedim 8 de geldin aferin - +1 yıl
benim işlerim o zaman bitiyo
- +1 yıl
@umursamazbirkedy_ Hayır abin yani ben dediğim için, okey?
- +1 yıl
tamam abi
- +1 yıl
@umursamazbirkedy_ aferin abisinin gülü
+1 yılKilo vermene bir sürü etken engel olabiliyor şeker, tansiyon, demir eksikliği ama kilo almak için çok büyük bi engel yok gibi damak tadı olanlar kolay kilo alırlar bence.
32 Yorumla
Soran+1 yılOnlara da metabolizma hızı engel oluyor 😀
- +1 yıl
😅
İkisininde zorluğu var bünye meselesi metabolizma çok hızlı çalışınca kilo almakta sorun ve zor o yüzden kesinlikle ikiside zor beee😂
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de beee 😂
+1 yılKilolular için vermek daha zor zayıflar için almak daha zor 😃bunun bir cevabı yok bence her metabolizma farklı çünkü
14 Yorumla
Soran+1 yılSiyasete atılmayı düşünüyor musun? 😂
- +1 yıl
Kızlarsoruyor ülkü ocakları başkanıyim bilmiyor musun 😂
Soran+1 yılHadi canım 🤣
- +1 yıl
Ayıpsın knk 😂😂
Anketi yanlış oylasam da, kilo vermek daha zor bence, özellikle de benim kadar üşengeç insanlar için durum böyledir diye düşünüyorum 🙈
13 Yorumla
Soran+1 yılOo bu havalar da tam o havalar 😂
Soran+1 yıl😂😂
+1 yılalmak daha zor.
yavaş olan metabolizma sporla hızlanıyor ama hızlı olan metabolizma yavaşlamıyor.
ye biraz alırsın diyorlar ama yemekle alakalı bir şey değil bu durum, yediğin uçuyor gibi...
10 Yorumla
u +1 yılKilo vermek kesinlikle daha zor. Sevdiğin yiyeceklerden feragat etmek, onu diyet boyunca yemeyecek olmak daha güçtür. Ancak zayıf biri fazla karbonhidrat ağırlıklı beslenirse kolayca kilo alabilir.
10 Yorumla
+1 yılBen almakta zorlanıyorum. Benim yediklerimi başkası yesin obez olur.🤣
12 Yorumla
Soran+1 yılSen alacağını almışsın ondan 😂 Vücut yeter daaa amacın ne diyor 🤣
- +1 yıl
Gücün zirvesini hissetmek 😈
+1 yılKilo almak daha zoor. Ağlaya ağlaya bir kaşık daha yediğimi hatırlarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe çektin be 😀
- Sağlık konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılVerirken gramşa verip alırken kiloyla alıyoruz
11 Yorumla
Soran+1 yılBu da iyiymiş 😂
Vermek daha zor.
Boğazına nasıl dur diyebilirsin ki?11 Yorumla
Soran+1 yılDiyebilenler varmış, görüşlerde var 😀
Hazirandan beri 8 kg aldım ama veremiiyorum cevap maalesef a şıkkı 🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Farklı bir yöntem denemelisin belki de 😀
+1 yıl130 kilodan 80 kiloya düştüm ömrümü verdim diyebiliriz
112 Yorumla
Soran+1 yılOoo iyi vermişsin yalnız 😀
Ne yaptığını da yaz da okuyanlar faydalansın 😂- +1 yıl
Yemedim ve spor yaptım sırrı bu 😄
Soran+1 yılO kadar iyi özetledin ki, spor etiketinde şunu anlatmak için neler yazıyoruz 😂
Eline sağlık 🙏- +1 yıl
İnsanlar tembel bence spor yapmak istemiyorlar ilk önce tembelliklerini bi kenara bırakmalı
Soran+1 yılO sebeple tekerleği icat ettik biz 😂
Onu değiştirmek zor 😀- +1 yıl
Değişmek istiyolarsa tembelliği bırakacaklar valla başka çare yok 😀
- +1 yıl
Tebrik ederim tekrar aldın mı peki dönem dönem
- +1 yıl
Yok dikkat ettim hep fast foodu bıraktım gazlı içecekleri bıraktım
- +1 yıl
Hangi sporu yaptın? Kardeşim obez de onun için soruyorum hep verip alıyor geri
- +1 yıl
Spor salonuna gittim orada hocalar var kilonu ve boyunu ölçüp sana program veriyolar
- +1 yıl
Bizim ki küçük ve morbit obez sınıfına girdiği için zorlanıyor spor salonundaki hareketlerde
- +1 yıl
O zmn diyet yapacak 😊
+1 yılBenim için kilo vermek daha zor ama objektif bir şekilde bakarsak kilo alımı çok daha zor bir olay
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden kilo alımı daha zor peki?
- +1 yıl
Çünkü Zayıf bir kişinin metabolizması kilolu birine göre çok daha hızlı çalışır her zaman. Ve ne kadar günlük harcanan kalorinin kat kat fazlasını alsan dahi pek sevgili çalışkan metabolizma fazladan alınan kalorileri yakmak için elinden geleni ardına koymuyor 😂
Soran+1 yılOoo konuya da hakimiz 😎😂
- +1 yıl
Kilo işlerinde biraz tecrübeliyim😂
+1 yılİnsanın vücuduna göre değişir. Benim için kilo vermek zor. Çünkü metabolizmam yavaş, beslenmeye dikkat etmiyorum hareket pek yok. Başkası da tam tersi kilo almakta zorlanır.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılhiç kuşkusuz kilo almak daha zor. yiyorum içiyorum ama yok, nafile. ne zaman yukardan baksam billurlarımla kesişiyoruz ama prim vermiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılVerme sakın 😂
Cevap sahibi+1 yılhgdkskhgdsmdagkgsak
- Sağlık konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre kilo vermek zor almak kolay ama herkes için de değişir. Kimi insan alamıyor o da çok kötü bir şey.
10 Yorumla
+1 yılKilo almakta zor diyorlar ama kilo verirken en zor olanı iradeye hakim olabilmek ve tüketilen zararlı alışkanlıklardan uzak durabilmek bence
10 Yorumla- Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılVermek daha sor üç gün böyle diyet yapma kira alıyorsun zaten ama üç günde aldığım kiloyu vermek yaklaşık bir ay sürüyor.
10 Yorumla kilo vermek daha zor efor sarfetmek gerekiyor cunku
10 YorumlaKilo vermek çok zor. İrade , Azim , İstikrar gerekiyor.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılKilo vermek her zaman için zor olmuştur ama genede kişiye göre değişir bu durum
10 Yorumla - Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre ikisi de kolay. Bir sorunum yok bu konuda maşallah
10 Yorumla Kilo almak çok basit ama kilo vermek çok zor bir de yemeği çok seviyorsan
10 Yorumla
+1 yılBana göre kilo vermek daha zor ama genel olarak bakarsak kilo almak daha zordur
10 Yorumla
+1 yılBenim için kilo almak ama her insanda farklıdır ikisi de zor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher insan da bu aslında farklıdır ama bana göre kilo almak zor
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilo vermenin zorluğunu yaşayan insan sayısı daha fazladır.
10 Yorumla
+1 yılbana göre vermek ama bünye meselesi tabi bu sorunun herkese göre cevabı farklı kimisi ne verir ne alabilir kimi de tam tersi birinde zorlanır, bu durum doktorluk :D
10 YorumlaAlmak çok kolay ama veremek için aynı şeyi soyliyemicem
10 Yorumla
+1 yılBu konularda herhangi bir girişimim olmadı ama kilo vermek daha zor bence...
10 Yorumlahepsi kolay benim için ne yapmam gerektiğini biliyorum
00 Yorumla
+1 yılKiloyu bilmemde kaslı olmak daha zor..
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Çok zayıf biri kolay bir sekilde kilo alamaz çok kilolu biride kolay kolay zayıflayamaz 🤷🏻♀️
10 YorumlaKilo almaya çalışan birisi olarak bütün samimiyetimle söylemeliyim ki kilo almak kilo vermekten daha zordur, saygılar efenim
10 Yorumla- Sağlık konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılKilo almak bana hiç sorun değil 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılTabi her önüne geleni afiyetle yersen sorun olmaz 😂
- +1 yıl
Bak taktik o dur 😄
+1 yılKilo vermek cidden zor. Alınca veremiyorsun bi türlü. Yemeyeceksin içmeyeceksin anca öyle.
10 YorumlaBana göre kilo almak daha zor asla kilo alamıyorum ama bu durumdan memnunum🙂👍
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvde yemek olduğu sürece kilo almak çokta zor değil
10 Yorumla
+1 yılAliyorumda veriyorumda kilo zor olmuyo bana
10 Yorumla
+1 yılVermek zor çaba gerek
10 Yorumla
+1 yılKilo vermek zor , hele de iştahın varken
10 Yorumla
+1 yılVermek daha zor.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
10 Yorumla
+1 yılİkiside kolay kafaya koyduktan sonra
10 Yorumla
+1 yılİkisi de zor bence
10 YorumlaTamamen bağ>şıklık sistemine baglı
10 Yorumla
+1 yılKilo vermek daha zor kiloyu çok kolayca alıyotum
10 Yorumla
+1 yılKilo vermek daha kolay yemezsin olay biter
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana kalırsa kilo almak 5 yılda en fazla 5kilo almışımdır
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence ikisi de kolay. Metabolizma işi bu
10 Yorumla
+1 yılBana ikisi de kolay hızlı alır hızlı veririm
10 Yorumla
+1 yılKilo vermek zor benim için
10 Yorumla
+1 yılBana göre kilo vermek tavşan almak ise kaplumbağa
11 Yorumla- +1 yıl
Pardon düzeltiyorum. Kilo vermek kaplumbağa almak ise tavşan hızı.
Gizli Üye(18-24)+1 yılKilo vermekten muzdarip biri olarak...
10 Yorumla- Devamını Gör (16)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat