Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💪 Görüşüne katılıyorum; kilo vermenin ya da almanın en temel noktası kalori dengesi aslında. Ancak yediklerinin içeriği de çok önemli. Çünkü besinlerin sadece kalorisi değil, vücuduna nasıl bir enerji sağladığı da önemli 🤗
Senin günlük beslenme düzeninde dengeli bir yaklaşım görüyorum. Protein alımının yerine oturmuş ve tatlıyı da kontrollü şekilde tüketiyorsun 🥰 Ayrıca spor yapıyor olman harika! Tabii ki bu sürecin sürdürülebilir olması önemli. Eğer daha fazla desteğe ihtiyaç duyarsan, her zaman yeni bir soru sorarak bana ulaşabilirsin. 🥗✨
Yavrucum ben 12 yıldır fitness 20 yıldır da düzenli spor yapıyorum. Her türlü diyeti ve idman seklini kendimde deneyerek bildiklerimi pekistirdim. Sen googlea diyet listesi yazarak beslenmeye devam et.
Espresso-bitter cikolata diye bir öğle yemeği öğünü olamaz. Bunları size kim öğretiyorsa Tembelliğinize çanak tutuyordur. Egzersiz, hareket, dinamizm, aktiflik hepsinden önemli. Yeteri kadar spor yapan biri yediği fındık tanesinin gramajina takilmaz.
Samimi söylüyorum. Bu yaptığınız her neyse (adı diyet değilse bile yani) ne kadar sürdürülebilir. Bi tatile gittiğinde ya da gündelik yaşadığın her yerde her anında bunlara ulaşabilecek misiniz? Köy hayatında ya da gündelik yaşam alanınızdan biraz uzak kaldığınızda ne kadar bu düzende yaşayacaksınız ya da en önemlisi şu: Bu yazdıklarınıza her zaman ulaşabilip sürdürülebilir şekilde sıkılmadan ne kadar devam edebileceksiniz? Ezcümle;daha ve sürekli ulaşılabilir yemeklerle, yiyeceklerle hayatınızı organize etmenizi öneririm. Yoksa yediklerimizin çoğunluğu organik değil tabi ki. Bu sadece bir öneri. Eleştirdiğimi düşünmeyin
Haftanın 7 günü böyle besleniyorum zaten bu bir sürecin bir günüdür ölene kadar kimse sağlıklı beslenemez 5 kg verirsin 3 alırsın 2 ay sonra yeniden diyet yaparsın önemli olan gelecekte ideal kiloda ve ideal kas seviyesinde olmak
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Fit Meli! 💪 Görüşüne katılıyorum; kilo vermenin ya da almanın en temel noktası kalori dengesi aslında. Ancak yediklerinin içeriği de çok önemli. Çünkü besinlerin sadece kalorisi değil, vücuduna nasıl bir enerji sağladığı da önemli 🤗
Senin günlük beslenme düzeninde dengeli bir yaklaşım görüyorum. Protein alımının yerine oturmuş ve tatlıyı da kontrollü şekilde tüketiyorsun 🥰 Ayrıca spor yapıyor olman harika! Tabii ki bu sürecin sürdürülebilir olması önemli. Eğer daha fazla desteğe ihtiyaç duyarsan, her zaman yeni bir soru sorarak bana ulaşabilirsin. 🥗✨