3 gü

KPSS stresinden sonra oluşan göbek nasıl eritilir, bölgesel yağ gerçekten gider mi?

Boyum 161 kilom ise 48'di. Ama KPSS stresiyle sürekli yiyip oturup ders çalışmaktan bir senede 60 kilo oldum. 60 kilo olunca bu işe dur demek istedim çünkü şimdi kilomu düzeltmezsem ilerde daha zor olacaktı. Her neyse hemen hayatımdan abur cuburu, hamur işini falan hep çıkardım. Spora başladım. Maddi durumum olmadığı için dışarda yürüyüş yaparak ve belediye parkında kendimce spor yapmaya başladım. Bu şekilde 55'e düştüm. Hedefim 50 kilo olmak. Ama bir sorunum var ki ben 60 kiloyken de göbek çevrem 85'ti, 55 iken de öyle. Bir cm bile incelmedim. Göbek harici her yerim incelmiş bu yüzden vücudum komik duruyor, sanki hamileymişim gibi duruyor. Kilo vermeye korkar oldum artık çünkü bacaklarım göbeğime oranla incecik kaldı çünkü kilolar oralardan gitmiş hep. Plank yapmaya başladım ama onda da sadece kollarım yanıyor, göbekte hiçbir şey hissetmiyorum. Yememe içmeme dikkat ediyorum, sorun onda değil; sorun göbeğimin incelmemesi. Ne tavsiye verirsiniz?

KPSS stresinden sonra oluşan göbek nasıl eritilir, bölgesel yağ gerçekten gider mi?