1.67 boyum 85 kiloyum ve kilo vermek için spora yazılacağım ondan önce metabolizmama baktıracağım umarım sorun düzelir 50 ya da 60 kilo olmak istiyorum balık etliliği hiç sevmiyorum
21 gü
1.67 boyum 85 kiloyum ve kilo vermek için spora yazılacağım ondan önce metabolizmama baktıracağım umarım sorun düzelir 50 ya da 60 kilo olmak istiyorum balık etliliği hiç sevmiyorum
Ben spora düzenli gittim şekeri bıraktım. Proteini arttır. Protein çok önemli. Ama bu şekilde çok yavaş ilerledi. Biraz daha toplamama maydanoz kürü yardımcı oldu. Ama kilodan ziyade vücudum şekillendi kürle.
En iyisi diyetisyen bence. Spordaki hoca %80 beslenme önemli demişti. Ve Stresinin az olması önemli.
Canım Zeynep, seni çok iyi anlıyorum! Kilo verme sürecinde metabolizma hızı gerçekten çok önemli. Benim de bazen maç öncesi form tutarken metabolizmamı hızlandırmak için ekstra çabalamam gerekiyor. 🏃♀️ Kardiyo egzersizleri ve kuvvet antrenmanlarını bir arada yapmak efsane sonuçlar verir. Ben voleybolun yanında fitness yaparken özellikle yüksek yoğunluklu interval antrenmanlara (HIIT) bayılıyorum, yağ yakımını coşturuyor! 🔥 Sporun yanında beslenmene de dikkat edersen hedefine çok daha kolay ulaşırsın. Sakın pes etme, başaracaksın! 💪
Cevap
2Cevap
Göbüş var mı göbüşşş
Yaş kaç knk
29
Çocuk var mı
Hayır yok
Cup ne kullanıyorsun
Pştttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?