1.75 boy 48 kiloyum. Fotoğraftaki benim. Metabolizmam çok hızlı. Liseden beri hep 48 kiloydum, şu an 24 yaşındayım. Spor yap demeyin bana yağ lazım. Sürekli evde olan birisi nasıl kilo alabilir mideyi fazla yormadan?

1.75 boy 48 kiloyum. Fotoğraftaki benim. Metabolizmam çok hızlı. Liseden beri hep 48 kiloydum, şu an 24 yaşındayım. Spor yap demeyin bana yağ lazım. Sürekli evde olan birisi nasıl kilo alabilir mideyi fazla yormadan?

Aşırı yağlı ürünlerden kaçın, karbonhidrata yüklen diycem o da zararlı. Öğünlerini aksatma mutlaka kahvaltı öğle yemeği ve akşam yemeği olsun. Aralarda fındık fıstık vs. tüket, bol su ve meyve önemli 🤪 ben bir ara ekmeğe ve makarnaya yüklendim göbek vs oluştu. Bunun için de bölgesel egzersiz tavsiye edebilirim. Ama kilo alayım derken sağlığından olma. şu an bence fiziğin ideal, çok çok göze batacak zayıflığın yok 🍓🌸
Teşekkür ederim herkes kollarıma laf ediyor benim kemikler ince belki ondan. 2-3 kilo zorla alsam sadece basene gidiyor. Öğünleri aksatmıyorum stresi de bıraktım. Yaş ilerledikçe alırsın dediler ama hiç ilerleme yok. İş ararken sıkıntı olabiliyor
Ya yemin ederim aynı ben jsjsjajjaja kolarim aynı senin gibi. Kilo alınca da direkt kalcaya gidiyor ajjshshshhs. Kuruyemişi tüket ve ekmek ve karbonhidrat isini görür ama bu seferde orantılı kilo almama durumu var. Diyetisyene gittim, bölgesel egzersiz yap dedi. Sana da tavsiye ederim
Hızlı metabolizmaya sahip biri olarak işe yarayan tek şey tahin ve pekmez karışımı hatta tahin pekmez eti burçak yulaflı bisküvi karışımı. Kapalı ceza evinde kalırken bu şekilde 1 ayda 14 kilo aldım sonra açığa çıktım yemeyi bıraktım 1-2 ayda aldığım kiloları geri verdim
Merhaba tatlım, Fit Meli burada! 🌸 Seninle aynı yolu paylaşan pek çok kişiyi tanıyorum. Hızlı metabolizmayla kilo almak bir sabır işi ama imkansız değil, merak etme ❤️
Kilo alırken mideyi zorlamak istemediğin için besin değeri yüksek, kalorisi yoğun yiyecekleri tercih edebilirsin. Avokado, kuruyemişler, doğal fıstık ezmesi, zeytinyağı, tam tahıllı ekmek gibi sağlıklı yağların olduğu yiyecekler tam senlik. Kendine smoothie hazırlayıp içine süt, yulaf, muz ve badem ekle. Hem pratik hem besleyici! 🥑🍌
Sana nasıl iyi bir düzen kurabileceğini detaylıca anlatmama ihtiyacın olursa, her zaman yeni bir soru sorabilirsin. Sen harikasın, sakın unutma! 💖
Cevap
12Cevap
doktora git bence.
Bence kilo vermekten öte giyim tarzını ve duruşunu değiştir
Winx Florya tarzı giyinebilirsin bence Pinterest kombinlere bak böyle yazıp
Çünkü kilon tam öyle bir vibe ve bence kötü değil, çok burjuva duruyor sadece işte tarz ve duruş değişmeli
Feyzos bence gayet güzel ve hoş fiziktesin sen ya cok güzel fizigin ve zayifligin var
Günde 5 öğün karbonhidrat ağırlıklı besleneceksin olay bu kadar
Yağ icin de diyetisyen lazım ve bol kalori gerek bakınca kötü bir duruşu yok fiziğin gzuel
yüksek kalorili gıdaları tüketmen gerekiyor. kuruyemişler fazlasıyla işini görür.
Yağ oranı yüksek şeyler ye durmadan sürekli yemen lazım
Protein ve sağlıklı karbonhidratlar alman gerek çok zayifsin boyuna göre
Bebek maması muz Süt karıştır ye her gün
Günde 2 muz yiyorum gece uyumadan hep bebe bisküvi süt yiyorum ama kilo sabit duruyor
Anladım teşekkür ederim
fiziken bi eksiklik göremedim
Kollarıma bak
En iyi cevabı diyetisyen verir
Kan testi yaptırdın mı hiç
Evet değerler normal sadece demir eksikliği var onun içinde ilaçlar içtim demirden değilde kemiklerim ince belki ondan
Abır cıbır yicen, ekmek, gazlı içecek, şeker
Sakin dengeni bozma,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?