Benim Şubata kadar 20 kilo vermem lazım çok zayıf olmak istiyorum takıntım varr
Spor
Diyet
İkiside
Başka bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeterli protein tüketin. Protein, metabolizmanızı hızlandırmaya ve daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur. Günde kilonuzun kilogramı başına 0,8 gram protein tüketmeye çalışın.
Lif bakımından zengin yiyecekler yiyin. Lif, sindiriminizi yavaşlatır ve daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur. Günde 25-35 gram lif tüketmeye çalışın.
Düzenli egzersiz yapın. Egzersiz, kalori yakmanıza ve kas kütlesi oluşturmanıza yardımcı olur. Haftada en az 150 dakika orta yoğunlukta egzersiz yapmaya çalışın.
Sağlıklı yağlar tüketin. Sağlıklı yağlar, metabolizmanızı hızlandırmaya ve daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur. Zeytinyağı, avokado yağı ve fındık gibi sağlıklı yağlar tüketin.
Şekerli ve işlenmiş gıdalardan kaçının. Şekerli ve işlenmiş gıdalar, kalori bakımından yüksektir ve besin değeri düşüktür. Kilo vermeyi zorlaştırabilir ve sağlık sorunlarına yol açabilir.
Yeterince su için. Su, metabolizmanızı hızlandırmaya ve daha uzun süre tok kalmanıza yardımcı olur. Günde en az 8 bardak su için.
Sabırlı olun. Kilo vermek zaman alır. Bir gecede kilo veremezsiniz. Düzenli bir diyet ve egzersiz programı ile sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde kilo verebilirsiniz.
Ben 65 kiloyum ama hedefim 45 Şubat 'ın 18 inde doğum günüm var o güne kadar zayiflayabilir miyim saglikli bir sekilde
Akşam 6’dan sonra yemeyeceksin.
Kalori açığı bırakacaksın.
Yani gün içinde harcadığın kaloriden fazla kalori tüketmeyeceksin. Bu kadar basit.
Eğer spor yapmıyorsan 1800 - 2300 arası bir kalori yakıyorsundur.
Bu da demek oluyorki, gün içinde 1500 - 1700 kaloriyi geçmeyeceksin.
Küçük bir bakkal hesabı yapalım.
Eğer günde 300 kalori açığı verirsen,
100 kalori 14gr yapar.
14gr X 3 = 42gr (Günde vereceğin kilo)
Şubata kadar diyorsun. Önünde nerdeyse 160 gün var.
42gr X 160gün = 6,7kg sağlıklı bir şekilde verebilirsin.
Üstüne bir de spor yaparsan ve kalori açığını fazlalaştırırsan 10-15kg kadar verebilirsin. Başka türlüsü sağlıksız olur ve verdiğim tüm kiloları hızlıca alma ihtimalin çok yükselir.
Azdan az, çoktan çok gider. En hızlı kilo verebilecek kişiler aslında en kilolu kişilerdir. Çok katı ama dengeli bir diyetle, yüksek verimli günlük 2-3 saat ağır antremanla, Şayet kilonuz
120 kilonun üstündeyse ayda 10 kg
100 kilo civarlarında ayda 7 kg
80 kilo civarlarında ayda 4,5 kg
60 kilo civarlarında iseniz ayda 2 kg
Sağlıklı şekilde vermeniz mümkün.
Sizin ideal kilonuz 50-52 kg seviyesidir. Sağlıklı bir şekilde kilo vereceğim derseniz, yaklaşık 7 ay içerisinde bu kiloyu verebilirsiniz. Sporla kilo verirseniz kilonuz 55 olsa dahi 50 gibi fit görünür.
Senin bedenin senin kararın. Kimsenin seni manipüle etmesine izin verme. Kendini iyi hissettiğin kilo ideal kilondur.
Rica ederim. Sağlıkla esenlikle kalın efendim 😇🌻
En fazla 800 kalori açığı oluştur ve düzenli ağırlık antrenmanları yap ki kastan mümkün olduğunca az kaybedesin. Bu kalori açığıyla 5-6 aya tamamsın. Bol bol protein tüket zorlu bir süreç olacak bu senin için sabırlı olman lazım. Şimdiden kolay gelsin.
spor salonuna yazıl ya da dambıl bul
Cevap
13Cevap
Canım bence zayıflık kötü ya bide sen zayifmissin iyice zayıf olmak istiyorsun. Ne gerek var ki kadınlara hafif kilo yakışıyor daha kadınsı duruyor.
Benim gibi diş ağrisı çekmen lazım garntı 13 kg veriosun hemde 1.5 hafta da ne diyetisyen ne başka bişey 😂😂
Ooo şubata kadar dünya süre var. 20 kiloyu sağlıklı verip üstüne spor yaparsan şekilli bir vücutta elde etmiş olursun
Spot. Enerji harcamak icin. Diyette. Fazla enerji alip yag. Olmasin diye
Bilincsiz bir şekilde diyet yaparsan saglijdan ve organlarından olabilirsin dikat et..
İnt baktığın zaman birileri ac kal diyor birileri 6 ogun yiyerek zayıflıyor herkes kafasına göre doktor bence kendi doktorun sen olmalısın protein güzel doyurucu gıdalar ve besin kaynağı tok olanları yersen hafifte spor yapıp kilolardan kurtula bilirsin ayrıca tatli ve ekmek yemeden kilo daha basit vermeye baslarsin
İkisi de lazım, benim de yapmam lazım ama off çok zor ya
Aynı durum maalesef
Acele etme cınım önemli olan istikrar hızlı hızlı başlarsan dayanamayıp vazgeçersin hem sağlığa da zararlı
Tabiki
Diyet listesi düzenli spor. Şubata kadar 20 kilo zor değil bu arada, takıntın varsa azmedip başarabilirsin.
Bu inşallahlık maşallahlık bir durum değil, bu işin matematiği bu. Gün içerisinde aldığınız kaloriden daha fazlasını yakarsanız kilo verirseniz. Hani şansa kadere olasılığa bağlı bir durum yok ortada.
bu kiloya gelinceye kadar aklin nerdeydi ben onu metak ettim
İkisi de. Şubata kadar çok iyi verirsin
Hemen bir spor salonuna yazıl bol bol tepin
Youtubedan videolarla beraber yap
İkisi olmadan olmuyor maalesef..
Olmaz zorlama bence vazgeç
Kayisi suyu ic ishal olursun zayiflarsin
Bol bol yuru bn 7 kilo verdik
Verdim
Saol canım
Kaç kilosun
Yaş kaç boy kaç