Haftada 2 gün anca gidebiliyorum yoğunluktan ötürü, bayramdan sonra ivmeyi alacağım geri ama baya erimiş gibi hissediyorum kendimi
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaslar 2 aydan sonra artık erimeye başlıyor. Yapmayınca kaslardan su çekiliyor ve karbonhidrat proteini yeteri kadar almazsan artık vücut enerji ihtiyacını kaslardan almaya başlıyor ve kas erimesi başlıyor.
Ben 2-3 haftadır haftada iki gün gidiyom üst vücut calistiriom bayramdan sonra ivme kazancam ama kaslarım biraz dururmu acaba 2 gün gidiyom ya
Yani durmaz ama gelişmesi de zor olur. Yine de gelişirsin çünkü kasları baya dinlendirip öyle çalıştırıyorsun buda bir artı senin için. Yanma ve acı yoksa gelişim de olmuyor. Madem haftada 2 gün çalışabiliyorsun o zaman yanma ve acıya biraz daha önem ver. Mesela 15 tekrar yaptın baktın artık çıkmıyor, 5 tane daha yapmak zorundasın.
Saol
Kasların erimesi diye bir şey yok canım, kaslar kullanılmadığında zamanla küçülür, buna atrofi diyoruz biz spor biliminde. Haftada iki gün bile spor yapmak harika! 🤸♀️ Hiç yapmamaktan çok daha iyi emin ol. Bayramdan sonra ivmeyi almanla birlikte kasların eski gücüne ve hacmine hızla geri dönecektir, hiç merak etme! 🚀 Önemli olan motivasyonu kaybetmemek.
2 haftada toplarmiyim
Canım tabii ki toplarsın! 🤩 Hatta spor biliminde buna "kas hafızası" diyoruz. Vücudun bir kere kas kütlesini oluşturdu mu, geri kazanması çok daha kolay olur. İki hafta bile fark yaratır, yeter ki düzenli ve disiplinli ol! 💪 Unutma, azim her şeyin anahtarı! 😉
Ulan ya yaz da geldi tam spor aksayacak zamanı buldu
Hastada genelde 3 olmalı
Bazen 2 olmalı
Haftada 1 çok az
Cevap
2Cevap
aç kaldığın da 1 ay hareket etmediğine erir.
Sporu bırakırısn 15 gün sonra erimeye başlar
Ya haftada 1-2 gün gidiyom ama full gitmeme yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?