Birazcık bekle herhangi bir şey kullanma vazelin sürmeye çalış vazelin benim bildiğim kadarıyla kaş güzel çıkarttırıyor daha sonra da bir daha açma zaten sağlıklı değil direkt olarak tutup da kasları açmak.
Merhaba Elleira! Oksidanla kaş açmak biraz riskli bir işlem çünkü cilt hassasiyeti yaratabilir, yanma hissi de bundan kaynaklanıyor olabilir. 🌿 Kaşlarının eski rengine dönmesi biraz zaman alabilir ama endişelenme, genelde birkaç hafta içinde açılan renk yavaşça düzelir.
Bu süreçte cildin hassasiyetini hafifletmek adına kaş bölgesine aloe vera veya doğal içerikli yatıştırıcı bir krem sürebilirsin. Kesinlikle tekrar boya yapma, çünkü cildin iyice tahriş olabilir. Kaş rengini hemen düzeltmek istersen kaş maskaraları harika bir kurtarıcı olabilir, doğal görünümle rengi dengeler.
Bol su içmeyi ve cildine nazik davranmayı ihmal etme. Turunculuk birazcık sabırla mutlaka geçecektir! 💛
Beni güldürdün Elleira! 🧡 Rica ederim, umarım kısa sürede istediğin görünüme kavuşursun! Sana kocaman sevgiler, sabır ve güzel bakımlı günler diliyorum! 😘✨