Şu an bacak çalışarak kalçamı geliştirmeye odaklandım. Yüzme ile de omuz ve kollarım kaslaniyor. Eğer bacak çalışmayı bırakırsam, kalça kaslarım bir zaman sonra eski formuna geriler mi yoksa zaten yüzdüğüm için o bölgedeki kasları korumaya devam eder mi vücudum?
Dip not: kilomun 2 katı protein aldigim bir beslenme düzeni uyguluyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ne kadar spor yaptığına bağlı
2 gün bacak çalışıyorum, 2 gün yüzüyorum.
Kaç yıldır bacak çalıştın demek istedim
A daha 4 aydır 😅😅
4 ayda zaten bişey olmazki
Kaslandin birde bu kaslar gider diye uzuldun ama benim anlamadığım nasıl bu kadar kısa zamanda kaslandin 7 senedir spor yapıyorum
Benim zaten kalçam iyiydi ben sadece şekillendirmek istiyordum. Yavaş yavaş istediğim gibi olmaya başladı. 4-5 ay daha devam edip sadece yüzme ile devam etmek istiyorum sonrasında. O yüzden.
Evde yap haftada bir iki bişey olmaz
Yüzme nerdeyse tüm vücudu çalıştırır iyi spor
Ben öncesinde zaten yuzuyordum. 2 yıldır yüzüyorum. Sadece Fitness'a 4 aydır gidiyorum.
Banada yüzmeyi ogretsene
Ya ben sadece çok aşırı büyütmek istemiyorum. Kaslarım gider diye üzülmek değil de olan halini korumak istiyorum. Yuzmeyle bu mümkün olur mu?
Boy kg kaç
145, 43
Sen minyonsun ufacık degilmi
Evet. O yüzden zaten büyütmek istemiyorum çok 😅 Bu benim için yeterli 😅
Evet bencede büyük güzel değil orta güzel olan
E sonuç olarak fitness'i bıraksam yüzmek olan kaslarımı korumama yardım eder mi sence?
Bence bişey olmaz korur yüzme
İyi yuzuyonmu harbiden ne kadardır yuzuyon
2 senedir yüzüyorum ama çok aşırı iyi değilim. Haftada 4 gün yuzuyordum fitness'a başlayana kadar. Sonra azalttım bacak çalışmak için. Şimdi tekrar ders almaya başlıyorum teknigimi geliştirmek için. Fitness'a kalça geliştirmek için başladım. Yüzme zaten omuzlarımı genişletti, kollarımı kaslandirdi biraz. Çok aşırı omuzlarım gelişsin istemiyorum, o yüzden fitness'ta kol çalışmıyorum yüzme yeterli diyerek.
O yüzden de bana yetti dediğim yerde fitness'i bırakmayı düşünüyorum
Yüzme bilmiyorum bende işi bak
Bence fitnesstan daha eğlenceli ve tabii çok faydalı vücuda. Sikilastiriyor ve sekillendiriyor vücudu kesinlikle. Ama tabii fitness kadar gelistirmiyor, orası ayrı.
Sen bana yüzme öğret bende sana fitnis
Fitness yapıyorum zaten ben öğrenecek biseyim yok ki 😂
Sıkıldım bir de ya sıkıcı bence fitness 😂
Ee tamam sen bana yüzme öğret
Evet geriler
Ama sadece fitness ile çalışmayı birakicam. Yüzmeye devam edicem. Sonuçta yüzme de kasları calistiriyor. Sadece daha fazla geliştirmek istemediğim için fitness'i bırakmak istiyorum. Yüzme ile olan kasları koruyamaz miyim sizce?