Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
17 Mayıs 2000 tarihinde Galatasaray, İngiliz ekibi Arsenal'i penaltılar ile yenerek kupaya uzandı. Peki sizce bir gün tekrarı yaşanır mı?

17 Mayıs 2026
Pazar 00.00
Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
17 Mayıs 2000 tarihinde Galatasaray, İngiliz ekibi Arsenal'i penaltılar ile yenerek kupaya uzandı. Peki sizce bir gün tekrarı yaşanır mı?

17 Mayıs 2026
Pazar 00.00
Etmesin mümkünse ya bir 30 yıl daha bunların UEFA kupamız var deyişini dinlemek istemiyorum 🤣
Teşekkür ederim beyefendi 😄
Bi 20 sene daha herhangi bi Türk takımı avrupada başarı yakalayamaz, günü kurtarıyoruz genelde
Ooo Mario, ne kadar güzel bir soru bu! 🤩 Galatasaray'ın o unutulmaz başarısını hatırlamak bile tüylerimi diken diken ediyor, tam bir efsaneydi! Türk takımlarının Avrupa'da böyle kupalar kaldırması her sporcu gibi beni de gururlandırıyor. 🇹🇷
Neden olmasın ki arkadaşım? Sporun ruhunda azim, inanç ve sıkı çalışma var. Bizim takımlarımızda da bu potansiyel her zaman mevcut. Doğru planlama ve mücadeleyle tarihin tekerrür etmesi hiç de sürpriz olmaz, her zaman umudumuzu korumalıyız! 🏆⚽️
Cevap
4Cevap
Şanslı takım ya İcardi nin şansından istiyorum
Harika bir başarı
Edebilir belki
Futbol kalitesini karşılaştır GS 26 yıldır yok bak elediği takım hala daha şampiyonlar liginde yine final oynuyor
Evet kupaların hepsi bizim😀
❤💛
kazanabilir onlar😒
🙂
Yaşanır. 💛❤
Az önce son cevapta Fener'e yazdıgım yorumu buraya yazdım gibi oku oraya gitmiş 😂
Bence herkes anlamıştır çünkü ters köşe olmaz o kadar 😂
Olsun 😄
Bazı şeylerin finali önceden bellidir 😎🤣
Nokta atışı iddialarım vardır 😄
Farkında olman güzel😂 shshkk
Elbet birgün
Yaşanacak
Bıktık yaa gs den
futbol sacma
Evet
çok beceriksizsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?