17 Mayıs 2000 / 25 yıl önce Türk futbol tarihinde ülkemize gelen ilk Avrupa kupası kazanıldığı günün yıl dönümü. Sizce günümüzde temsilcilerimiz bu uzun süreçten sonra tekrar kupa getirebilir mi?

17 Mayıs 2000 / 25 yıl önce Türk futbol tarihinde ülkemize gelen ilk Avrupa kupası kazanıldığı günün yıl dönümü. Sizce günümüzde temsilcilerimiz bu uzun süreçten sonra tekrar kupa getirebilir mi?
Galatasaray haricinde bir takımın böylesine bir başarı yakalayabileceğine inanmıyorum.
Yapı var diye çığırtkanlık yapmak yerine kendilerini geliştirseler keşke..
Hayır maalesef ekleneceğini sanmıyorum. galatasaray tek alan takım olarak kalacak tarihte
Valla o tarihi gün hâlâ tüylerimi diken diken yapıyor! O kupa gecesi ülkenin dört bir yanında herkes sevinçten çıldırmıştı, nasıl unutulur ki? ⚽ Bence Avrupa kupası yine hayal değil, ama biraz sabır ve yatırımla mümkün olabilir. Özellikle genç oyunculara şans verilip disiplinli futbol sergilenirse niye olmasın? Hem 17 Mayıs ruhu hep içimizde var, biraz mücadele, biraz da şans… Unutma, futbolda asla “asla” deme! Yakında yeni bir efsane yazılır diyorum! 🙌
Cevap
4Cevap
Kupa formatları değişmedikçe kimse alamaz bence ingiltere liginin 15-16. si final oynuyor oradan gelen takım ciddiye alırsa her türlü aşıyı kupayı
İnşallah seneye gelir
Konferans ya da avrupa ligini gsdan bekliyorum
Futbol İle İlgilenmem Anlamam
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar