AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu futbolla %1 bile ihtimal yok. Muslera da sezonu kapattı zaten. Rakibi dordmund vs Leipzig olsun zaten işi biter.
Barcelona westham falan saymıyorum zaten.
Kardeşim Barcelona çok kötü oynuyor Galatasaray barcaya eler Leipzing i deplasmanda kısırlı oynarsak evimizde yenersek Galatasaray eler hepsini ama Dortmund’un deplasmanda çok iyi oynarsak eleyebilir
Muslera işi sıkıntı oldu. Ayrıca 3-4 takviye lazım. Bunlar omurgaya. 6-10 ve 9 numara şart.
İyi kaleci alacağız inşallah
Alır gibi inşallah alırsınız temsilcimiz sonuçta 🇹🇷
Senin gibi taraftarı olduğu sürece bütün kupaları alır yakışıklı
İnşAllah alacak. Orta sahaya transfer yapıp gidebiliriz. Herkes ölüm grubunda ölürsünüz dedi ama lider çıkan GS. Ölen fb ve bjk oldu
Çok zor abi gaza gelmeyin.
Zor ama Galatasaray’ı herkes lider bitiremez diyorlardı Deplasmanda 5-6 yiyip gelirsiniz diyenler nerede Allah askına Galatasaray 2-3 takviye yaparsa UEFA kupa 🏆 gelecek
Kardeşim bunu kötülük olsun diye demiyorum o iş eskiden olduğu kadar kolay değil boş takımlarda yok bi psv torba etmişti 2 maçta
O psv dediğin takım şu an kadroyla aynı değil Nelson morutan cicaldau var mıydı yoktu olsaydı psv bize 5 tane gol atamazdı
Hele Muslera sakatlıktan çıktığı icin form tutması zor
Tamam yine farkeden bişey olmayacakki ligde hakemler size aleyhte çalıştığı için kötü değilsiniz genel olarak 3 büyükler toprak atılcak halde görmüyomusun beşiktaşı şu kadroyla 0 çekti
Allah akıl fikir versin sana Romanyalılar bu işi çözdü Biz Avrupa’da lider olduk Dortmund leipsing gelsin bak nasıl Galatasaray kafa kafaya oynayacak
Kardeş ben bunu artniyetle demediğimi her yorumumda belirttim sana bi kere orta saha alıcaksınız takımınızda 1. sınıf bi bitirici yok ne sizin ne biz f. bahçenin
Tamam İşte Galatasaray bunu fark etti Bitirici forvet alacak Orta sahada alacak Zaten Taylan olmayacak onun yerine başka daha iyi orta saha gelecek
İlk rakipte elenirsiniz
Siz kendinize bakın En kötü şampiyonlar liginden takımsınız
😂😃
Siz de çok farklı değilsiniz merak etme (: ilk küçük rakip sizi eler çünkü marsilya ve lazio berbat halde şu anda
Biz çok farklıyız sizin gibi hemen gol yemiyoruz Dortmund gelsin hele nasıl eleriz Dortmund u ;)
tabi tabi o yüzden mi ligde şamar oğlanı oldunuz :D biz yendik fener yendi trabzona da puan verdiniz :D lazio ve marsilyayı yenen gs ne hikmetse derbi kazanamıyor öne geçip maç veriyor
anderlecht arsenal gs dortmund 1 puanla sonuncusunuz www.transfermarkt.com.tr/.../2014
Galatasaray ligi bıraktı Avrupa’ya önem veriyor bunu sezon sonu Avrupa kupa aldığında şaşıracaksınız
bu dediğimi unutma sıradan bir köy takımı gelip sizi eleyecek. Tabi gelirse.
Sıradan köy takım yok ki Sheriff iyi birtakım ama reali yendiler Bize karşı böyle oynamazlar
sizi de bizi de rahat yenerlerdi. Her yıl bu tarz birtakım çıkış yapar. Zamanında apoel nikosia da çeyrek final oynamıştı şamp liginde
Sheriff son zamanlarda formsuz evimizde Sheriff e 4-5 gol atar Galatasaray deplasmanda kısır mac olur
nereye atıyorsun hayırdır ya :D shaktar yenemedı real zar zor 1 kez yenebildi adamları sherif sizi yenerdi rahatça hemde
zamanında österşunds a da köy takımı diye dalga geçtiniz adamlar sizi eleyip geçti
küçük takımlar daha tehlikeli çünkü topu sana bırakıp kontra atak oynuyorlar büyük takımlara oynayınca kontrayı sen yapıyorsun aradaki fark bu 2014 bjksi liverpoolu eleyince herkes brugge kim çeyrek final oynarız sonra da dniproyu eleriz diyorlardı ama brugge elek etmişti bizi çünkü küçük takım topu sana veriyor kaptığı anda hızlı çıkıp golu atıyor olay bu
Her şeyi kazanacak diye bir şey yok Futbol budur mesela sana örnek vereyim Diyelim ki Galatasaray çeyrek finalde Dortmund eşleşti Favori Dortmund olur Ama kesin tura geçer mi? Futbolda ne olacağı bilemezsin Ona bakarsan 2012-2013 de Galatasaray real i 3-2 yendi Az kalsın 5-1 yenebilirdik Finale gidecek kapasitesi vardı ;)
o zamanki kadro ve terim arasındaki dağlar kadar fark vardı. Şu anki gs bir ileri iki geri yapıp duruyor. Ne muslera aynı muslera ne de terim aynı terim
Macı izliyorum evet geri pas yapıyor Dediğim gibi 2-3 takviye yapınca daha da iyi olacaklar
O zamanki Gs çok iyi kadrosu vardı burak yılmaz drogba sneijder melo eboue muslera falan harikaydı prime zamanlarıydı ama şu an öyle bir durum yok !
Şimdi genç bir takımız genç takım daha hızlı koşuyor
gençsin tamam ama kadro kalitesi aynı değil onu demeye çalışıyorum o kadro yıldız karmasıydı
ben daha önce de söylemiştim gs bu sene olmaz belki ama önümüzdeki 2 3 sene çok daha iyi olacak çünkü takım çok genç ve yeni birbirlerine alışması uzun sürecek. Doğru olanı yaptınız bence biz de sezon sonu 15 tane oyuncu gönderip yeniden yapılanacağız yabancı hoca geldi portekizli
Doğru ama genç olsun daha iyi zamanla gelişirler
Aynen öyle zaten bu sene Galatasaray ligde şampiyon olmucaklar Galatasaraylılar bunu biliyor
bende öyle düşünüyorum 30luk dedelere 2 3 milyon maaş vermek kulüpleri batırdı zaten. 1 sene iyi başarı sonra çöküş. Artık genç oyuncu oynatıp parlatıp satmalıyız. Genç oyuncular zaten çıkar çıkmaz patlama yapmaz git gide formunu artırır sonra da prime haline ulaşır ve satarsın olay bu. Haberde görmüştüm 8 adama 6 milyon maaş vermişsiniz çok iyi bu yönünüzü takdir ediyorum işte yaşlılara para bayılmaktan vazgeçip böyle gençlere yatırım yaparsak zaten zarar etmeden satarsın mesela bizde bir ara matej mitrovic vardı 4 milyona falan almıştık tutmadı bruggeye 3.90 euroya satmıştık yani genç alsan bile pahalı da olsa çok fazla zarar etmeden satabiliyorsun ama yüksek maaşlı ve yaşlı alırsan o adam tumadığında elinde patlıyor alan da olmuyor 3 sene maaş veriyorsun boş boşuna
Aynen öyle gençleri oynatıp satmak örneğin ajax gibi bir ajax gibi değiliz Ama onun gibi
onlar bu işin ustası onlarla boy ölçüşemezsin zaten ama marcao gibi olsun kim gibi szalai gibi genç adamları bulup oynatıp parlattıktan sonra satacaksın hem maaşları düşük oluyor bu adamların hem de yüksek bonservis getirebiliyorlar sana
uefa kupasının maketini alır anca
Ocak ayında eksiklerini giderirse alabilir.
Alır bence