Spor Galatasaray bu sene Şampiyonlar Ligi'ni alır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ni almasını çok istiyorum EVET HAYIR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Galatasaray bu sene Şampiyonlar Ligi'ni alır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl 1/3 lük kısmına ayrı müsabaka düzenlenseydi belki alırdı ama şu anki formatta pek mümkün görünmüyo. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır teşekkürler Yorumla
Jackhans80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 96% +1 yıl avrupa birliüine de girecez 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sahi mi ne zaman Avrupa Birliği'ne gireceğiz Yorumla Jackhans80 +1 yıl her şey hemen olmuyor demek istemiştim Yorumla Soran +1 yıl Ha tamam özür dilerim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fenerbahçe alır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama Fenerbahçe konferans Ligi'nde sizce Fenerbahçe neyi alır? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şampiyonlar ligini ve süper ligi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1/3 lük kısmına ayrı müsabaka düzenlenseydi belki alırdı ama şu anki formatta pek mümkün görünmüyo.
Tamamdır teşekkürler
avrupa birliüine de girecez
Sahi mi ne zaman Avrupa Birliği'ne gireceğiz
her şey hemen olmuyor demek istemiştim
Ha tamam özür dilerim
yok artıııık :D
Ah keşke
Fenerbahçe alır
Ama Fenerbahçe konferans Ligi'nde sizce Fenerbahçe neyi alır?
Şampiyonlar ligini ve süper ligi