Son 20 Avrupa Kupası maçında sadece 2 galibiyet alan bir Avrupa Fatihi olur mu sizce? Aklı sıra dalga geçtikleri Beşiktaş bile 10 yıllık sıralamada Gs'nin üzerinde. Ülke puanı olarak Beşiktaş'tan az puan getirip niye dalga geçiyor bu güruh?
Üstelik bu 10 yıllık puanlama da öve öve bitiremedikleri Schalke ile çeyrek final maçları ve Juventus'u eleyip geçtikleri şampiyonlar ligi grubu da var
Galatasaray'ın çeyrek asır önce UEFA Kupası'nı tesadüf eseri almasından sonra Avrupa'da başarılı olabildiğini düşünüyor musunuz?
Ostersund ve Tromso gibi köy takımlarına elenen Gs bu kek gruptan bile çıkamaz Beşiktaş yedek kadroyla almanyadan galip ayrılmıştı Beşiktas Portekiz şampiyonu Porto , bundesliga ikinci Leipizg ve şampiyonlarligi yari finalisti Monaconun olduğu grupta lider çıkınca kek diyenler ; Bundesliga 16.’sı karşısında”Fransız”hakemin vermediği penaltı, kırmızı kart çizgiden çıkartılan toplar ve sahanın yıldızı olan Muslera ile”en az” 5-0 net hezimetten kurtulan, son 5 maçta sadece 2 gol atan ve bu mükemmel istatistiğini 6. maça taşıdılar. Maçın fransız hakemi musleranın konoplyankayı düşürdüğü pozisyondaki net penaltıyı vermedi ve ekstra olarak muslera kırmızı kart görmedi. Ahmet çakar galatasarayın macında fransız hakemin verilmesinin yanlış olduğunu söylemişti. Schalke tek kale oynadı galatasarayi sahadan süpürdü sanki ev sahibi olan schalkeydi. Muslera 4 tane net gol kurtardı.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
gs balı ve fatih terim balı diye birşey var. adamların arkalarında fransız lobisi var. bize olsa o penaltılar hemen çalınırdı, fransız takımı olunca çalınmaması normal
Beşiktaş, çeyrek finalde Lyon'a elendiğinde çok sevinmişlerdi. sabahına twitter'da tarih bir kere yazıldı diye tweet atmışlardı. fransız olduklarını iyi biliyoruz
kardesim basaksehir bursa ve kayseri ile kiyaslayin kendinizi be :)))) bugun 100 galibiyet icin sahaya cikiyor bu takim avrupa kupalarinda dunya siralamasinda ilk 2 de yer almis bir takimdan bahsediyorsun ve garipki bizim disimizdaki tum takimlarin maclarini topla anca biz kadar oluyor ha sunu da bil o tesaduf dedigin kupa muzede :) ayriyeten yari ve ceyrek finaller :) yani hayati tarihi boyunca tek tur gecmis takimlar degil dengimiz :)))) biz daha iyisini yapana kadar geride kalanlar teferrUAttır :) evet dalga gectim :)
3
32 Yorumla
Soran
+1 yıl
tamam işte çeyrek asır önce yaptığınız şeylerle övünedurun siz. başka da bir haltınız yok. SON 20 MAÇ 2 GALİBİYET DİYORUM söylediğin dünya sıralamasında 2. ydik :)
dalga geçemedin çünkü BEŞİKTAŞ'ın Avrupa kupalarında galibiyet yüzdesi sizden iyi :) galibiyet sayısı mağlubiyet sayısından fazla olan ilk takım BEŞİKTAŞ olacak :)
bak son yirmi ilk on son 3 ortadan 6 :))))))) hala dalga geciyorum :))))) nereyi istersen say :)))))) diyorum ya dengimiz degilsiniz haddinizi bilip bursaniz ile yarisin :) haaaa matematik hesabinida guncelle :) birde bak sana bir tüyo :) avrupaya katildigi her sene 5 ile 8 arasi gol yiyen takimimiz? hala dalga geciyorum :))))))
israil takimi denk gelir umarim :) bu kadar aglama duvarinda aglasan heralde bir kac hevesin gercek olur :) hala dalga geciyorum :) bak sizide sampiyon yapan simdi milli takim hocasi luce :) atlar kopekler istedi diye ölmez demisti :) hala dalga geciyorum :) mac mac sayarsam :))))))) evde annen oglum hastamisin aglama der o yüzden bursaaaaa hadi bakim denginiz bursa :) hala dalga geciyorum :))))))
bak diyorum :))))) mac mac sayarsam :)))) annen oglunu bunalimdan kurtaramaz :) halaaaa dalga geciyorum :) mahallede eline seker verilince susan cocuklarsiniz siz :) o yuzden siz bursayi yendik kayseriye gittik altayla berabere kaldik bunlara sevinin :) hala galga geciyorummmmmm :)
çok komiksin sen ya :) talk şov yapsana dalgacı çocuk :)
Uefa takımlar sıralamasında BJK 20. gese 65.
ahahahahahah :)) çok güldürdün bro sağolasın :) ingilterede nottingam forrestların aston villa'ların, ispanyada deportivo mallorcaların olduğu sene UEFA kupası aldınız aferin size ahahahah :)
bir daha hafiza tazele :))))) bak mac mac bahsetmeyeyim diyorum ama? dalga gecicemmmmmm :) o saydigin hani 3 lig takimlarina karsi uefa aldık ya :) bir sonraki sene simdi ingiltere 8. ligde oynayan ledds size 6 tane atti :) dalga gectim :) dalga gecicemmmmmm ilk yarisi 3 - 0 biten valerenga maci sabahi :))) devlet hastahanelerinde aglamakdan şok yasayan taraftarlar vardi toplu zehirlenme :) yani son on senelik arkadas :) bursa bursa denginiz onlar :) agzina yakismiyor :) 10 yilda bir sampiyon olup 5 sene ilk 5 e giremeyip kalanlarda serefli ikinci olanlar :) bursa :)))
ahahahahh ha bizim kötü olup sizin FETÖ ittirmesiyle iyi olduğunuz zamanlara kadar gittin sen :)
hatırlıyor musun o yılları ya tek kanallı yıllardan hemen sonraydı? Tele on, Cine 5 vardı? yaşın 40-50 civarı sanırım, valerengalara kadar gittiğine göre :) ahahahaha
yarıldım gülmekten :) adam şifo mehmetli metin ali feyyazlı döneme gitti beşiktaşı kötü göstermek için :)
ben şimdi diyorum ne yapıyorsunuz adam futbolun ilk tarihine kadar gitti :) tarih öğretmeni misin hocam :)
simdi? ligde 8. misiniz? samsung s9 telefon al buyuk ekran cunku baska türlu tff super lig yazinca siralamada gorunmuyorsunuz :)))) dalga gectim :)))) son sanpiyonlugunuzla onceki arasida 10 sene :)))) dalga gectimmm :))))
lig bitti sanırım sana göre ve beşiktaş 8. bitirdi öyle mi :) 2011 sezonunda ligi 8. bitirdiğinizi hatırlıyon mu sen? ligin 34. haftasında 8. olduğunu 9 haftası değil :)
dalga geciyorum canim benim :)))) siz aramizdakileri hesaplayin yazin buraya sana ödev :)))) dalga gecicem :)))))) bu sene takdir ediyorum tahminimden iyisiniz bakalim bursa gibi sizde bizden puan alabilicekmisiniz :))))))) dalga geciyorum :))))))) dalga gecicem :) mehmet sepil ( gözgoz baskani ) ligdeki direk rakibimizi yenip puan esittligini sagladik dedi :)))))) dalga gectim :))))) hadi bakiiim git biraz play station da GS olda futboldan hevesini al :))))))) öptüm seni her öptügümüz sene gibi :)))) dalga gectim :)))))
ahahahahahah komik seni :)))) dalga geçmeye devam et gece schalke'de dalga geçicek.. geçen sene 3-0 yendiğimiz maçta bizde çok dalga geçtik geselilerle stadtta :) hadi byes
dalga gecicemmmmmmmmmmm :))))))) Devler Ligi"ne daha önce Türkiye'den Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Bursaspor ve Trabzonspor mücadele etti. Galatasaray 15, Beşiktaş ve Fenerbahçe 6'şar, Bursaspor ile Trabzonspor ise 1'er kez bu organizasyonda yer aldı. hepiniz biz tek :) bak bursada orda :)))))) dalga gectimmmmmmmmmm :))))) aksam sampiyonu izle :)
dalga gecicemmmmm :)))))) ben bejeke avrupa kupa maclarinda derdim yedigi her gole 1 bardak raki icicem die yaw arkadas live macinda 6 dan sonrasi lids macinda 5 den sonrasi kiew macinda 5 den sonrasi bayern macinda 4 den sonrasini hic hatirlamiyorum su maclarin skorlarini bir yazarmisin? yok yok dalga gectimmmm :)))))
dalga gecicemmmmmmmm :)))))) biz her attigimizda sen tinere devam dalgaaaa gectimmmmmm :) hadi bakiim bursanin oyuncaklari bursalilarla oynayin hadi uslu ol amcacim :))))) dalga gectimmmmmmmm :))))))
dalga gecicemmmmm :))))) kumdan kupa yaptirmis f. orman dikkat edin deniz yükselicek bozulmasin dalga geciyorummmmmmm :)))) maasa baglayayim ben seni bu kadar kek i hic denk gelmemisti :) hala dalga geciyorum :)))))))))
Galatasaray puanı düştüğü için cl gruplarına 4. torbadan katıldı zaten son yıllarda avrupada silik
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet şu an BJK 20. , fb 53. , gs 65. sırada.
Beşiktaş 2. torbayı zorluyor ŞL ligi için.. gs 4. torbadan girebildi. son 20 maçında sadece 2 galibiyet aldı. Astana gibi bir takımı içerde dışarda yenemedi. Ostersunds diye takıma elendi. Ama Avrupa Fatihiymiş :)
Arkadaş kıskanma ve saygı duymasını bil. Galatasaray'dan başka hangi Türk takımı kazandı bu kupayı ve müzesinde sergiliyor? Hangi Türk takımı bu başarıya ulaştı?
Madem desteklediğin takım bu kadar başarılı e o zaman neden kazanamıyor bu kupayı?
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gs neden bir daha kazanamadı madem o kadar başarılı? Bak ÇEYREK ASIR geçti diyorum. Ondan sonra hep yok bir olayı..
Bak sana UEFA'nın takımların ülke puanlarını gösterdim aşağıda.. 10 yılda BJK 86, gs 71 puan getirmiş ülkeye
Dostum bende uluslararası anlamda tek kupa var diyorum zaten. yani 25 yıl evvel. o zaman 4-5 yaşında olan çocuk futbolcu olsa jübilesini yaptı diyorum. hala uefa kupası diyorsunuz..
Türkiyeden hiçbir takım ŞL şampiyonu olamaz. Türk takımları için hedef UEFA kupası olmalı.
Peki gs, kupayı aldıktan sonra kaç defa UEFA kupasına katıldı. neden sonrasında 1 kere bile çeyrek final oynayamadı o kupada?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Galatasaray'ın çeyrek asır önce UEFA Kupası'nı tesadüf eseri almasından sonra Avrupa'da başarılı olabildiğini düşünüyor musunuz?
En İyi Cevaplar